סקר רינגטונים של טיפקס

טיפקסית

New member
סקר רינגטונים של טיפקס

אז...איזה רינגטונים של טיפקס מצויים לכם בפלאפון שתפו חופשי אני אגיד: פרח השכונות תן לי חתימה יש לי חברה התחנה הישנה באופן כללי הפכתי להיות מכורה לרינגטונים ויש לי ספרייה של בסביבות ה-54 רינגטונים,אולי יותר,כבר הפסקתי לספור

1מאיוש

New member
שלי ../images/Emo56.gif../images/Emo79.gif

לי יש רק 2... *התחנה הישנה. *פרח השכונות. זה הצלצולים שנשמעים הכי נורמלי..

טיפקסית

New member
ושכחתי גם את סיני מתוך דמעות וים

שגם הפך לרינגטון בחסות סלקום. ולכן יש לי גם אותו. אז למי מכם שמנוי סלקום מוזמן לעיין באתר של החברה ובאתרי אינטרנט ולמצוא. רינגטון באמת שבדיוק באווירה של השיר.

../images/Emo5.gif

יש לי שלושה ארבעה צלצולים בפלאפון, כולם קיבלתי חינם. בום פם (הצלצול שלי), הצלצול של הטלפון של CTU מ24, אחכה לך בשדות. אה כן, התחנה הישנה...

טיפקסית

New member
אתם באמת רוצים לדעת את כל

הרינגטונים שיש לי. אל תגידו שלא אמרתי לכם,אבל זה ייקח הרבה מאוד זמן אבל הנה: ישראליים: ארץ הצבר-הופה היי באב אל וואד בוא נחזור הביתה בשלום-הופה היי בינבה-שיר הנושא בלי סודות-שיר הנושא טיפקס-גבר רומנטי הגשש החיוור-תן לשים ת'ראש על דיונה דרדסים-שיר הנושא גלי עטרי-דרך ארוכה כלא 6-דרך המלך יאיר ניצני-האשם תמיד הדבורה מאיה-שיר הנושא הופה היי-שיר הנושא הלב [מרקו]-שיר הנושא הדג נחש-הנה אני בא הדג נחש-קליפורניה הדג נחש-הפה לפתוח הצריף של תמרי-שיר הנושא טיפקס-התחנה הישנה זהו זה-שיר הנושא שולי נתן-ירושלים של זהב-פזמון טיפקס-יש לי חברה קובי אוז-לא רוצה להתאהב יותר קובי אוז-סיני מוש השור-שיר הנושא מוקי-מרכבות המוות נילס הולגרסון-שיר הנושא סלינו על כתפינו טיפקס-פרח השכונות טיפקס-תן לי חתימה פרפר נחמד-שיר הנושא קטקטים-שיר הנושא רחוב סומסום-שיר הנושא שיר למעלות [הרינגטון הנוכחי שלי] בועז עופרי-שתי אצבעות מצידון יהורם גאון-כל הכבוד כלא 6-לא יכול להוריד ממך את העיניים אמסי שירי-מתי תחייכי יהודית רביץ-מישהו,הפזמון מי שחלם גבעת התחמושת בשמלה אדומה חיקוי של אורי גלר לועזיים: coolio-gangster's paradise destenyz child-bills,bills,bills full house-tv show opening song caribbean eye of the tiger friends-tv show john lennon-imagine bob marley-I shoot the sherrif married with children-tv show opening song simon&garfunkel-mrs robinson samba de janero the flinstons tv show opening the muppet show john lennon-yesterday

למעלה