סקר קצת היסטרי לאמהות תאומים

yaelhul

New member
סקר קצת היסטרי לאמהות תאומים ../images/Emo35.gif

כיוון שאני בהתלבטויות קשות לגבי מתי לטוס כדי ללדת בארץ ולא בחו"ל (התלבטויות שמקשות על שנתי בלילה), אני זקוקה לעזרתכן... הרופא שלי אומר שאני צריכה לטוס בשבוע 28. בחברות התעופה מבטחים עד שהוע 28 גם כן, אבל על אחריותי אני יכולה לטוס גם אח"כ. חשבנו בהתחלה על שבוע 34 אבל הבנו שזה לא ראלי. כרגע חושבים על שבוע 30 אם הכל יהיה בסדר עד אז (אלוהים, זה רק עוד 9 שבועות)... באיזה שבוע נולדו התאומים שלכן? והאם יש המלצות מיוחדות בעניין ? אני לא רוצה לעזוב את האיש, הכלב והעבודה ולהיתקע אצל ההורים חודשיים בהמתנה ללידה. זה יכול להפוך לסיוט אמיתי. רק על אפונה אני יודעת שהלידה היתה ב-33+3 (כלאמר אמצע שבוע 34 נכון?) תודה מראש, יעל

יקירתי, אני מצטערת

אבל עדיפים כמה שבועות מסויטים אצל ההורים מאשר להיתקע וללדת בחו"ל. אני ילדתי בסוף שבוע 38, אבל אחרי שמירת הריון ארוכה (שבה אסור היה לי לנסוע, שלא לדבר על לטוס!). הצירים המוקדמים התחילו אצלי בשבוע 24. אצל אפונה הם התחילו כבר קודם, ואבקש להזכירך שגם אצלה הלידה היתה אחרי כמה שבועות טובים באישפוז ואחרי כמה חודשים טובים בשמירה. במצב של שמירה לא תוכלי לטוס ואף חברת תעופה בעולם לא תבטח אותך. בעיני אפילו שבוע 28 זה מסוכן. ובעניין לטוס בלי ביטוח - שלא תעזי! אם חס וחלילה יקרה משהו, יכול מאוד להיות שגם קופ"ח לא תסכים להשתתף בהוצאות. זה לא שווה כרטיסים חינם לכל החיים עבור שני ה-
. מיכל

מתי נולדו

שבוע 35+4. אבל זה אחרי שכיבה בשמירה 3 חודשים מזה חודש בבית חולים עקב צירים משבוע 22. בסוף היה קיסרי חרום ממש כמו ב ER עקב דמום והפרדות שליה. כל זה הוא כחלום רחוק, לפני כמה ימים חגגנו יום הולדת 5.

כבר אמא

New member
יעל אני מסכימה מאד עם מיכל

למרות שאני ילדתי בקיסרי מוזמן בשבוע 36 ןחצי , ולא הייתי אפילו יום אחד בשמירת הריון, אני הייתי חוששת לקחת את הסיכון, וכשאני הייתי בשבוע 27 יצאו מהעבודה שלי למלון באילת והרופא שלי המליץ לנו לא ליסוע לא ברכב ולא בטיסה. אז באמת עדיף כמה שבועות אצל ההורים מאשר לסכן את ההריון שעברת דרך ארכה עד שהגעת אליו ועד היום. ואת מוזמנת אלי כדי להעביר קצת זמן ולהתאמן על גידול שניים יחד

keren1

New member
יעל כמי שאושפזה עם ירידת מים

בשבוע 30 (מהשק של שני) ועברה ניתוח בשבוע 34. אני מציעה לך להגיע לכאן כמה שיותר מהר!!!!!!!! לא לחכות. זאת גם בטח טיסה ארוכה. חבל להסתבך. ואם את משועממת את יכולה לקפוץ ולבקר ולראות את האקשטן שתאומים עושים בבית בגיל שנה ושמונה חודשים. קרן (מפורום תאומים ושלישיות)

ילדתי בשבוע 34 ויומיים לאחר שבוע של

ירידת מיים ועם פרוטאינוריה קשה ... טוב לא כדאי שאפחיד אותך ,שתהיה לך לידה והריון הכי קל שאפשר מירה

dana@twins

New member
עדיין לא אמא "רק" בהריון

יעל, לא הייתי לוקחת סיכון ומקשיבה לרופא. משבוע 18 לא טסתי בגלל פחד מלידה מוקדמת, למרות שהרופאה שלי אישרה לי לטוס עד שבוע 35. גם טיסות של שעה לא העזתי לתכנן. דנה

למעלה