סקר שבועי -דייטים גרועים ומשעממים :הדייט הגרוע ביותר של חייך

Shamy

New member
סקר שבועי -דייטים גרועים ומשעממים :הדייט הגרוע ביותר של חייך

אז ,לאור הענות רבה לסקר שפרסמתי מלפני שבוע בערך החלטתי שמהיום נעשה פינה של סקרים שבועיים -סקר שיהיה נעוץ לכל השבוע ואתם תהיו מוזמנים לענות ולהצטרף לדיון (מזכירה ומבקשת בכל לשון של בקשה! שפה צחה ונעימה ודיון נאות!)

אז לאור השיטוט שלי בדף פייסבוק משעשע שמצאתי : דייטים גרועים ומשעממים (אתם מוזמנים לפרגן בלייק) למעבר לדף לחצו כאן

השאלה או הסקר השבועי שלי אליכם הוא : מה הדייט הכי גרוע ומשעמם שהייתם בו מעולם ? ספרו לנו עליו

הדייט הגרוע ביותר בחיי

הבחור הגיע בבגדים שהיו קטנים עליו, כמובן באיחור רציני, ניסה לשכנע אותי ללכת לים (כן, ממש אני אכנס איתך לאוטו) וכשישבנו בבית הקפה בסוף אמר לי :"את מזמינה אותי היום, אני בכוונה לא מביא ארנק לדייטים". אני לא מאלה שאוהבות שמשלמים עליהם אבל המשפט הזה די סגר את הדייט מבחינתי כי לא אוהבת דווקא.
&nbsp
אומנם עבר יותר מעשור מאז אבל זוכרת כמה ספרתי את השניות שהעינוי הזה יגמר

למרות שאמרתי לו שאני לא בעניין שלו, הוא ניסה להתקשר כמה פעמים ואז זה נגמר בזה שקילל אותי ב"מי בכלל רוצה אותך יה מעפנה" או משהו כזה...
&nbsp

מורררצי

New member
דייט שנגמר בויכוח פוליטי קשה

הכרתי (וירטואלית) בחור בלגי שהגיע לארץ כי הוא עובד באו״ם...
התלבטתי רבות אם לתת לזה צ׳אנס ובסוף החלטתי לזרום. הוא הגיע לאסוף אותי אחרי שנסע מי-ם לת״א - והתגלה בחור חתיך ביותר. גבוה, חטוב. בקיצור, מצא חן בעיני.
ישבנו בבר, הזמין לנו אוכל, שתיה. הייתה אווירה טובה.
ואז זה הגיע. הבחור התחיל לשטוף אותי שישראל זו מדינה לא מוסרית, ומי שחי בה צריך להתבייש שהמדינה מתנהלת ככה (זה על קצה המזלג).
אני, שלא דוברת אנגלית שפת אם ושלא רציתי להתחיל ויכוח פוליטי סוער, אמרתי את דעתי ופה זה די הסתיים. הוא החזיר אותי הביתה ולפני שירדתי אמר שהוא לא חושב שזה יעבוד.
אחרי שעיכלתי את מה שהלך שם שלחתי לו הודעה שאני מרגישה שהוא סתם בזבז לשנינו את הזמן. הוא אמר שזה לא קשור לעניין הפוליטי ושהוא פשוט לא מסתדר עם בחורות שקטות :0
עד היום אני תוהה אם הוא חיפש פייטר לדעות הפוליטיות שלו או באמת להכיר.

juggernaut

New member
הצעה: אולי נעשה סקר הדייטים הטובים ביותר?

לא היו לי באמת דייטים גרועים אי פעם.
אם יצא מצב שיצאתי עם מישהי, זה כנראה כי ממש רציתי ותמיד עשיתי דייט מגניב (גם אם היא לא הייתה בסוף הכי מגניבה)

שהדביל

חשב שאם קבענו שייט ראשון בים אני אמורה לבוא עם בגד ים ולשחק מטקות תגידו, איך אתם מסתדרים עם ההשחטה שתפוז עשו לפורום? כל שנייה פרסומת לא ברור פשוט עצוב.

Shamy

New member
לגבי הפרסומות

אני מבינה אתכם באמת באמת שכן...תחשבו שאני מגיבה בדיוק באותה פלטפורמה (גם כשאני רוצה לפרסם הודעה או סתם להגיב למישהו אני כותבת באותה פלטפורמה כמוכם וזה גרוע עוד יותר בטלפון כי זה נתקע הפרסומות- שלא תגידו שאני לא קוראת..אני נכנסת לפורום הרבה מאוד פעמים דרך הטלפון אבל התגובה שלי נתקעת בגלל פרסומות ולכן לא תמיד מגיבה מייד ומהר מתנצלת)
בכל אופן , דיברתי עם ההנהלה , גם מנהלים אחרים דיברו עם ההנהלה - התגובות שקיבלתי הן שתפוז מנסים לעבוד כדי שזה יהיה יותר נגיש אז אם אני לא מתייאשת ואני הבן אדם הכי פסימי בעולם...אז גם לכם אני לא מרשה להתייאש! אז תמשיכו להגיב לאחרים , ותמשיכו להיות פעילים אני מאמינה שזה יסתדר, אני יודעת שהמתכנתים עובדים מאוד קשה כדי לסדר ולתקן את כל הבאגים שיש בפלטפורמה החדשה (כולל QA)

פעם

עשיתי סטוץ קצר עם בחורה מכוערת עצבנית ומגעילה וגם יצאתי אתה, ואיכשהו דווקא נהניתי מזה אבל אחר-כך הצטערתי.

הדייט הגרוע שלי...

לפני הרבה שנים, חבר שלי "סידר" לי מישהי שהוא הכיר. הייתי ביישן, ואני עדיין ביישן, כך שלא היו לי כמעט פגישות.
לטענתו, היא מאוד חברותית, לא ניראת הכי טוב בעולם אבל לפחות תהיה לי פגישה.
ליתר ביטחון, במקרה שהדייט לא יצליח, אירגנתי גיבוי - טלפון מחבר שצריך אותי וכו....
מהרגע שדיברתי איתה בטלפון, היא אמרה כמה שהיא אוהבת אותי ומחכה לראות אותי....
קבענו להפגש. נסעתי לאסוף אותה. כשראיתי אותה די נבהלתי. תסלחו לי אבל היא נראתה נורא והתנהגה נורא, שמנה מאוד עם איזשהו לבוש נוראי, היא היתה מאוד פושרית, כל הזמן נצמדה אליי ואמרה לי שהיא תראה לי את המקום הכי רומנטי בארץ כדי שנוכל להתייחד...
אמרתי לה שניסע לראות סרט (שאף אחד לא יראה אותי איתה). ראינו את גברים בחלל (נדמה לי).
אחרי הסרט, בזמן הנסיעה החבר התקשר כביכול מהעבודה ואני מסרתי לה שהוקפצתי ואנחנו נאלצים לסיים את ה"דייט".
אחרי שהורדתי אותה, נסעתי לאסוף את החבר לצאת לשתות משהו. מיד כשנכנסנו לבאר, מסרתי לו את המפתחות כי הייתי חייב לשתות ולהרגע.

בכל מקרה, אם יש לכם חבר/ה שמציעים לכם פגישה עם חבר/ה שלא ממש נראים טוב... מציע לא להסתכן.

למעלה