סקר שבת המסורתי

צר לי לאכזב אותך

אבל הפורום הזה לא ממש מייצג את מה שקורה בחוץ רב האנשים שאני מכיר ואני מכיר מספיק כן אוהבים את שי.פשוט בפורום הזה ספציפית כולם סוגדים לעינב ויוסי שזה כבר לא נעים להיות כאן כי עיקר הפורום זה ירידות על שי,שיפרה וצבר.במקום להתעסק בהערצה שלכם לעינב ויוסי אתם עסוקים 24 שעות ללכלך על הדיירים האחרים ולעשות מהם לא פחות ולא יותר אנשים שצריך להוציא להורג.קצת הזמתם הייתי אומר. בפורומים אחרים זה ממש לא ככה ובגלל זה כייףלשהות בהם כי אין את השינאה והתת רמה הזאת שמדברים ככה על אנשים

דורון

New member
מה נסגר?

כל אחד חושב שהפורום הזה בועה. יוסי כבר שרד שבע הדחות ועינב שש. מה אתה צריך יותר מזה בשביל להבין שהם אהובים בציבור ולא רק בפורום? לא טוב לך אתה מוזמן למצוא פורום אחר שבו סוגדים לשי. בהצלחה בחיפושים.

מה קשור??

אני לא סוגד לאף אחד,תודה לאל יש לי אנשים יותר חשובים בחיים מאשר אנשים זרים שהלכו לתוכנית ראלטי בשביל כסף. אני רק אומר שהירידות על שי שיפרה כבר גובלות בטעם הטוב,אפשר להעיר הערה אבל להשמיץ ככה בן אדם? ולגבי יוסי ועינב אין לי בעייה איתם,הם אחלה ומצחיקים ועושים הרבהרעש וצילצולים מה שעושה רייטינג,אם הם ילכו יהי משעמם. אבל חלאס עם הירידות האלה על האחרים!!

להביא לך קישורים כמה ירידות יש

על יוסי ועינב. האוניה נעה לשני הכיוונים - וזה לגטימי. אז לא להפוך את כל הפורום לדעה אחת.

אין מה לעשות...

אתה רואה את זה מהצד שלך... גם אם תעשה מישאל רחוב...שי יצא הכי שנוא. ואת שפרה הרוב אוהבים בגלל היופי...לא בגלל שהיא מביאה איתה משהו מיוחד במינו.

זה הקטע

שאצלי אין צד,אני בנתיים לא ממש אוהב מישהו ולא שונא.לדעתי איתי מיותר אבל לגבי השאר אני אוהב את כולם. ולגבי שי הוא לא כ''כ שנוא כמו שזה ניראה,אם למשל הוא יעמוד מול איתי ומישהו נוסף שהוא לא הבובלינים ,לא ידיחו אותו! שיפרה דווקא לא מלכת היופי אני לא חושב שאוהבים אותה בגלל היופי.

clearer

New member
מי שרואה רק את התוכנית בערוץ 2

שזה בעצם רוב האנשים, חושבים ששי הוא אחלה גבר שבעולם. אין סיבה שלא יחשבו. לא הראו להם שום דבר שיסתור את זה. רק מי שעוקב בערוץ20/אינטרנט יודע את הצד הנחשי של שי - האחרים רחוקים מלדעת, כי פשוט לא הראו להם. אנשים שאני מכירה חושבים ששי בסדר, מנהיג, חתיך, whatever.... אני כבר מחכה שערוץ 2 יקדיש איזו תוכנית לשי ומעלליו, אפשר בקלות למלא פרק שלם על זה.

קמבילי

New member
נראה שאתה לא מכיר מספיק טוב את הפורום

עובר אורח באמת עשוי להסיק ששפרה, למשל, היא האדם השנוא ביותר כאן, אבל מי שמכיר את הכותבים יודע שאין זה כך. לא כל אחד כאן מיד מגיב לדעה שהוא חולק עליה, ולכן נוצרים לפעמים פתילי השמצה למועמד זה או אחר. שי הוא האדם היחיד שיש עליו קונצנזוס כמעט חודשיים. אבל אם יש לך פורום אחר יותר כיפי מזה, כמובן לא אכפה עליך להישאר...

Jason2

New member
../images/Emo45.gif

אני למשל כבר לא מגיב על הודעות שנאה סתמיות אלא רק על הודעות שבאות להגיד משהו.

דינה128

New member
לא מסכימה איתך

נכון, אני כאן רק שבוע , ואני מחזקת את מה שקמבילי כתב. ביומיים הראשונים פחדתי לכתוב הודעות שעלולות להתפרש כתומכות בש"צ אם זר מגיע לפורום ולא רואה את שם הפורום, הוא יכול לחשוב ששם הפורום הוא "הפורום נגד ש"צ". מי שכותב מילה טובה על שפרה, חשוב בקרבה משפחתית אליה. שפרה היחידה כאן שהשם שלה הפך לשפרע וש(פרה) ועוד כאלה. והכי עצוב שאפילו מנהלי הפורום משתפים פעולה ולא מאזנים. ולא, לא אלך לפורום אחר אלא אמשיך לומר את דעתי גם אם היא לא תהיה כל כך מקובלת.

Jason2

New member
אני בכל זאת חושב

שחלק גדול מהאנשים הם אותו אדם בכינויים שונים.

יNOT

New member
../images/Emo45.gif (עוד ייקראו לך חובב קונספירציות ../images/Emo8.gif )

Jason2

New member
קונספירציה זה דבר מופרך

הדבר הזה מאוד אמיתי ואפילו קל.

Yaki J

New member
../images/Emo45.gif

חלק מחובבי שפרע הם ניקים חדשים וכולם כותבים אותו הדבר.

חחחחח קמבילי את כל כך משעשעת ...

תישארי ! את וכל הדעות והנאומים הסוחפים כנגד מתמודד אחד . איך שהפכת את היריבות מול שי למשהו אישי ( והוא בכלל לא ידע מכל זה ) ואיך שאת נוהגת לחלק את הכל לשחור ולבן ( תמיד אצלך כולם מחולקים לבעד או נגד בלי תחום של אמצע או אפור ) כאילו כולם כמוך פועלים על פי שינאה עיוורת ללא שום שיקול או היגיון או יחסיות . אני טוען שבמידה שאיתי ושי יועמדו להדחה זה מול זה אז לטובת המשחק והעניין בוילה צריך להדיח את איתי . הוא מיותר והוא באמת הדמות הכי משעממת ( ודיי פאטתית ) שם בוילה . אבל קודם כל שי צריך להיות מועמד להדחה ועד כה על אפך וחמתך בכל פעם שיצאת במסע שיכנועים כנגד שי את טעית בתחזיות שלך . אני מאוד מקווה שגם הפעם . כי שי תורם המון לעניין בתוכנית ולעניין בפורום . כן , הוא הדמות שהכי כיף לשנוא אבל זה יתרון מול הדמות שהכי קל לשכוח ( איתי , אני חש צורך להזכיר
) . אם שי יעוף ואיתי ישאר אז הקהל בבית יירה לעצמו כדור ברגל . ושאחר כך אף אחד לא יקטר על כך שמשעמם בוילה . אם משאירים מתמודדים משעממים יהיה משעמם בוילה .

Yaki J

New member
באמת שתשאר

היא אחת המגיבות היותר מנומקות פה בפורום.

קמבילי

New member
הקהל מתבקש להתעלם מהגמד טרחני ../images/Emo164.gif

עימכם הסליחה על אי הנעימות...

למעלה