סקר ראשון בפורום !

רז חשמל

New member
הסקר מופיע בראש עמוד הפורום

הסקר מופיע בראש עמוד הפורום - אתה מוזמן להיכנס אליו. אין חיבור 35 אמפר - החיבור הוא 25 אמפר והוא מוגן בנתיך חברת חשמל 35 אמפר.

bigjack

New member
טעות שלי.........

בכל מקרה זה חלש מידי לבית מודרני במאה העשרים ואחת. ומצחיק שעם כל מה שמשלמים לחברת החשמל עדיין הם דורשים הרבה כסף להגדלת הכח ביחוד שאת התשתית עשו כבר מזמן והם צריכים רק להחליף את המונה והשאר עליי. אבל הם דורשים כ-1500 שח' וזה המון במיוחד שזה יגרום לי לצרוך ולשלם להם יותר. צחי

רז חשמל

New member
מחיר הגדלת חיבור

אני מסכים איתך שהמחיר להגדלת חיבור יקר, אבל כך זה במונופול.... אבל, זה שחברת חשמל דורשת שתשלם על התשתית שהיא הכינה מראש זאת זכותה המלאה. גם יצרן מכוניות מייצר מכונית לפני שקנית אותה ואתה נדרש לשלם עליה רק אם החלטת לקנות אותה. מה שברור שיש אינטרס מובהק של חברת חשמל למכור לך את הגדלת החיבור במחיר זול ככל שניתן מכיוון שברגע שתגדיל את החיבור תקנה ממנה יותר חשמל.

bigjack

New member
נכון אבל...........

להבדיל אלפי הבדלות מיצרן מכוניות לחברת החשמל אני משלם כל החיים גם תשלום קבוע עבור תחזוקה ומהיצרן אני רק קונה את המכונית ולא מחוייב אליו יותר בכלום. הרי אנחנו משלמים על כל תחנות הכח והתשתיות שאותן הם עושים למטרת יעול ומיעוט תקלות ברשת והתשתית כבר קיימת. ההפסד הוא כולו שלהם. זאת דעתי בכל מקרה. ערב טוב ושבוע טוב צחי

מאגר

New member
תחשוב שמה שאתה משלם

תחשוב שמה שאתה משלם עבור התחזוקה אתה משלם במכונית עבור הטיפולים והחלקים האורגינליים וכשאתה ניכס בעמוד את משלם עבור הביטוח והחלפים והכל אבל שנופל עמוד חשמל הם לא באים לגבות כסף עבור זה הם מחליפים אותו כל הויכוח הזה הוא טיפשי בוא ניראה עכשיו איזה חברה תקבל ממקרקעי ישראל וומבעלי אדמות רשות וזכות לעמיד עמודים ולרשת את מדינת ישראל ברשת מקבילה לרשת הקיימת ואז נמשיך את הויכוח

BOLDER

New member
חברת חשמל ועלויות

לידיעתך, עלות ההתחברות לשרותי חשמל במדינה הוא נמוך יחסית לכל אירופה.גם מחירי החשמל בארץ נמוכים וזאת ללא התחשבות בכך שאין לנו חברה או ארץ שכנה להעזר בה לצורך גיבוי צריכת יתר.תוסיף על זה נתון נוסף - מעגל רשת סגורה כלומר במרבית היישובים ההזנה של חברת חשמל הינה מ-2 מקורות מתח גבוה לפחות- והרי לך עלויות . המטרה ברשת דו הזנתית היא לגבות את הקיים כדי לשמור על איכות האספקה וסדירותה.בעיה נוספת היא התלות בעלויות האנרגיה. ישראל מיבאת את כל צרכי האנרגיה שלה וכלל זה גם את הפחם, גז ומזוט לייצור החשמל. העלויות-אדירות אבל מחיר הקילווואט הינו 0.48 אגורות כלומר-10 סנט לקילווואט כלוטמר בכ-15 סנט אתה מתקלח במים חמים בפחות מדולר לחודש יש לך מקרר ומזגן בעלות של 20-25 סנט לשעה-לוקסוס. אז שלא ירמו אתכם... נ.ב. חומר למחשבה: מדוע הזכיין לייצור חשמל החזיר למדינה את הזכות? בדוק את עלות הייצור לקלווואט מול מחיר המכירה אשר ח"ח מוכרת את אותו מוצר ויתברר לך כי הזכיין היה מכסה את העלות הראשונית רק לאחר 18 שנה...

למעלה