סקר רוחני קצר...

astral1pro

New member
סקר רוחני קצר...

בוקר טוב לכולם, ביקרתי כאן לראשונה לפני שבועיים... טרם הזדמן לי להשתתף מעבר לזה בפורומכם היקר אך מקווה להשלים פערים בהמשך בלי נדר... בינתיים אודה לכם אם תקראו פוסט קצר בבלוג שלי ותענו לסקר מימין כתובת הבלוג: http://blog.tapuz.co.il/astral1pro יום טוב

astral1pro

New member
מה ז"א לא עובד?... אולי חסר הסבר?

קודם כל אתה מוזמן גם בצהריים או בערב... חוץ מזה אולי טעיתי שלא הסברתי כאן בכמה מילים במה מדובר: אני סבור שקיבלתי ידע מסויים שקשור בשיפור התיפקוד בעולם הזה עד כדי הקרנה אסטרלית למי שמעוניין בכך וגם תיקון ומניעה למי שחווה הקרנה ספונטנית ורוצה להיפטר מזה, ושואל את עצמי אם הגיע הזמן שאני צריך להדריך זאת בקבוצה לכן ביקשתי שתקראו את הפוסט ותביעו דעתכם - בכמה מילים או לפחות בהקלקה קטנה על הסקר... תודה ויום טוב

אז תראה

כשנכנסת בפעם שעברה לכאן השארת לנו מודעת פרסום והפעם אותו דבר, לידיעתך שזה אינו לוח מודעות ופרסום אלא פורום בו אתה מוזמן לשטוח את הרעיון שמתגבש בך ונוכל לדסקס אותו במידת הצורך. מעבר לכך שעל פניו זה נשמע מעניין, זה גם מרגיש לי נכון ואתה בדרך נכונה. בדרך כלל התשובה נמצאת בשאלה ואם אין תשובה השאלה אינה נשאלת...עשה לך קבוצה! אני מניח שאם תרחיב עוד את היריעה, החברים פה יתנו לך משובים נהדרים או קיסוחים בהתאם (תודה על ההזמנה גם בצהרים ובערב)

astral1pro

New member
מודה לך על התשובה

ולא היתה לי כוונה להפציץ אתכם בפירסום קר... התנצלתי על שטרם הספיקותי להשתתף כאן באופן פעיל ואני מקווה שגם זה יגיע - יחד עם זאת, לא ברור לי מה יותר מתאים מלפרסם דבר כזה דווקא בפורומים רוחניים ובעצם לבקש פידבק לעניין רוחני שכזה דווקא כאן... אז אני מקווה שבכל זאת אתקבל כאן בקבלת פנים חמה כאילו שאני כבר חבר פעיל יותר בפורום ומקווה להשלים את הפער ולפצות אתכם בהמשך... בכל אופן, לצערי למרות שבחיפוש פשוט ברשת אני בקלות מגיע למספר קריאות מצוקה שפוזרו למשל לפני שנתיים או יותר של כאלה שחוו הקרנות אסטרליות ספונטניות ורצו להיפטר מזה (ואני חושב שגם להם אני יכול לעזור) - לא מצאתי כ"כ פורומים שמתמקדים בנושא - הכי קרוב שמצאתי זה על חלומות צלולים כאן בתפוז

נכון

שהפורום הזה אינו ממוקד, ואולי משום שכך זה המקום הכי נכון לך לפתוח דיון על המידע שאתה מקבל ולמשש את הדופק. התקבלת בחום ואהבה בתמיכה ופירגון...השתמש בזה

למעלה