סקר שבועי חדש- הדייט הכי הכי שהיה לנו!

Shamy

New member
סקר שבועי חדש- הדייט הכי הכי שהיה לנו!

בואו לספר לנו על הדייט הכי טוב שהיה לכם (לאחר בקשה של אחד מחברי הפורום)

כדי להפוך את העניין למעניין , אני כרגיל נועצת את הפוסט לשבוע אז יש לכם שבוע שלם לענות. בין העונים אני מגרילה ספר אישי שלי (חדש מהקופסא לא לדאוג אף אחד לא קרא אותו!) שקשור לזוגיות ("מצרפי המקרים") אז בואו להשתתף זה שווה!

juggernaut

New member
דייט בספריה.

יש הרבה דייטים רגילים. בחור אוסף בחורה, מדברים, יש קליק - אדיר. אין קליק - הלאה.
אז...זה אמנם לא היה דייט רשמי.
זה פשוט... קרה.
ידענו ששנינו חולקים אהבה עצומה לספרים, אז קבענו להיפגש בספריה של האוניברסיטה, בחלון של כמה שעות.
הגענו ופשוט בילינו את השעתיים הבאות בלהסתובב בין המדפים ולהקריא אחד לשניה קטעים מספרים שממש אהבנו.
הקראתי לה כמה קטעים ממש מוצלחים מספרי פנטזיה שאני אוהב, וזה היה סופר רומנטי בסופו של דבר, בלי שבכלל חשבנו שזה יגיע לזה.
זה היה ממש דייט מוצלח.

ki92

New member
הנסך שלי.

הכרתי את בן זוגי באתר אוקופיד.
מי שמכיר אותי יודע שאני לא חסידה של אתרי היכרויות וממש התנגדתי לפתוח שם פרופיל. בכל מקרה פתחתי, התחיל איתי בחור חביב. עברנו לשיחות בטלפון ואז נפגשנו.
מאוד נלחצתי וחששתי, אך למולי הגיע בחור חמוד במיוחד.
נפגשנו מחוץ לקניון מרכזי, תפסנו מונית, הלכנו לסרט. הוא שילם עליי כרטיסים, פופקורן ושתייה. הוא לא הרגיש לי זר, כבר באותו רגע הרגשתי כאילו אנחנו מכירים המון זמן.
לאחר הסרט עצרנו באותו קניון, חשבתי שאנחנו כבר נפרד ונלך כל אחד לדרכו אבל החלטנו להישאר לדבר קצת. התחיל לרדת גשם אז הלכנו לשבת בתחנת אוטובוס,
נשארנו עד 4 לפנות בוקר יושבים ומדברים מול גשם זלעפות.
לא עשינו יותר מידי חוץ מלדבר, אבל אין ספק ששנינו זוכרים את הדייט הזה לטובה... ואני באופן אישי, כל פעם שעוברת שם, עולה לי חיוך על הפנים.
הדגש הוא לא מה עשינו אלא האווירה.
גשם, בחור חמוד.. באמת שלא צריך יותר:)

פעם

הכרתי בחורה בחיפה, ועמדנו בערב באמפי מעל הנמל והתמזמזנו והיה ממש רומנטי ונחמד. למחרת היא כבר לא רצתה אותי עוד.
&nbsp

שילת281

New member
אז ככה: יש לי דייט חלומי לספר לכם !

הייתי בת 16/17 והכרתי בחור שמבוגר ממני ב 5 שנים. הכרנו על שפת הכינרת... הוא היה גר בצפון ואני באזור המרכז, מרחק שעתיים נסיעה.. ושמרנו על קשר דיי הרבה זמן, היינו שולחים מכתבים אחד לשני (עד היום שמרתי מכתב שכתב לי) מדברים שעות בטלפון, הוא היה משמיע לי איך הוא מנגן בגיטרה. כל הזמן היה מבקש שאני אסע אליו לסופ"ש אבל הייתי דיי צעירה וחששתי מתגובת ההורים. ערב אחד הוא הפתיע אותי ובא לאסוף אותי, נסענו לים, דיברנו, היה ערב מיוחד... זה אחד הסיפורים הרומטיים שקרו לי בחיי :) לימים ניסיתי למצוא אותו בפייסבוק לשאול מה איתו אבל לא הצלחתי, נעלמו עקבותיו.

למעלה