סקר שבת המסורתי

droriko

New member
סקר שבת המסורתי

לאיזה 2 יצביעו הדיירים שי- צבר- רנין- שפרה- ליאון- עינב- איתי- ונסה- יוסי- *ראויי לציין שאם אתם עונים על הסקר אבל במהלך השבת אתם משנים את דעתכם לגבי אחת או כמה מהבחירות אתם יכולים לתקן , התיקון יחשב כניחוש האמיתי שלכם.

droriko

New member
הבחירה שלי

שי-יוסי,איתי צבר-איתי,עינב רנין-יוסי,איתי שפרה-יוסי,עינב ליאון-יוסי,איתי עינב-שי,צבר איתי-שי,צבר ונסה-שי,צבר יוסי-צבר,שפרה המועמדים להדחה: איתי-4 שי-3 יוסי-4 צבר-3

bibaso

New member
הלוואי שעינב תצביע לשי

אני חושש שתלך על ש"צ עדיף אבל לחכות לערב כי יהיו שיחות מנדראז' אחרונות שיצריכו תיקונים בטופס ההימורים.

והנה גם שלי...../images/Emo98.gif

לא סגורה סופית, אבל קבלו הימור: ונסה - יוסי, שי שפרה - יוסי, עינב עינב - שפרה, שי יוסי - שפרה, צבר רנין - איתי, ונסה שי - איתי, יוסי צבר - יוסי, איתי לאון - יוסי, איתי איתי - שי, צבר יוסי - 5 איתי - 4 שי - 3

clearer

New member
הימור (כנראה סופי)

שי- עינב, ונסה צבר- איתי ויוסי רנין- יוסי איתי שפרה- יוסי עינב ליאון- יוסי, איתי עינב- צבר, שפרה איתי- שי, צבר ונסה- שי, רנין יוסי- צבר, שפרה המועמדים לפי עצמי: עינב יוסי איתי צבר

דינה128

New member
שלי

שי- עינב ואיתי צבר- ונסה ואיתי רנין- יוסי וונסה שפרה- יוסי ועינב ליאון- יוסי ואיתי עינב- צבר ושפרה איתי- שי ושפרה ונסה- צבר ושי יוסי- צבר ושפרה המועמדים שלי: כולם רוץ מרנין וליאון צבר - 3 שפרה-3 איתי - 3 יוסי - 3 ונסה-2 עינב-2 שי-2 אם רנין לא מצביעה ומעמידה עצמה להדחה המועמדים יהיו : רנין צבר-3 שפרה-3 איתי-3 יוסי-2 עינב-2 שי-2 וונסה ניצלת.

TLV GUY2

New member
זה לא נכון

זה לא כמו שהדיירים חושבים, במקרה שאמרת כל אלה עם ה-3 קולות מועמדים להדחה... כי מחפשים 3 מודחים עם מספר הקולות הרב ביותר לפחות, ואם עוד מישהו משתווה למקום השלישי אז הוא נכנס... במקרה שלך 4 עם אותו מספר קולות ולכן הם מועמדים להדחה והשאר לא.

קופנגן

New member
שלי

שי- יוסי, איתי צבר- איתי, ונסה רנין- יוסי, איתי שפרה- יוסי, עינב ליאון- יוסי, איתי עינב- שי, שפרה איתי- שי, צבר ונסה- שי, יוסי יוסי- שי, שפרה יוסי - 5 איתי - 4 שי - 4 איתי יודח

היפ הופ1

New member
שלי

שי- עינב ויסי צבר- עינב ואיתי רנין-איתי וונסה שפרה- ונסה ויוסי ליאון- איתי ויוסי עינב- שפרה וצבר איתי- רנין ושפרה ונסה- רנין ועינב יוסי- שפרה וצבר

Jones

New member
מה שבטוח - השבוע יהיה מעניין

שי - יוסי, איתי צבר - יוסי, עינב רנין - יוסי, איתי שפרה - יוסי, עינב ליאון - יוסי, איתי עינב - שי, שפרה איתי - שי, צבר ונסה - שי, רנין יוסי - שי, שפרה

shy6

New member
לא יהיה מעניין

איתי ילך הביתה כצפוי. משבוע הבא יתחיל לעניין, אבל בטח בדיוק אז יכניסו את הדיירים החדשים אז אפקט המתח יעלם.

דורון

New member
הימור שלי...

שי- איתי וונסה צבר- איתי וונסה רנין- ונסה ואיתי שפרה- עינב ויוסי ליאון- יוסי ואיתי עינב- שפרה וצבר איתי- שי וצבר ונסה- רנין ושי יוסי- שפרה וונסה סיכום: איתי - 4 ונסה - 4 יוסי - 2 שפרה - 2 צבר - 2 שי - 2 איתי הולך הביתה.

TLV GUY2

New member
שלי...

שי: יוסי, איתי יוסי: ש"צ עינב: ש"צ איתי: ש"צ ונסה: רנין, יוסי לאון: יוסי, איתי רנין: ונסה, איתי צבר: איתי, יוסי שפרה: יוסי, עינב סה"כ: יוסי, איתי, שפרה וצבר מועמדים להדחה יוסי 5 איתי 4 שפרה 3 צבר 3 עינב, רנין וונסה 1 כ"א

קמבילי

New member
כולם בטוחים שאיתי יילך - זו טעות אופטית

שי ואיתי יקבלו מספר קולות דומה ונמוך מאד. לשי אין קהל בחוץ. כדי לסמס למישהו צריך ליצור אליו קשר רגשי של חיבה, או שעשוע, או חמלה, או הזדהות, או תמימות דעים, או משיכה - שי לא מעורר רגש כזה בצופים. גם אלה שרק רואים את השידורים וראו את שי המנהיג הכריזמטי לא יצביעו לו, כי כושר מנהיגות איננו מעורר הטייה רגשית. שי גם לא יפה תואר כדי לעורר את הצופות לסמס, והוא זקן בשביל הפקצות שמסמסות ליפיופים בכוכב נולד. אז נכון ששי מעניין יותר מאיתי, אבל זה לא מה שיניע את הצופה לטרוח ולקחת את הנייד ולסמס לו. הפורום משקף את מה שקורה בחוץ והרוב המוחלט כאן נגד לשי. ממאות הגולשים בפורום יש רק שלושה שמעריצים את שי, ובאופן מקרי או לא הם אינם מסמסים לאף אחד "באופן עקרוני", אז אפילו הם לא נחשבים. כן, עבר כאן איזה ניק בשם קורל המהממת שהרוסה על שי - והסתבר שזהו דרוריקו, אחד משלושת מעריצי שי, שרצה לעשות שמח. מתוך הפורום שלנו שי היה מקבל אסמס אולי מאדם אחד. גם איתי לא יוצר משיכה רגשית ולכן שי ואיתי קרובים מאד במצב ההצבעות שלהם ורחוקים שנות אור מיוסי. כמה מאות קולות בעד איתי שהפורום הזה יצביע יכריעו את הכף.

TLV GUY2

New member
אני לא מבין אתכם

אני שונא את שי מאוד אפשר לראות את זה גם בחתימה שלי, אבל אני לא מסוגל לראות את איתי עוד דקה אחת בבית. פשוט לא. כל פעם שהוא מדבר אני עושה מיוט, הוא הטיפוס הכי מציק ומעצבן שראיתי בטלוויזיה. משעמם כל כך, מעצבן כל כך... מקווה שאף אחד לא יצביע לו שבמקרה לא יגיע לשלבים מאוחרים.

קמבילי

New member
אז איך אתה חושב להעיף את שי?

כמעט בטוח ששי ואיתי עולים שניהם להדחה, איך תדיח את שי? גם אני עושה מיוט כשאיתי מתחיל לדבר, הוא באמת הטיפוס הכי מעצבן שראיתי בטלוויזיה ובכלל בחיים, אבל ברגע שאני עושה מיוט לא איכפת ממנו. מצד שני מיוט או לא מיוט, הנוכחות של שי מפריע לי כמעט מתחילת המשחק. שי מפריע לי הרבה יותר מאיתי גם מהסיבה שהוא כל כך מחזיק מעצמו שהוא ממש מתחנן לבעיטה בפרצוף הזחוח. איתי לא מחזיק מעצמו כלום, אין לו סיכוי לזכות במיליון, והוא גם האדם שהכי פחות זקוק לו כי הוא במילא הכי עשיר שם.

Saladin

New member
זה גם מה שאני אמרתי לו.

אנשים כל הזמן נטפלים לדברים קטנים ולא חשובים אצל אנשים אחרים ורוצים להעיף אותם ושוכחים ששי הוא מלך המניאקים בתכנית. כל שבוע זה קורה מחדש. אבל תכל'ס אני בעד שי. פשוט מגיע לו להישאר יותר מלאחרים. אגב, איתי הכי עשיר? מאיפה יש לו כסף (למשפחה שלו)?

cookies10

New member
לא ידיחו את שי משום

שרנין נשארת בשביל שי ואם הוא יודח אז רנין גם תעזוב, וההפקה ביקשה במיוחד משי ושלא יתן לה לעזוב ויעודד אותה להישאר. לכן אין סיכוי שבשלב זה שי יודח

S SRV

New member
בקשר למשפט האחרון שלך....

שי ורנין גם עשירים. ואתה לא יכול לדעת מי משלושתם יותר עשיר. רנין כבר אמרה שיש לאבא שלה הרבה כסף. והם גרים בנווה שלום. ושי איש עסקים, שגר במגדלים של דיזינגוף, דירת 2 חדרים שם עולה כמה מיליונים. ד"א גם לבובלילים לא חסר כסף. אבל כדיי לדעת מי הכי עשיר שם צריך רק להכנס לחשבון הבנק/בנקים שלהם, ואת זה אתה לא יכול.

למעלה