אתם באמת רוצים לדעת את כל
הרינגטונים שיש לי. אל תגידו שלא אמרתי לכם,אבל זה ייקח הרבה מאוד זמן אבל הנה: ישראליים: ארץ הצבר-הופה היי באב אל וואד בוא נחזור הביתה בשלום-הופה היי בינבה-שיר הנושא בלי סודות-שיר הנושא טיפקס-גבר רומנטי הגשש החיוור-תן לשים ת'ראש על דיונה דרדסים-שיר הנושא גלי עטרי-דרך ארוכה כלא 6-דרך המלך יאיר ניצני-האשם תמיד הדבורה מאיה-שיר הנושא הופה היי-שיר הנושא הלב [מרקו]-שיר הנושא הדג נחש-הנה אני בא הדג נחש-קליפורניה הדג נחש-הפה לפתוח הצריף של תמרי-שיר הנושא טיפקס-התחנה הישנה זהו זה-שיר הנושא שולי נתן-ירושלים של זהב-פזמון טיפקס-יש לי חברה קובי אוז-לא רוצה להתאהב יותר קובי אוז-סיני מוש השור-שיר הנושא מוקי-מרכבות המוות נילס הולגרסון-שיר הנושא סלינו על כתפינו טיפקס-פרח השכונות טיפקס-תן לי חתימה פרפר נחמד-שיר הנושא קטקטים-שיר הנושא רחוב סומסום-שיר הנושא שיר למעלות [הרינגטון הנוכחי שלי] בועז עופרי-שתי אצבעות מצידון יהורם גאון-כל הכבוד כלא 6-לא יכול להוריד ממך את העיניים אמסי שירי-מתי תחייכי יהודית רביץ-מישהו,הפזמון מי שחלם גבעת התחמושת בשמלה אדומה חיקוי של אורי גלר לועזיים: coolio-gangster's paradise destenyz child-bills,bills,bills full house-tv show opening song caribbean eye of the tiger friends-tv show john lennon-imagine bob marley-I shoot the sherrif married with children-tv show opening song simon&garfunkel-mrs robinson samba de janero the flinstons tv show opening the muppet show john lennon-yesterday