סקר רביעי

polyethylene

New member
סקר רביעי ../images/Emo124.gif

טוב, האנדרואיד הפראנואידי שלנו לקח בהפרש מכובד ביותר את המקום הראשון של אוקיי קומפיוטר, כבוד לאנדרואיד... עכשיו אנחנו בילד א´, בלי לסקול אותי באבנים ובלי משפטי "למה אין את _____ ?", הסקר מבוסס על מה ששלחתם לי במיילים ובמסרים, אז אם יש לכם טענות, תהרגו אחד את השני, אני מחוץ לעסק
שיהיה טוב, ושייגמר הגשם, יש לי בחוץ שלולית ענקית ואי אפשר לצאת מהבניין... פולי במצור
king crimson - starless

n0nick

New member
אויש, ההתלבטות

HTDC שיר מדהים. במיוחד בגלל הקונוטציות שהוא עושה לי. הפעם הראשונה ששמעתי אותו, היתה כששמתי את Kid A החדש שלי בסטריאו בסלון, ובעוד תום מיילל בקול סוחף "i´m not here..." אני שומע את ההורים שלי רבים עם האחים, ואני עוצם עיניים ובאמת מרגיש שאני לא באמת כאן, שתכף אני אעלם, אני לא נמצא בשום מקום, רק בתוך האלבום המדהים הזה שקניתי. אולי השיר היחיד שיכול להעלות לי דמעות לעיניים. לעומתו Idioteque בעל הקצב המטריף והמילים האקראיות שמצליחות להביע רעיון למרות שלכאורה אין כל קשר ביניהן. וגרסה חיה של השיר הזה יכולה לעשות לי את היום. Morning Bell שוב שיר עם מילים פנטסטיות וקצב סוחף, שיר שלטעמי באמת מסמל את רדיוהד בעידן קיד איי/אמנזיאק, שיר שכשאני שומע אותו אני יכול לראות מול העיניים שלי את ה-deathbears ושאר היצורים המקסימים מה-artwork בעולם שלהם. וגם Optimistic שאני אוהב לצטט ממנו את "the best you can do is good enough", המשפט הגאוני. אווף אווף, מה לבחור. לחצתי בסוף על HTDC סתם כי הוא אומר הכי הרבה בשבילי. אבל כל אחד מהם טוב באותה מידה.

Major Thom

New member
גרר, אין מושן ..

איך שאני אוהבת את השיר הזה
.. פולי אשמה! פולי אשמה! (טוב. לא.)
lemon jelly - elements

זה נוראי שצריך לבחור!

הדיסק הזה גאוני כי הוא פשוט שיר אחד גדול, איך אפשר לבחור בכלל?! גם אני יהיה מאנשי ה-תדהה-עד-שתעלם-לחלוטין, אבל מצד שני אני מצליפה בעצמי שלא מחרתי את מורנינג בל או אין לימבו
היהודים- תענה לי

Fish in the sea

New member
בול פגיעה../images/Emo19.gif

כנראה שהטעם שלי לא יחודי כלל וכלל. בפאבלו האני כתבתי רק 3 שירים ושלושתם נכנסו לסקר,בדה בנדס נכנסו כל חמשת השירים שרשמתי,באוקיי קומפיוטר 4 מ-5 ועכשיו בקיד איי שוב פגעתי בול בכל החמישה. כלומר,17 מתוך 18 שירים שכתבתי עד עכשיו נכנסו לסקרים.אחוז מדהים לא? למעשה,karma police היה היחידי שכתבתי ולא נכנס. הבחירה הפעם קשה מתמיד.אני הולך על אופטימיסטיק. איך להיעלם לחלוטין טוב באותה המידה,אך מאוד אכזב אותי בהופעות. לאופטימיסטיק יש עוצמה.וגם,כמו שהרחבתי בעבר,הוא שיר שהלך איתי מהרגע הראשון,עוד לפניי שהקיד איי יצא. ואגב,לא הייתי יומיים,(ופה בד"כ נהוג להוסיף:"לא שמישהו שם לב"),וכמה שרשורים חדשים
כל הכבוד.הפורום חי מתמיד.

polyethylene

New member
לאן נעלמת באמת ../images/Emo35.gif

בסוף עוד יחשבו שעשיתי לך פרוטקציות ובניתי סקר על פי מה שאתה שלחת
candlebox - far behind
עשיתם לי חשק...

Fish in the sea

New member
פרוטקציות../images/Emo35.gif

הדבר היחידי שאת עושה לי זה חיים קשים. גם ככה הסקרים האלה לא פשוטים. אגב,אני חושב שעם אמניזיאק התמונה תתהפך.נראה לי שרוב הבחירות שלי לא יכנסו לסקר.אבל נראה. ונעלמתי לת"א ליומיים. בין היתר קניתי את סיגור רוס (מדהים!) ובלאק רבל מוטוסייקל קלאב(טוב מאוד).היה כיף.ועכשיו חזרתי לעמק,וגם פה די כיף. ועכשיו אני זז.ויש לי נבואה על האנגאובר מחר.

למעלה