סקר רדיו אינטרנטי

PORCUPINE

New member
סקר רדיו אינטרנטי ../images/Emo124.gif

כתבו נא את תחנות הרדיו המועדפות אליכם, ולמה. אם אפשר - נא להוסיף לינקים. np - Lamb - Little Things

nery

New member
ובכן,

ממש אתמול גיליתי תחנה חביבה, או יותר נכון אתר שמאגד כמה תחנות פרטיות (ב-shoutcast של ווינאמפ). המוזיקה שם נעה בין להיטי ניינטיז קלילים במיוחד לקלאסיקות twee-pop, וגם קצת אינדי עכשווי וכאלה. כדאי לנסות. אם כבר תחנות פרטיות, אז את התחנה החביבה עליי (שסגורה כרגע עד ספטמבר) אפשר לשמוע דרך ה-URL הבא: http://217.208.49.152 עד שהתחנה תחזור לשדר הלינק מוביל לשום מקום, אבל כדאי לשמור בפייבוריטס ולבדוק פעם אחרת, כשהסרבר יפעל שוב. בפלייליסט: אלקטרוניקה קלה, אינדי פופ, רוק אלטרנטיבי בריטי ואמריקאי מתקופת סוף-האייטיז-תחילת-ניינטיז... וגם פה יש כמה המלצות נחמדות.

zooey

New member
למה תחנת רדיו שיש ספינר!!

מורידים תוכנה בוחרים ערוץ ומתחילים להנות הערוצים המומלצים שלי הם : britpop indie mix new indie יש אפשרות לראות בכל זמן נתון מה התחנות המועדפות עליכם מנגנות וניתן לדרג את השירים, מה שמאפשר יכולת לשלוט במעט במוזיקה שתשמע בתחנה מסוימת. תוכנה מצויינת ומוזיקה ממש טובה להורדה

badphish

New member
עוד שיר ענק...

פרוקי אתה מתעלה על עצמך בזמן האחרון...

badphish

New member
לא בהחרב מתעלה כמו שאני

לא הערכתי את הטעם שלך מספיק כ"מ ל: king crimson- laides of the road אחד השירים הכי מצחיקים אי פעם... מדבר על לזייו מעריצות בדרך...

xero1

New member
רדיו במה

לפעמים, כשמאוחר ואין כח לשמוע את מה שיש במחשב אז שמים רדיו במה. יש שם דווקא אחלה דברים לפמעים.

star breather

New member
חחח.. יודע מה זה רדיו במה??

הפלייליסט של בעז רימר (מאסט דיייי.. גררר..) פלוס כל יצירות המוזיקה שיש בבמה. כן כן. אז חן-חן לטעם המוזיקלי של בעז רימר. זייהו. np - sonata arctica - letter to dana

xero1

New member
למה, דווקא בשבילכם

אוהבי האלטרנטיבי זה דווקא די פסדר. יש שם דברים חביבים וחביבים+.

star breather

New member
אמ.. אני דווקא לא מקשיבה ממש.

אני רק רואה מדי פעם את השמות שמופיעים... ורואה כמה דברים יש לו שאני צריכה להוריד. אופס, לא אמרתי את זה! בכל מקרה.. ארממ.. מוזיקה חמודה, כן np - שואב אבק.

למעלה