סקר\שאלה .

• פותח הנושא npod
  • פורסם בתאריך

npod

New member
סקר\שאלה .

איזה אופניים הייתם קונים ברמה אחת מעל ביג היט\אטומיק או סטינקי ... אבל , גם שלא שיהיו יקרות מאוד , לא שילדה של אינטס או אלסוורט , אבל עדיין שיהיה ברמה גבוהה מסטיניק אטומיק וכו'... מה אתם הייתם לוקחים ?

את האופניים של אלי וקסלר כאילו??

הוא מבקש 13-14 (אני לא סגור) על יטי DH קומפלט עם דוראדו! זה פאקינג זנות.

ilfreerider

New member
ג'אינט DH קומפ

יותר אופני דאון היל , אבל היום כבר עושים הכל עם הכל. מחיר בארה"ב - 3000$ בלבד !!! גיל

npod

New member
מה עם בוליט ?

כמה שילדה עולה ? ואני לא מתכוון שככל שעולים במחיר אז האופניים צריכים להיות כבדים יותר , אלא משהו בסגנון של הבוליט , שנחשבות (לפי מה שהבנתי) לאופניים שניתן לטפס איתם והם מאוד וורסטליות ..

booob11

New member
רק מה שבאסה עם בולטי זה..

שאין שם אוזן.. כאילו המעביר האחורי תלוי על השלדה ואם את חוטף מכה במעביר האחורי זה מעקם לך את השלדה..

npod

New member
אז זהו שאני "מחפש" משהו בסגנון ..

של הרקו מאונטיין סוויץ' ... מה עם השילדות של קנונדייל ?

Pommi

New member
שאלת שאלה יותר מדי כללית...

אם היית אומר עד איזה תקציב היה הרבה יותר קל... וגם לאיזה סגנונות רכיבה?

npod

New member
פרירייד ודאון היל ...

בעיקר פרירייד , ולא קפיצות של מעל 2.5 מטר לסלופ (לכן אין צורן במשהו כמו אליין וכו'..)

Pommi

New member
אוקי...

אם ש"מ, אז... סטינקי דה לוקס 2005 אם ז"ק- הייתי מרכיב איוול.

npod

New member
גבר ....

השילדה של הסטינקי דה לוקס היא כמו של הרגיל ... מישהו רכב על סטינקי סופרים ?כמה עולה שילדה ?

shmegma

New member
סתם שאלה... למה תצריך סופרים

לקפיצות של פחות מ2 וחצי מטר לפי דעתי הדי לוקס מספיקות לך + + +

carls

New member
gemini 900

אופניים מהקלות שרכבתי מה שכן הייתי משדרג במעמד הקניה את השרמן המגוחך ל-888 ואת המניטו סווינגר /(פוקס ואנילה) למשהו יותר פרוגרסיבי משהו שיתן קצת יותר "פייט" לדאון היל... בלי שום שאלה בכלל.

anavot

New member
לא לשדרג את השרמן !

למה הוא מתאר זה אחלה מזלג! והמשקל הנמוך ושינוי המהלך מאפשרים גם לטפס עם האופניים בצורה סבירה. חוץ מזה מצתרף להמלצה על הג'מיני 900 - אם עוד נשארו, מוכרים עכשיו את דגמי 2004 ב 10K שזה אחלה תמורה

DHDror

New member
ל DH ארץ ישראלי זה עלול להספיק !

אלון רון עשה זמן מעולה בהר אדר , 2.18 אני חושב , וזה במרוץ הראשון עם הבוץ ומבלי לקפוץ את ה RG . הוא עשה את זה על הקלר עם 5TH קפיץ.

למעלה