סקר שאלה ---זה משולב יותר לבנות אבל

סקר שאלה ---זה משולב יותר לבנות אבל

גם לבנים הייתן יוצאות עם בן שאתן יודעות שהוא כבר שכב עם מישהי ועשה עוד כמה דברים שאני נמנעת מלציין כאן....(נ.ב.)הוא עשה את זה כי הוא נמשך אליה... הייתן יוצאות עם אחד כזה...?????? אם נגיד הייתן אוהבות אותו...או לא אוהבות מחבבות... המחשבה הזאת מאוד מפחידה אותי...לצאת עם אחד כזה...כי אז אני יודעת שהוא יצפה ממני לדברים שאני לא אוכל לתת לא.... מה אתם חושבים????

in_bal

New member
בפירוש...

לא!!! אבל זו רק אני... חוץ מזה,אולי זה קשור לגיל.....

911

New member
את כבר יודעת את התשובה שלי אבל

בכל זאת... כמו שכתבו כאן זה תלוי בגיל. בגילאים הללו (16-17) אני הייתי אומרת שלא.

Mamoosh16

New member
same all-same all

Hi, טוב, ממש קיוויתי שאת לא בגילי-מכאן את יכולה להבין שאני גם כן בת 16- וקיוויתי זאת רק בגלל שרציתי שייצא לך איתו משהו-לא שרק אם אני מייעצת לך ´לא´ אז זה אומר שלא- אבל בכל אופן זו דעתי... תראי, אם הייתם יותר מבוגרים, העניין שהוא כבר שכב איתה וכו´ לא תופס תפקיד גדול,סה"כ רוב בני האדם לא מחכים עד החתונה,וזה לגיטימי מאוד שהוא ישכב איתה,מה גם שהם נמשכו אחד לשני, אבל, לדעתי בגיל כזה,ו-16 זה לא כזה גדול...ז"א,בכל זאת-´כולה´ י"א, הוא באמת יצפה ממך דברים ש...את לא מעוניינת "לספק".. -או שהוא יקבל אותך כמו שאת,ולא יאיץ בך -או שהוא לא יקבל אותך ככה, ואז הוא לא שווה כלום... אני מאופיי לא הייתי יוצאת עם מישהו ששכב כבר,אבל זה רק בגלל שזה נראה לי די רחוק... אני יודעת...אולי הוא היה איתה מלא זמן, והם היו ממש ´זוג יונים´ ואז אין סיבה שהוא יצפה ממך אותו הדבר-זה כבר קשור לאיך שאת מכירה אותו, אם הוא "סטוציונר" ועוד.... טוב,אל תחשבי שאני מבינה יותר מדי בדברים האלה,אבל זה סתם מה שאני חושבת... בהצלחה!!מקווה לטוב~

נריה_ה

New member
אפשר ליעץ...

אם תעשי או לא תעשי משהו זה הכל תלוי רק בך! את תחליטי אם ´לתת לו´ או לא... אפשר לצאת איתו, ואם הוא רוצה לצפות שיצפה, את אל תלחצי. (למרות שהוא עלול ללחוץ בכל מיני דרכים כמו לאיים להיפרד (ואז הוא לא שווה שתשארי איתו, ד"א...) ואז את עלולה להיפגע...). נריה

lital love .E.

New member
לדעתי...........

יש לקחת בחשבון שהוא מאוד מצפה שבשלב כלשהוא מערכת היחסים תגיע למיטה ומכך יש להיזהר אבל אם הוא בן הגון אז למה לא כי יש לי ידיד שהוא ממש חמוד והוא שכב עם מישהי אבל סה"כ הוא לא ממש מצפה לזה עם החברה הבאה שתהיה לו אז בכל זאת יש עוד נשמות טובות בעולם הזה. אוהבת ליטל

זה עניין של גיל.....

לבנות בגיל צעיר זה אמור להפריע... כי פוחדות מכל העניין הזה.. ה"לא מוכר"... אבל ככל שגדלים זה נעלם... העיקר האהבה.. ולא מי נגע בחבר\ה שלך לפנייך או לא...

כן..... הייתי יוצאת עם אחד כזה.....

אז מה אם הוא היה אם מישהי אחרת... הוא גבר!!! את מצפה שכל הגברים יהיו בתולים עד לחתונה??? צר לי, אבל לא נראה לי שהיום יש דבר כזה. רעות.

רעות נא להרגע...רק שאלתי כמה אנשים

מה הם חושבים... וחוץ מזה..איך הגעת לזה....שאני מצפה שכל הבנים יהיו בתולים עד החתונה??!! לפי דעתי...זה שהוא שכב עם בנות ככה סתם...אומר עליו הרבה...

נכון....אבל.....

את אומרת שהוא היה רק עם אחת. לפי דעתי זה לא נורא... אז מה אם הוא היה עם מישהי, השאלה היא אם הוא היה איתה כשהוא הכיר אותך? רעות.

זה לא משנה

הייתי בסיטואציה כזאת, ולא נראה לי שאת צריכה להרגיש מאויימת בכלל זה שהוא עשה איתה את מה שהוא עשה איתה, זה הוא והיא. זה לא אומר שאת הולכת גם. זה תלוי אך ורק בך- ואם את מרגישה לא בנוח, את תמיד יכולה פשוט להפסיק וללכת ולדעתי אם את מחבבת אותו, או נמשכת אליו, או מה שזה לא יהיה, אז בטח שתצאי איתו- לכי על זה, ותתני לעניינים לזרום בקצב שלך.

טוש טוש

New member
אני אישית כן.......

זה ממש לא אמור לשנות משהו... ואם המשה האחר זה מה שאני חושבת ... גם הייתי יוצאת איתו... זה לא אמור לשנות!

הילה100

New member
לא ממש הבנתי.. ?

למה לא ?! תחשבי שהיו שופטים אותך לפי מה שעם מי שהיית.. ? אין שום קשר לדעת...בין מי שהוא היה איתו...לבין זה שהוא איתך עכשיו.. שום דבר לדעתי.. לא צריך להפריע לך אם את אוהבת אותו ..או אפילו מחבבת. ואם הוא אוהב אותך מספיק...הוא לא יצפה ממך לכלום...זה מה שיפה בקשר חדש... הדף חלק בשנית :) רק תשמרי על עצמך :) הילה.

תיראי זה אולי יגרום לחששות.

אבל ´סתכלי על הצד החיובי. הוא ילמד אותך דברים חדשים.... גלית

למעלה