סקר, שאלון, מה שתרצו

מוצארט

New member
סקר, שאלון, מה שתרצו

שנכיר אתכם קצת יותר טוב. שם: גיל: איזור מגורים: תקופה בחיים (תיכון/צבא/אונ'/עבודה): באיזו שעה התעוררת היום? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את/ה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? את/ה אוהב/ת את עצמך? בזבזנ/ית או חסכנ/ית? איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? יש לך פלאפון? איזה צלצול יש לך? את/ה מאמינ/ה: באלוהים? בגורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? בזה שנישאר ליגה? מה יהיה עם הפועל, אה? מה תעשי/ה אחרי שתסיימ/י את השאלון? את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? איך היה השאלון? יאללה תענו!

מוצארט

New member
אני אהיה ראשון ../images/Emo9.gif

שם: יוסף גיל: 21 (איזה מוזר לרשום את זה...) איזור מגורים: באר-שבע תקופה בחיים (תיכון/צבא/אונ'/עבודה): עובד בתחנת-דלק שצמודה לאצ' באיזו שעה התעוררת היום? 10 בבוקר. החיים היפים
מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב לאמא מה היה הדבר הראשון ששמעת? עדיף שלא להגיד... מה היה השיר הראשון ששמעת? עדיין לא שמעתי שיר הבוקר. עצוב, אה? מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אין כרגע שום מחשבה טורדנית בראשי איזה כיתה את/ה: אין כיתה. קרוב לסיים (מחינת פז"מ) את הצבא בדיחה שגרמה לך לצחוק: הרבה זמן לא שמעתי כזו. שתפו אותי הבנאדם הכי יפה שראית: הבחורה הזאת מארמגדון. משחקת גם ב"שר הטבעות" הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זכרתי מישהו שקפץ עליי בחיבוקים הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי הרבה. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "גיא. אמרו לך שאתה גזור מהתחת?" את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? נראה חביב את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? ממש לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? ממש לא את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? בהחלט את/ה אוהב/ת את עצמך? כן בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזן. אחרת איך נסביר את ה-70 שקל על משחק כד'? איפה היית רוצה לגור בארץ? באיזה קיבוץ בדרום, מה שיבוא. בחו''ל? רק בארץ יש לך פלאפון? כן איזה צלצול יש לך? הזה של נוקיה, שהיה בפרסומות פעם את/ה מאמינ/ה: באלוהים? ללא כל ספק בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אה? בזה שנישאר ליגה? וואלה, אלוהים גדול מה יהיה עם הפועל, אה? אמרתי כבר שאלוהים גדול, נכון? לת"א ולחיפה יש כבר קבוצה בליגת העל, הם לא צריכים שניים. באר-שבע לא תרד! מה תעשי/ה אחרי שתסיימ/י את השאלון? אני עף לנגן את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? בספק איך היה השאלון? בסדר.

אני שני

שם: אלי מתתיהו גיל: 17 וחודש איזור מגורים: באר שבע תקופה בחיים (תיכון/צבא/אונ'/עבודה): תיכון באיזו שעה התעוררת היום?היום ב9 מה/מי העיר אותך?אמא אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? יאללה הפועל ססתםםם בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? אלי יאללה קום מה היה השיר הראשון ששמעת? רוני...אל תלכי.... מה אכלת? שתיתי נס עם עוגיות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאין לי כוח לבציפר איזה כיתה את/ה: יא' בדיחה שגרמה לך לצחוק: פעם שתי אנשים עסו סקס בן ובת קיצור עשו מה שעשו אז האישה אומרת לאיש אפשר לקרוא לך אדם אז הוא עושה לה למה דווקה אדם היא עונה לו כי אתה הראשון שלי... אז הוא עושה לך אפשר לקרא לך פג'ו למה פג'ו היא שואלת כי את ה306 שלי חחחחח הבנאדם הכי יפה שראית: כפרה עליייה חברה שלי הפאדיחה הכי גדולה שלך: הלכתי לביא את התוצאות של התאוריה ושפתחתי תדלת בכניסה נפלתי וכלם ראו... הדבר הכי מטורף שעשית: אמממממ לא זוכר הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אמרתי סתם לאיזה אחת את בתולה?? סתם ככה את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא יפה אבל בחור אחלללה את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? ממשש לאאאא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? תאמת קצת אבל בקשר לחברה רק את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לפעמיים שצריך את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? כן שאני רוצה משהו כלום לא יזיז אותי את/ה אוהב/ת את עצמך? ברורררררררר בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזן זהה לא מילה אצלי יותר מידי איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? לודנון יש לך פלאפון?ברור למי אין איזה צלצול יש לך? עידן רייכל מעמקים את/ה מאמינ/ה: הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך באלוהים? הקדוש ברוך הוא אנחנו מאמינים בך בגורל? לפעמים כן ולפעמים לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אממ כן בזה שנישאר ליגה? בעזרת השם קשה לי להאמין אבל כן בעזרת השםםםםם מה יהיה עם הפועל, אה? יהיה טוב אני מקווה יהיה טוב תמיד אבל השאלה מתי וקחו משפט יפה.. תזכרו את העבר,תחיו את ההווה, ותחלמו את העתיד. ותזכרו שתמיד בסוף יהיה טוב ואם עדיין לא טוב - סימן שזה לא הסוף
מה תעשי/ה אחרי שתסיימ/י את השאלון? אמממ יראה עם יהיה לי תגובות. את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? כן למה לא יש פה אחללה חברה איך היה השאלון? תאמין לי אתה גדול מוצארט אתה אחללה... מי שאתה פה יש ממש שיפור לא שאני פוגע בשי או משהווו גם שי אחללה כאחד שמכיר אותו די טוב יאללה אנשים לסיכום שיהיה לכם אחללה סוף שבוע בעזרת השם ננצח... וזהוווווו[ ואני אוהב אותםםםםםםםםםםםם

מוצארט

New member
אני חייב להגיד שאתה מצחיק פחד ../images/Emo6.gif

את שאר התגובות לשאלון, אני אראה רק ב-11. אני יוצא לעבודה עכשיו.

RED OR DEAD BS

New member
תורי../images/Emo9.gif

שם: אלי. גיל: 15. איזור מגורים: באר שבע ! תקופה בחיים (תיכון/צבא/אונ'/עבודה): תיכון, יאללה מתי יגמר כבר. באיזו שעה התעוררת היום? 7 ורבע, אסון. מה/מי העיר אותך? אמא שלי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? נווו אין לי כוח תני לי עוד חמש דקות. מה היה הדבר הראשון ששמעת? קום או שאני שופכת עליך מים.
מה היה השיר הראשון ששמעת? עדיים לא שמעתי למי יש זמן? מה אכלת? איזה עוגת שוקולד עם שוקו. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? יש מבחן היום, איזה דיכאון. איזה כיתה את/ה: ט'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: וואלה את הבדיחה הזאת מהגן אני זוכר, שני זבובים קובעים להפגש בעוד שלוש שעות, הזבובה מחכה מחכה, 3 ימים והזבוב לא מגיע, 3 חושדים הוא עדיין לא בא אחרי 3 שנים הוא מגיע, היא שואלת אותו איפה היית? הוא אומר לה, אל תשאלי נתקעתי בארנק של פרסי
. אני זוכר אותה מהגן כל פעם שאני שומע אותה אני מתפוקע. הבנאדם הכי יפה שראית: את אנגלינה ג'ולי. הפאדיחה הכי גדולה שלך: קיללתי את המורה שלי, והיא הייתה מאחוריי (קללות לא סתם) הדבר הכי מטורף שעשית: בנג'י. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: צחקתי על איזה אחת במערכת כריזה של הבצפר, והיא התחילה לבכות, עד היום לא סלחה לי, (סליחה?). את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? חמוד+. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? אם אני ממש רוצה משהו. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? ברור. את/ה אוהב/ת את עצמך? כאילו דה
. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזן, לא יכול לראות כסף בכיס. איפה היית רוצה לגור בארץ? ירושלים אבל ב"ש גם סבבה. בחו''ל? פריז. יש לך פלאפון? כן. איזה צלצול יש לך? של מכונית שעושה רייסים. את/ה מאמינ/ה: באלוהים? כן. בגורל? כן. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא. בזה שנישאר ליגה? בע"ה. מה יהיה עם הפועל, אה? בע"ה וסרמיל יהיה מלא במחזור האחרון וניצל בשנייה האחרונה, וכמובן ז'ינו יעזוב. מה תעשי/ה אחרי שתסיימ/י את השאלון? ילך לאכול משהו אני רעבבבב. את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? אם יהיה לו משעמם. איך היה השאלון? נחמד.

zuli4

New member
אוקייי..תורי

שם: מור גיל: 14 איזור מגורים: סוף העולם שמאלה.. תקופה בחיים (תיכון/צבא/אונ'/עבודה): תיכון. באיזו שעה התעוררת היום? 7:10 מה/מי העיר אותך? אמא שלי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה כבר 7:10? אוווף! מה היה הדבר הראשון ששמעת? מור קומי כבר שבע ועשרה..חחח מה היה השיר הראשון ששמעת? אחד מהשירים של זוהר ארגוב, לא זוכרת איזה. מה אכלת? כלום..לא הייתי רעבה.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא יודעת..(נו אל תקשו עליי..) איזה כיתה את/ה: ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: זה על עדות..לא רוצה לפגוע.. הבנאדם הכי יפה שראית: אגם רודברג..פצצה..מודל לחיקוי
הפאדיחה הכי גדולה שלך: שהחלקתי איפשהו, ואנשים צחקו עליי.. הדבר הכי מטורף שעשית: עניתי על הסקר הזה...סתם מוצארט אני צוחקת.. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת משהו כזה..כרגע. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? נראית טוב.. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? כשצריך. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? ברוררררררר. אף אחד לא יכול להתחרות בי. את/ה אוהב/ת את עצמך? דההההההה..מי לא? בזבזנ/ית או חסכנ/ית? ב-ז-ב-ז-נ-י-ת-! איפה היית רוצה לגור בארץ? באר שבע, ראשון לציון..אבל גם איפה שאני עכשיו טוב לי. בחו''ל? אין, אין כמו בארץ. יש לך פלאפון? היה..אחרי שאיבדתי שתיים החלטתי לגמור עם זה(עד שאני יחליט שאני באמת צריכה).. איזה צלצול יש לך? את/ה מאמינ/ה: באלוהים? ברור. בגורל? כן. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא. למרות שפגשתי כמה חייזרים שנחתו בחיים שלי.. בזה שנישאר ליגה? בע"ה.. מה יהיה עם הפועל, אה? כל עוד ז'ינו בקבוצה לא יהיה כלום!! מה תעשי/ה אחרי שתסיימ/י את השאלון? יבודק שמוצארט לא בא באיזה יציאה ועשה עוד אחד כזה..
את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? אני לא יודעת..אבל מקווה. איך היה השאלון? נחמד..

אם אני מעניין?אתם תגידו..

גיל: 23 איזור מגורים: באר שבע,י"א. תקופה בחיים: משוחרר,עובד למועדפת. השכמה:9:36 .מדהים איך זכרתי מה העיר אותי: התעוררתי לבד,כדי ללכת למוסך להחליף אגזוז ברכב.יום מעפן. דבר ראשון שאמרתי: ת'אמת,אמרתי בלב "יאללה,איזה יום!!".לא משקר לכם. הדבר הראשון ששמעתי: "דיסק האקוסטית של "היהודים"(אני חולה עליהם!!). שיר ראשון ששמעתי: "נץ". מה אכלתי: עכשיו שעה 3:24 ושתיתי סכ"ה כוס נס בלי כלום. המחשבה שהכי העסיקה אותי: מתי אני מסיים את התיקון במוסך. בדיחה שגרמה לי לצחוק: "בערוץ הרוסי,הרוסים מתרגמים הכל.אפילו מרוסית לרוסית הם מתרגמים.תארו לכם את חנוכה בערוץ- דההה ספסיבההה.." האדם הכי יפה: קשה,כל פעם יש מישהי שמפתיעה אותי מחדש. הפאדיחה הכי גדולה:שכחתי להגיד לעבודה ב 144 שאני טס לפריז,ונזכרתי יומיים לפני כן. הדבר הכי מטורף:אין לי אסמה עד כדי משאף,אבל אני לא יכול לקפוץ ממקום גבוה.בפארק מים מסויים,הגלצתי במגלשה של 90 מעלות, והאמת,לא נשמתי למשך דקה ומשהו. יופי: אני חושב שאני בסדר. צבוע: ממש ממש לא! קנאי: פעם יותר,היום כמעט ולא. קרצייה: שמישהו מעלה לי את הסעיף,אני חושב שאני מסוגל. עקשן: לא מספיק,אבל יותר מבעבר. אהבה עצמית: מי שלא אוהב את עצמו,היום אלוהים דואג לו למעלה בשמיים. בזבזן\חסכן: יותר חסכן,כי אני מממן לעצמי טיסה להודו עוד חושיים ומשהו. לגור בארץ: שאיפה!!בגולן,בכפר מבודד,עם עבודה מחוץ לכפר. לגור בחו"ל: איטליה או ספרד או בדרום אמריקה איפה שהוא. פאלאפון: יש.והצלוצול הוא של "אם כבר" של "היהודים". מאמין באלוהים ובגורל:כן.וגם בחיים אחרי המוות.וגם ביצורים אחרים. להשאר בליגה: אצלי לא!! שזה מגיע להפועל ב"ש. מי יהיה עם הקבוצה: יותר טוב מעכשיו,אני בטוח. מה אעשה אחרי השאלון: ימשיך לגלוש באתר. האם יקראו מה רשמתי: חושב שכן.למי שיש סבלנות. איך היה השאלון: הרוסים אומרים "סדרררררררר" אני אומר "הירבו כאלה". תודה למוצארט על ההשקעה.

תיקון טעות שלי מההודעה שלי.

הכוונה לתמיד כן!!אם זה מדובר בהשארות של הפועל באר שבע..

zilber z

New member
שלי ...

שם: זילבר גיל: 17.3 איזור מגורים: להבים תקופה בחיים (תיכון/צבא/אונ'/עבודה): תיכון באיזו שעה התעוררת היום? 6 וחצי מה/מי העיר אותך? אמא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "קמתי" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הטלויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת? ברדיו שלי שרית חדד וסבלימינל "סוד" מה אכלת? ג'חנון איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה עושה יום שישי מסיבה בב"ש או משהו אחר איזה כיתה את/ה: יב בדיחה שגרמה לך לצחוק: כל מיני בדיחות על עדות הבנאדם הכי יפה שראית: מפורסמת אנג'לינה ג'ולי במציאות מישהי בפורום הפאדיחה הכי גדולה שלך: הבאתי גלבה מול כל הישוב שלי משהו מצחיק הדבר הכי מטורף שעשית: יש כל מיני שיגעונות של רגע עשיתי הרבה שטויות בחיים שלי הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: גם כן היו די הרבה אבל הכי נסחף היה שהסתכלתי לגוטמן בעינים מ 2 מטר ואמרתי לו דברים שאני לא מוסגל להגיד לאף אחד אחר בפנים את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא יודע אין לי דעה על עצמי אבל יש כמה שחושבות שכן :) את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? לפעמים את/ה אוהב/ת את עצמך? יש ברירה ? בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכן על סיגריות בזבזן על מסיבות ויציאות איפה היית רוצה לגור בארץ? למרות שאני שונא את העיר בת"א בשביל דברים אחרים בחו''ל? נויורק יש לך פלאפון? כן איזה צלצול יש לך? "תיזהר ממנה" את/ה מאמינ/ה: באלוהים? כן בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן בזה שנישאר ליגה? לא מה יהיה עם הפועל, אה? יורדים מה תעשי/ה אחרי שתסיימ/י את השאלון? לא יודע את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? נראה לי שכן איך היה השאלון? סבבה

blueman1

New member
טוב אני יענה עליו קצת באיחור אבל...

שם: שי גיל: 20 איזור מגורים: ב"ש שכונה א, ליד מוצארט תקופה בחיים (תיכון/צבא/אונ'/עבודה): צבא, אוףףףףףףףףףףףף באיזו שעה התעוררת היום? 8:00 מה/מי העיר אותך? הרנ"ג של הגדוד שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה היה הדבר הראשון ששמעת? כל הגדוד עסוק בקיפולים ואתם עדיין ישניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מה היה השיר הראשון ששמעת? ממעמקים של עידן רייכל מה אכלת? אני כל היום רק על חתיחת עוגה, אני חייב להשמיןןןןןןן איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לאן נעלמו 5 אמפולות של מורפיום לעזאזל??? איזה כיתה את/ה: שנה שניה בצבא???????. בדיחה שגרמה לך לצחוק: למה תרנגולת תולה ביצה על הקיר??? תמונה שלה כשהייתה קטנה הבנאדם הכי יפה שראית: אממ קשה קשה הפאדיחה הכי גדולה שלך: קיללתי את המפקדת שלי והיא הייתה מאחורי הדבר הכי מטורף שעשית: אממ צניחה? הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: זה יותר מצחיק ממטורף, היית אתמול בים??? אז למה אתה נסחף? את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? נראה לי שכן את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? ממש לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? אולי קצת אבל לא רציני את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? רק שמשעמם לי את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן את/ה אוהב/ת את עצמך? ברורררררר בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזן רצחחח איפה היית רוצה לגור בארץ? באיזה עיירה קטנה ושקטה שקרובה להכל בחו''ל? רק בארץ יש לך פלאפון? ברור איזה צלצול יש לך? משהו סטנדרטי של נוקיה את/ה מאמינ/ה: באלוהים? חלקית בגורל? יש מצב בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אולי בזה שנישאר ליגה? ברור מה יהיה עם הפועל, אה? שאלה קשה אבל אני מאמין שיהיה טוב בסוף מה תעשי/ה אחרי שתסיימ/י את השאלון? בטח ילך לאכול או משהו כזה את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא סגור על זה בכלל איך היה השאלון? אחלה העביר לי איזה 7 דקות מהחיים.

נזכרתי לענות....

שם: בת-אל
גיל: 17 וחצי איזור מגורים: נגב תקופה בחיים (תיכון/צבא/אונ'/עבודה): תיכון באיזו שעה התעוררת היום? 8 וחצי מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? קמתייייי מה היה הדבר הראשון ששמעת? בוקר טוב מה היה השיר הראשון ששמעת? אשר- יהההההה מה אכלת? טוסט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה שלום חבר שלי
איזה כיתה את/ה: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: אישה מבוגרת מספרת לבעלה שיש כדור חדש שאם לוקחים אותו חוזרים 20 שנה אחורה... בעלה עונה לה: " אז תבלעי 3 כדורים ותחזרי לכוס של אמא שלך". הבנאדם הכי יפה שראית: חבר שלי
הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: התפלחתי לטיול של ביצפר אחר של עיר אחרת.. וכשהגענו למקום עשיתי שטויות של החיים ומלאא מורים רדפו אחריי ואחרי חברה שלי ובסוף השאירו אותנו שם
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: וואי יש מלאאאאא.... אמרתי לחייל שעצרו אותו ושמו עליו אזיקים: "מגיע לך" חחחח את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא מחזיקה מעצמי את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לפעמים
את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? כשצריך.. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? כן! את/ה אוהב/ת את עצמך? לפעמים בזבזנ/ית או חסכנ/ית? נוטה לבזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? אשדוד בחו''ל? אמריקה יש לך פלאפון? דה איזה צלצול יש לך ? תלוי בקבוצת מתקשר חחח את/ה מאמינ/ה: באלוהים? כן בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא בזה שנישאר ליגה? כן מה יהיה עם הפועל, אה? יהיה טוב מה תעשי/ה אחרי שתסיימ/י את השאלון? ילך להתארגן לביצפר את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא.. איך היה השאלון? סבבה.

למעלה