סקר, שאלה, סקרנות.

נוריתהה

New member
סקר, שאלה, סקרנות.

כאשר אתם ממליצים על רשומה. אתם כותבים בתגובה "המלצתי" כדי שהבלוגר ידע שהמלצתם או שלא. ואם כן או לא אז למה?

wranger

New member
ממליץ ולא מספר

כי רוב הסיכויים הם שהבלוגר שהמלצתי עליו ילך להמלצות הגולשים כדי לראות מה נוסח ההמלצה שלי (או שרק אני עושה ככה?), ואז הוא יראה גם מי זה שהמליץ עליו. חוצמזה, אם אני אכתוב לו בתגובה שהמלצתי עליו, ואז ההמלצה שלי לא תאושר, אז עלולה להיווצר פאדיחה.

נוריתהה

New member
גם אני לא כותבת "המלצתי"

נראה לי שזה כאילו המלצתי עליך, עכשו תורך להמליץ עלי. משונה לי. אוי אני לא צודקת אבל זו ההרגשה שלי

suki da yo

New member
לא כותבת

נראה לי לא חשוב לכלום, ובכלל, זה יותד נחומד לגלות בהפתעה. וחוצמזה, כמו שאמרת זה יוצר תחושה של "עכשיו תורך".

Purple Mushroom

New member
גם אני ממליץ ולא כותב בתגובה...

זה כנראה משהו פנימי במערכת ההמלצות. כנראה שאין קשר בין מערכת התגובות,לבין מערכת ההמלצות ע"י היוזרים , שהיא פנימית.

פושקיה

New member
לא כותבת

נראה לי מאוד מתלקק לעשות את זה כאילו לבקש שגם ימליצו עלי או משהו.... מי שרוצה לדעת מי המליץ עליו - יודע איפה לבדוק

דנטל

New member
יששששששששששששששש סקר ../images/Emo99.gif

לא כותבת לו שהמלצתי. לא מרגישה צורך בכך ולא רואה סיבה לכך. אני ממליצה על פוסטים שאני רוצה שיותר אנשים יקראו אותם בשאיפה יהנו מהם כמו שאני נהניתי. זה בטח יחמם את הלב לבלוגר לדעת שהמליצו עליו, אבל בשביל לחמם לו את הלב אגיב לפוסט ואכתוב שנהניתי. לא צריך גם ליידע אותו על ההמלצה. ההמלצה, מבחינתי, נועדה בשביל האחרים ולא בשבילו. חוץ מזה, עכשיו כשאני חושבת על זה, אולי ההמלצה בכלל לא תגיע לרשימה, כך שאפילו עדיף לא ליידע אותו על כך.

למעלה