סקר- רוכבי U23 למרוצי קרמיס בבלגיה - מוזמנים להשתתף

elad fa

New member
סקר- רוכבי U23 למרוצי קרמיס בבלגיה - מוזמנים להשתתף

ערב טוב
אודה במידה ותוכלו למלא את הטופס בנוגע להכנת רוכב U23 למרוצי קרמיס בבלגיה + עלויות שהייה
תודה מראש
(לא צריך להיות רוכב עלית בשביל למלא את הטופס)
הלינק לסקר - למטה
http://powertraining.co.il/4723/

ariasdo

New member
רוב הרוכבים בפורום חובבים מה המטרה -לסקר מרוצי קרמיס בבלגיה

elad fa

New member
ערב טוב, אריה

1. הסקר פשוט ולא מסובך, ויש שם גם תשובה של "אין לי מושג"
2. חובבים מסקרים כאן בתקופת הטור, מהבוקר עד הערב, מרוצים ברמות הכי גבוהות, אני מדבר בסה"כ על ליגה ג'.
3. בבלגיה פגשתי (לא פעם אחת) כמה סבתות, שלא מבינות כ"כ בואטים, אבל מבינות במרוצי קרמיס, מי המעומדים לניצחון ועל מי שווה לשים את הכסף.

ואגב, מותר גם לטעות, לא קרה כלום, או לא לדעת

Steven Gerrard8

New member
כל הזמן ''השיטה'' למשוך את הזבובים לריבה משתדרגת ....

לא יאמן ,פאתטי אבל ממש ...

ariasdo

New member
הטור דפרנס הגירו הוולטה הם אירועי אופנים שמסוקרים בכל העולם

הסיקור בפורים בהשתתפות חובבים מבוסס על מספר פרמטרים :
פירסומים ברשת , תווי המסלול , השוואה לשנים קודמות ,התחרות באותו יום והפרשניות הנלוות מהשידורים בטלוויזיה , כתבות וסכומים מצורפים ,הערכות מה צפוי וכו'.

כל אחד מהרוכבים החובבים שמסקרים בתקופה הזו בפורום בתגובות לנושא כותבים את דעתם ערכתם , תרמים או גורעים בפרשנות על הטור .

בין סיקור בתקופת הטור שזה העניין הגדול והמסקרן בעולם האופנים / אופני כביש , לבין מרוץ קרמיס בבלגיה אני לא רואה קשר .

הרוכבים החובבים בקושי עוקבים ומתעניינים בתחרויות בארץ , אתה רוצה שהם יתנו דעתם על תחרויות בבלגיה .

אריה סדובניק

מה נעשה שהמבינים האמיתים לא רוצים לכתוב?

כמעט כל מי שקשור לקבוצות בישראל גוזר על עצמו תענית דיבור בפורום. מילא על מרוצים בישראל, אפשר להבין, הביצה קטנה ולא רוצים לעשות גלים. אבל על מרוצים בחו"ל, מה כבר יכול לקרות? אם המבינים לא כותבים, אז הבמה נשארת פתוחה לאלו שמבינים קצת פחות.

Steven Gerrard8

New member
אודי היקר

כל פוסט של המאמן היקר וממש לא חשוב הנושא הוא במטרה להביא רוכבים לאתר שלו ....שום קשר ממשי לשום דבר אחר ..

ariasdo

New member
אודי שלום בסוף התגובה שלך יש משפט שאני מפרש כוונה גם

אלי, התותחים הכבדים עזבו ואני נשארתי הכותב המתמיד בפורום .
הצופים בפורום מספיק אינטליגנטיים להבחין בין יכולת ניסוח קלוקלת בעברית לבין תוכן ממשי והבנה בתחומי האופנים .

אין לאף אחד עדיין מונופול על ההבנה - בפורום הזה יש זכות שווה לכולם לכתוב והצופים בוחרים מה לקרא .
אין סוד שאני חלש בכתיבה ובניסוח בעברית אבל לא במהות ובתוכן העניין , חוץ מזה אני מצליח לשווק זאת באופן אמין .
אתה יכול לבדוק בארכיוני הפורום בשניים האחרונות ולראות שכל פוסט שלי יש בו תוכן ממשי - כל פוסט זה סוכר .

כנראה המבינים פחות - מבינים יותר את שפת העם , וזוכים לאימון של רוב הקוראים הנמצאים בפורום .
אז אולי יכול להיות שהמבינים האמיתים בעצם פוחדים לכתוב בגלל השוואת כמות הצפייה היחסי שהם זוכים ביחס לכותבים שמבינים קצת פחות , ויכול להיות שזה פוגע בכבודם .

אתה בחור הגון תסביר בכנות מה הסיבה שאתה חושב שהמבינים האמיתים לדעתך לא כותבים בפורום .

גלוי נאות עשיתי קורס בשיווק אבל בשביל העבודה בתחום הבניה , ויש לי מזכירה צמודה שיודעת עברית על בוריה .

לגבי אלעד פלטין הוא יודע לכתוב מאמרים , וצריך להגיד גם את העובדות האמתיות לשרוד שנים בעסק שקשור לאופניים מכון שיטת אימון וכוי , זה לא פשוט בישראל במאה הזו הרבה קמו ונפלו .
זה גם ברור לכולם , שיש אינטרס לאלעד במטרה להביא רוכבים למכון , ונעשה שימוש בפורום בכל מינה דרכים יצירתיות בתזמון מתאם בתוך פריצה מותרת בחוקי הפורום .( הכוונה להודעה כללית בנושא אופנים שגורמת לכניסה למאמר/ כתבה וכוי בתוך אתר האינטרנט של הכותב )

אני מעריך את ההתמדה של אלעד שרוצה גם לעזור בתחום האופנים וגם להתפרנס בתחום וכל דרך חוקית זה לגיטימי .
אני לא נאיבי ויודע שהתגובות שלי מקדמות את ההודעות של אלעד , אין לי בעיה שאני עוזר לו בעקיפין .

שיהיה לכולם שבת שלום . .

אריה סדובניק

מי שמאמין לא מפחד....

אריה וכל המתכתבים...
אם תרצה את דעתי ( וזו דעתי בלבד, היא לא תורת אימון...) אבל היא מבוססת על היכרות מעמיקה למדי, ואישית עם רוב חלק גדול מאלו שכותבים, וחלק גדול מאוד מאלו שלא כותבים.... אזי
הסיבה העיקרית שבעלי הידע לא כותבים היא משום שהפורום הפך מזמן לזירת התגוששות אישית על דעות שבמקרה הטוב יש להם קשר רופף לרכיבה, ובמקרה הפחות טוב אין שום קשר....
&nbsp
בנוסף - לידעני הפורום ולאלו שידם קלה על המקלדת יש בהרבה מאוד מקרים סיבות להתנגח עם בעלי הידע, לעיתים על רקע מקצועי, לעיתים על רקע נסיון שונה או חוסר נסיון, ולעיתים סתם מתוך ידענות בעולמות תוכן אחרים משולבת באגו חובב עימותים.
&nbsp
על כן נוצר מצב שרק בעלי העור העבה מצד אחד, או בעלי נחישות שיווקית מצד אחר, ממשיכים לכתוב.
ציה
כמו שתיארת אריה - יש לך המון נסיון בטיפוס קירות, אבל יש הרבה מאוד רוכבים שמטפסים קירות דומים, מהר יותר, באוריינטציה תחרותית, שהיא שונה מאוד משלך, ובגישה אחרת, וכך יוצא שנסיונך מתאים מאוד לך, ולמספר מוגבל של אנשים, בעוד שרוב הרוכבים התחרותיים ( איני מדבר רק על רוכבי עילית) פועלים בגישה קצת שונה. זה לא אומר ששיטתך אינה נכונה ומתאימה לך, זה רק אומר שבהרבה מקרים היא לא רלוונטית לשאר המטפסים התחרותיים.
&nbsp
לצערי - ראיתי לא מעט מקרים של חוסר סובלנות כלפי דעות שונות מצד כמה וכמה מדיירי הפורום, ועל כן רבים וטובים מדירים ידם מכתיבה ובטוי בו....
&nbsp
זה לא נוגע אליך, כי כבר יצא לי לראות לחלוק על לא מעט מדעותיך , ויחד עם זה יש הערכה (הדדית ) רבה לדרך הרכיבה והחשיבה שלך, גם אם הם שונים משלי, ואני רואה גם קשב וחשיבה על דרכים שונות אצלך, וזו מטרתו של הפורום.
&nbsp
רק בשמחות...
&nbsp
יוסי

אילון22

New member
בעניין הפורום

לפני חצי שנה קיבלתי מאחד המשתתפים הפעילים מסר: "הפורום גוסס"... אבל נראה שההערכה מוקדמת ומוגזמת
א. מבלי לתת הערכות קליניות (מקצועי בחיי האזרחיים)- ברור ש- 250 עד 500 כניסות לפוסט זה לא Rigor mortis. עדיין לא הגיע הזמן לסתום את הגולל על הפורום, כל עוד הוא מופיע ב"מועדפים" של כל כך הרבה אנשים.
ב. בעניין העניין- הקהל הטרוגני וכך גם המסרים... ברור שהייתי רוצה לראות יותר השתתפות של "מקצוענים"- לפחות במתן עצות... אבל גם אם מדובר בשיתוף של האחרים בחוויות, הודעה על מפגעים, חוות דעת על התנהגויות בכביש... גמזולטובה!
ג. להערכתי ביטויי חוסר הסובלנות כאן נובעים בעיקר מהפרת כללי הפורום- עיסוק בפוליטיקה, פרסומת סמוייה, הבעת זלזול ורמיזות מכוערות. בשביל זה יש מנהלי פורום- וחשוב ששיעשו קצת Housekeeping ויקראו אנשים לסדר כשצריך.
ד. ולבסוף, לדעתי הענייה, הקצאת "אושייה" צריכה להינתן בהתאם לתרומה לפורום- אין כבוד בלי לעבוד!
אצלי הפורום עדיין על סרגל המועדפים.
מאחל לכולם שבת של רכיבה שמחה על הטריינירים והרולרים.

nachshon4

New member
בעניין הטריינרים והרולרים

שבתחתית ההודעה שלך...
חיכיתי לשבת בבוקר בחיכוך ידיים, התגעגעתי לרכיבה בקור. התלבשתי היטב (כמעט...) ויצאתי לרכב. זיהיתי מיד שמעבר לכפור רגיל שנראה על עשבים ומכוניות, השלוליות ממש קפאו ונוצרה עליהן שכבה של קרח. קררר...
סה"כ הייתה רכיבה טובה. בחירת המסלול אולי לא מיטבית, ירידות ארוכה יחסית של גו'ערה יצרה 7-8 דקות של טיסה ללא מאמץ, ושם הקור הרג לי את האצבעות של הרגליים, עד כאב. ועוד עשיתי את זה פעמיים.(לפי גוגל, WIND CHILL FACTOR אם אתה יורד ב-50 קמ"ש כאשר יש מעלה אחת, זה כמו להיות במינוס 15 מעלות.). הגוף היה בסדר, אבל כפות הרגליים החזירו אותי הבייתה...

nachshon4

New member
מכיר את זה, אבל

חשבתי שיספיקו לי גרביים תרמיות ועוד זוג גרביים רגילות. טעיתי זמן-גדול....

ariasdo

New member
אהבתי את הכותרת ואולי בזכותה יבואו כותבים נוספים לפורום ...

אריה, התכוונתי גם אליך וגם אלי

הדיון פה החל בנושא הבנה במרוצי אופניים ועל הטענה שכמה סבתות בבלגיה יודעות לא רק להכין ופל בלגי, אלא גם מי ינצח במרוץ הסייקלוקרוס הקרוב (זה לא בעיה, יש עכשיו הולנדי ובלגי ששניהם פחות מגיל 20 ועושים בית ספר לכל הוותיקים). לעניות דעתי, מי שצבר את הידע שלו בנושא מרוצי כביש מצפייה ביורוספורט וקריאת אינטרנט (כמוני), לא יכול לפרשן מרוצים ברמה של מי שהשתתף במשך כמה שנים במרוצים, אפילו אם הם רק בישראל. אם הרוכבים הוותיקים והמאמנים לא כותבים על הספרינט של קאוונדיש, אז מישהו אחר כותב. אולי זה שכותב אומר דברים חכמים ואולי גם שטויות, אבל זה פורום. כשיהיו מרוצי כביש אז מטבע הדברים תהיינה גם יותר תגובות כאן בפורום.

בקור של 2 מעלות: מרתון טבריה ה-38

http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/473534

2200 רצים פקדו את מרתון טבריה ה-38, טור ערד (בדרום) בוטל. מכה לאקדמי וכל מי שהתכונן.
בקיץ מבטלים כי אף אחד לא רוצה לקום מוקדם בבוקר.
בקיצור אין אופנים אז אין חשק לדבר על אופניים.
נחכה לרונדה, יהיה מעניין.

elad fa

New member
ממש נגמרו לי המילים

נסו פעם (מי יותר ומי פחות) להיות עניינים ולהתייחס תרתי משמע לתוכן ההודעה עצמה.
אם אין מה לומר, לא צריך להגיב, זה בסדר גמור.
אריה, תודה על הקומפלימנטים השיווקיים, אבל לא תודה (כי ההודעה לא היתה קשורה לשיווק)
בסה"כ הצגתי סקר והזמנתי אתכם להשתתף, לא רוצים, לא צ ר י ך ! ! !
אתם רוצים לשאול שאלה,
עניינית לסקר, שלא קשורה לשיטת אימון כזאת או אחרת, או בצורה ישירה לעבודתי - אתם בהחלט מוזמנים לשאול, אשמח ואנסה לענות (בניגוד לאחרים שלא עושים זאת)
אבל אם אתם לא - לא צ ר י ך ! ! !
וכמובן - תודה רבה למי שכן לקח חלק בסקר ולא פחד או חשש, גם אם הוא לא יודע.

למעלה