סקר!+שאלה!

סקר!+שאלה!

נתחיל בשאלה! אני אוהב לצפות במטוסים! רציתי לדעת אם בטרמינל החדש יש עמדה שאפשר לצפות במטוסים נוחתים. כמו בשדות גדולים אחרים בעולם. (במינכן יש עמה ענקית עם טלסקופים וכאלה) עכשיו הסקר איזה שדה תעופה הכי אהבתם? באיזה שדה הייתם שהכי עשה לכם את זה?

נוב 00

New member
אני...

בעיקר ישפוט שדה תעופה לפי האופציה להסתכל על המטוסים בשדה, לכן במנילה (פיליפינים) יש חלון גדול מאוד שמשקיף על מסלול ההמראה והנחיתה ויש כמויות שלהם... גם בסאן פאבלו, ברזיל יש שדה נחמד מאוד ומה שטוב שם למי שמחכה הרבה יש ספות כאלה מעור שאפשר להרים כזה דבר שמרים את הרגליים למעלה.. ממש לדפוק שינה שם... וחוץ מזה השדה תעופה של פרנקפורט הוא ממש עיר אבל ממש.... יש שם ממספרה ועד סופר מרקט...

mike300L

New member
Ohare???

אמנם עמוס אך הכי פחות מתוחזק שראיתי,חניות בין היקרות ביותר, טרמינלים נוטפי מים בגשם, מעליות על סף קריסה,לכלוך ושרות גרוע, אני מוכן להמר שלSADAM INTERNATIONAL יש יותר מה להציע.

סכיפהול כמובן!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

בסכיפהול אפשר לראות מטוסים מכל מקום כמעט בדרך לגייטים.

נוב 00

New member
שאלה על ...

התמונה..מהו המטו הלבן היוצא דופן שם, איזו חברה זאת? נראה כמו אירולינייס ארחנטינס, אבל לדעתי הם לא מגיעים לאמסטרדם... מישהו יודע?

גמני חשבתי על זה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

וניראה לי שזה פינאייר עם הלוגו החדש----->

Daddy DJ

New member
נראה לי שזה לא אותו לוגו..

צבעים דומים אבל נראה שונה, שים לב לגודל + צורה שלו

A r i e T

New member
זה לא משהו של פינאייר...

בעצם, לפניאייר מעולם לא היה 747. זה מטוס של גארודה

JuveFan

New member
רבותי, טרמינל 3!

לא תאמינו אילו עמדות תצפית מעולות יש שם. אמנם התצפית היחידה שיש שם לאלה שלא טסים היא ב"קניון שחקים", שם אפשר לשבת מול החלון הענק ולראות המטוסים מחוברים לשרוולים ואולי מדי פעם לראות בחטף מטוס נוחת או ממריא, אבל לאלה שטסים צפויה חוויה מיוחדת. היום בבוקר, בהפסקה במשמרת, הלכתי לטייל בדיוטי פרי ולחפש עמדות תצפית. גיליתי ליד המקדונלד'ס עמדה אדירה. יש שם כיסאות ושולחנות וזה נמצא קרוב למסלולי ההסעה. יש שם עוד הרבה עמדות תצפית טובות. יש לי הרגשה שאני הולך לבלות שם שעות רבות גם אחרי המשמרות...

SaRgE

New member
schiphol בלי שופ ספק../images/Emo99.gif

שדה מדהים!!! מרשים מאוד! אני מאוד אהבתי את הרעיון של הגשרים.. פשוט מדהים! לעבור מתחת למסלול נחיתה של מטוסים! מעניין לדעת איך הוא תוכנן.. מישהו יודע אולי פרטים על הגשר הזה? אני משער שהוא לא גשר רגיל..

efi2000

New member
כן, זה ליד מינכן שבגרמניה, גם אני

אהבתי את הגשר של מטוסים, זה גשר 2 נתיבים: 1. הדרך להמראה. 2. הדרך מנחיתה לטרמינל. ממכוניות לא שומעים אותם שהחלונות באוטו סגורות, לא שומעים את המנועים של המטוסים שעוברים על הגשר. זה בשדה תעופה גדול של מינכן, שנסעתי באוטו ממינכן לשדה תעופה, עברתי מתחת לגשר מטוסים ואחרי זה פניתי ימינה לשדה תעופה, אפילו יש שם בית מלון בשדה. יש שדה תעופה הכי גדול - בפרנקפורט, יותר מפואר.

efi2000

New member
אגב, יכול להיות שזה במקום אחר אבל

יש גם בשדה של מינכן כזה גשר

SaRgE

New member
../images/Emo13.gifלא הייתי ביותר מדיי שדות תעופה

אולי 5

SaRgE

New member
בקניה יש שדה תעופה שונה מאוד

הוא מלא חיילים עם מדים, כולו בטון לא צבוע, הוא קטן יחסית, הכל מיושן, אבל מעניין לראות את זה. זה כמו לחזור בזמן כמה עשרות שנים אחורה

למעלה