סקר/שאלה/איך שלא תקראו לזה.....

BabyLove

New member
כן כן.....היא מהגדוד שלי

תכירו את אליענה....שם מוזר...אני יודעת מממ לא תמיד צריך להתייחס למה שהיא אומרת....

BabyLove

New member
אני חוזרת.....

לא תמיד צריך להתייחס למה שהיא אומרת

אתם המצאתם את השיר הזה? לא ניראה לי

כולם מכירים אותו בכל הארץ... אני שמעתי עליו מהקורסים התנועתיים וניראה לי שהאנשים שם חיברו אותו. נועה.

אז זהו שלא!

כזאת חוצפה! נתחיל מזה ששבט שניר מהנהגת דרום המציאה את זה! והיא הביאה את זה לקורס מסכם של דרום, והנהגת דרום הביאה את זה לקורסים התנועתיים!! ומשם כל אחד הביא לשבט שלו! וגם כל שאר המורל השווה מגיע מדרום- כי דרום זאת אימפריה של מורל!

לא נכון..!

נדלקתי זה שיר של שבט שני"ר..!! די לקחת זכויות יוצרים של שבטים אחרים..! כמו שכל העולם אומר ש"מיכל ינאי, יעל בר זוהר" - זה שלו, וזה בכלל שלנו....! שבט ניצני הנגב- באר שבע...!

סקר/שאלה/איך שלא תקראו לזה.....

טוב אז ככה... מה עשיתם/תעשו בפעולה הראשונה שלכם בתור מדריכים? (עוד שנתיים אני מדריכה, אני צכה רעיונות!חחח)

למרות שכבר רשמתי-

בפעולה הראשונה אני וכל שאר מדריכות ד´ נתחפש לנסיכות שכלואות (בתוך חדר ד´) והחניכים יצטרכו להציל אותנו... הם יעברו משימות ויקבלו מפתחות שאחד מהם יפתח את הדלת של החדר בו אנו נעולות... אבל, אם רק עוד שנתיים את תהיי מדריכה אז למה כבר מעכשיו את צריכה פעולה?

בעקרון

כל הפעולה שלי בנויה על משחי הכרות וכדומה אבל היא לא מול העניים שלי עכשיו אז אני לא יכולה לרשום לכם מה המשחקים... אחרי זה אני יעלה למעלה להביא את המחברת שלי... ועכשיו שיהיה לכולם שנה טובה.. תזהרו לא לטבוע באמבטיה ואל להחנק מהגרעינים של התפוח

אנחנו הכנו פעולה שווה...

בהתחלה רצינו לעשות חפש ת´מטמון, אבל המרכזת הדרכה אמרה שזה לא מספיק מגניב ולפעולה ראשונה צריכים משהו יותר מפוצץ, שמשאיר טעם של עוד... אז אנחנו עושים פעולת גלידה (ומאכלי קיץ)... זה הולך להיות ממש שווה - כל הפעולה זה תתחרויות קצרות שקשורות לאוכל קר... ובסוף יש איזה חפש ת´מטמון (גלידה) קצר. וגם הכנו צ´ופרים קטלניים... גלידת שלושה כדורים ממנקי מקטרות על סול. בעיגול אחד כתוב בטוליפ שמרו על - ואז קשר מחוט שימשון, ובעיגולים השניים הטלפונים של המדריכ\ה והראשג"דית. ובגביע - גדוד #### פתי"ש 2002. נועה.

BabyLove

New member
ואיייייי

נועהה אני חולה על המורל הזה....מה שכתבת בסוף ההודעה לימדו אותנו את המורל הזה ביום שלישי וכל הגדוד שלי עושה את זה מזה מצחיק!!!!! הייתי חייבת להגיד את זה.... ard do the funky chicken NO WAY arad do the funky chicken OK

צוות במבה

אתם הכי טובים בעולם אז וואלה... נידלקתי... בעקרון השיר הזה לא של אף אחד אז לא לקחת בעלויות... אבל אין כמו המורל של העדה (עדת הצופים) זה ה-דבר.. ו... הרבי הרבי הרבי מלובביץ משיח משיח משיח מלובביץ (חחחח איזה שיר אדיר זה!)

Meijen Shaggy

New member
סיפור די עצוב ../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif

אנחנו תיכננו שבפעולה הראשונה כל קבוצה אוספת רמזים על המדריך שלה בתחנות, ואז בסוף הפעולה הקבוצה צריכה לנחש מי המדריך עפ"י הרמזים. העניין הוא שהגיעו מעט מדי חניכים (הגיוסים בוטלו), ולא יכלנו ליישם את הרעיון. נאלצנו לאלתר את כל הפעולה, והפעולה הראשונה שלי בתור מדריך ושל החניכות שלי בצופים בכלל לא הייתה כל כך מיוחדת. אבל לפחות הן נהנו והיום הייתה לנו פעולה שניה (פעולת ראש השנה) - והן חזרו.

למעלה