סקר רחוב האח הגדול קטע ענק

ShukyD

New member
../images/Emo41.gif לכל מי שאמר שהפורום לא משקף!! ../images/Emo41.gif

תראו את זה

שמתם לב שכולם אמרו שהבובלילים צריכים לזכות?

מה שאומר שאין כמעט סיכוי למישהו אחר חוץ מעינב ויוסי לזכות!

droriko

New member
אתה רציני תגיד ?

הוא סתם לקח 5 ערסים מהרחוב וקרה לזה סקר . שילטוןן היחיד של בובליל נגמר ממזמן , לא משנה כמה ערוץ 2 ינסה לתייג אותו כמצחיקן , אתה מוזמן לעבור עוד פעם על סקר "המאוס ביותר" , לפחות חצי מהכותבים שם אומרים שגם הם חשבו פעם שהוא ליצן אבל הוא המאיס את עצמו לגמרי . אני צופה שעוד כמה שבועות בובליל ,שיגיע אז לשפל הפופולארית שלו, יתמודד מול ליאון ויעוף הביתה.

ה"ערסים מהרחוב" האלה הם אלה שמחליטים

נראה לי שאפילו הפקאצות בנות 12 (הקהילה השנייה שמסמת המון) חולה עליו

droriko

New member
בסדר, כי ערסים הם קשה קליטה

כשערוץ 2 מכניסים להם תדמית מסויימת למח לוקח להם זמן ממושך להבין שהיא פיקטיבית (מה שלי ולאחרים לקח שניות או ימים ספורים). אני מאמין שלאט לאט הם יבינו שעשו יותר מדי טררם מבן אדם שכל היום יושב על הכיסא ובוהה באוויר ומדי פעם משחרר בוקר טוב למצלמה "בשביל הבידור בבית". בכל אופן "סקר המאוס ביותר" לדעתי צריך להתייחס אליו בכובד ראש.

נו זה כמו בכוכב נולד

למשל ישראל בראון בעונה האחרונה אחרי ששידרו את האודישן הראשון שלו כבר פתחו לו פורום על שרת פרטי והבנות שם נשבעו להצביע לו עד הגמר לא משנה להן אם שאר הביצועים יהיו פחות טובים, לא אכפת להן שהן שמעו ממנו רק 3 דקות והמליכו אותו כבר - הן מצאו להן פייבוריט וזהו. לא נראה לי שזה ישנה להם אם הוא יתחיל לשעמם אותם..יש למשל מקרים בכוכב נולד של מתמודדים שבאודישנים היו טובים ואחר כך איכזבו והקהל העיף אותם, אבל פה זה לא אותו דבר.. בשביל לשיר טוב צריך לעבוד קשה, פה הוא פשוט מתנהג כמו שהוא - טיפש - וזה מה שמצחיק אותם. האופי שלו לא ישתנה פתאום כנראה שהוא יזכה וזהו =\ ואני מקווה שהייתי מובן בפסקה השניה. יצאה קצת צולעת

droriko

New member
אתה מתעלם מדבר אחד

ישראל בראון או הראל סקעת או לא משנה מי הם סמלי סקס , הילדות מאוהבות בהן בגלל זה ולא אכפת להן מה הם שרים אויך הם שרים. יוסי הוא לא סמל סקס, הוא פה בזכות ההומור שלו , ואני מצטער אבל גם הבדיחות שלו מיצו את עצמן וגם התדירות שלהן(שגם ככה שואפת שואפת לאפס) רק הולכת וקטנה עם הזמן .

למעלה