סקר-שאלות בקשר לסידרה

סקר-שאלות בקשר לסידרה../images/Emo37.gif

רציתי לדעת עם איזה מטופל אתם הכי מזדהים? איזה פרק אתם הכי אוהבים לראות, עם איזה מטופל? תענו זה חשוב תודה יומנעים

אני מזדהה עם כולם ברגעים שונים

אבל עם אף אחד לא באופן גורף. הפרקים שאני הכי אוהבת לראות הם של ידין, כי הוא כזה outrageous.

shirley84

New member
אויש, אני באמת עוקבת רק אחרי אחת../images/Emo70.gif

אני עוקבת רק אחרי הטיפול של איילה, שזה די הפתיע אותי , כי לפי הפורומואים דווקא חשבתי להתמכר לנעמה (איילת זורר)... אבל אולי זה לא ממש ממש מפתיע, בהתחשב בזה שאנחנו די קרובות בגיל.

לילו22

New member
אני ממש אוהבת להתבונן בהכל אבל

נראה לי שאני מזדהה עם אורנה הכי. נראה לי שגם אני מוצאת בחורים שממש לא מתאימים לי, שכל מה שאני אוהבת בהם (הסקסיות, הפראיות) זה בדיוק אותם דברים שיגרמולי לא להסתדר איתם לאורך זמן. ד"א, בלי קשר (בטח "הפסיכולוגים" שביננו יגידו שאין כזה דבר בלי קשר :)- אבל כל הקטע הזה שהיא מפלרטטת עם כולם, זה דווקא מתחבר טוב עם זה שהיא הייתה שמנה ויש להבעיה בבטחון העצמי.

Jazz Singer

New member
אני מזדהה עם אילה

זה אולי ישמע מוזר אבל אני מוצאת את עצמי דבוקה למסך שהיא בטיפול. למה? כי אני הייתי במצב שלה בדיוק לפני שנה וחצי.

אני

רואה את הטיפול של נעמה ושל הזוג. הסיפורים נראים לי כ"כ אמיתיים ונוגעים במציאות שכל פעם בסיטואציה שונה זה זכיר לי ותי ואני נוטה להזדהות עם הדמות כך שזה כ"כ גאוני שאני מזדהה עם כולם כל פעם עם מישהו אחר. אני כבר אין לי מילים מהסדרה הזו ! היא גורמת לעצמך להכניס את עצמך לטיפול אישי עם עצמך ולשאול את אותם שאלות ולהגיע למקומות שלא ידעת שהם קיימים אצלך!

קמת מנעמה וקצת אילה אבל יותר אילה

כי גם הייתי במצב שלה וגם אני עדיין במצב שלה קצת במובן מסויים

למעלה