סקר שבת המסורתי

זה ישמע לך מוזר ואולי אף מהפכני .

לא אתה ולא אני נחליט אם האח הגדול יהפכו להישרדות . ואפילו לא שי המתמודד . רק ההפקה יכולה לגרום לכך או למנוע את זה . ואי אפשר להטיל את האשמה על מתמודד בוילה . יש גבול גם לדברים שבהם אפשר להאשים את שי , אתה לא חושב ? אז אין טעם להוציא את התיסכול שלך מההפקה על מתמודד בוילה . זה לא יעביר שום מסר ולא יתרום בשום צורה לעניין .

Lady in red2

New member
אתה יכול להתרחק מהתוכנית, אבל תישאר בפורום

באמת, כיף לקרוא את ההודעות שלך.

פלדי1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ruti

New member
עד עכשיו הפורום צדק והדחנו את מי שרצינו באמת

את מיקי, את ערן, את אשר. הכל הלך לפי התוכנית. גם לנו יש אסטרטגיה ואנחנו קובעים מי יעוף גם השבוע וזה צריך להיות שי

חחחחחחחחחחחחחח..........

ועוד קצת ... חחחחחחחחחחחח.... בחיי מסתובבים כאן אנשים תלושים לחלוטין מהמציאות .

איתי בל

New member
תרשה לי לחזק את דברייך

בתוך המשפט עצמו יש נגידויות עד עכשיו כל שבוע מי שרצינו יצא גם השבוע נבחר בשי משמע כבר לפחות שבועיים שאנחנו בוחרים בשי והוא עדיין שם משמע רציתם והוא לא יצא אבי ביטר לא חי בסרט כמוהם

זה קצת מוזר .

אבל אני קיבלתי את הרושם ההפוך בנוגע למי הבהמה . נו טוב , אני רק מקווה עבורך שה " בהמה " הזה לא ישאר עוד הרבה זמן בתוכנית . כי אם הוא יודח את תצטרכי למצוא לך קורבן אחר לא ? או שחלילה פשוט תפתחי איזה ספר ותלמדי אוצר מילים רחב יותר מאשר נאצות וקללות . אבל הדבר הכי יפה הוא שאת כותבת ברבים . את זה הכי אהבתי .

gavriel15

New member
שלי

שי- איתי ונסה צבר- -איתי ונסה רנין-איתי ונסה שפרה- איתי ונסה ליאון-יוסי איתי עינב- שי שפרה איתי- שי רנין ונסה- שי רנין יוסי- שי שפרה סיכום: איתי-5 ונסה-4 שי-4

d a n 6

New member
הימור שלי

שי-עינב,איתי צבר-איתי,יוסי רנין-ונסה,יוסי שפרה-עינב,איתי ליאון-יוסי,איתי עינב-שפרה,שי איתי-שפרה,שי ונסה-רנין,שי יוסי-שפרה,שי המועמדים להדחה איתי,שי,יוסי ושפרה

JasPoint

New member
הערכה שלי

שי- עינב, איתי צבר- ונסה, איתי רנין- יוסי, ונסה שפרה- עינב, יוסי ליאון- יוסי, איתי עינב- צבר, שפרה איתי- שי, צבר ונסה- רנין, יוסי יוסי- צבר, שפרה המועמדים להדחה: יוסי - 4 קולות איתי - 3 קולות צבר - 3 קולות

KroKodil1

New member
הימור שלי

שי- יוסי עינב צבר- איתי ויוסי רנין- איתי ויוסי שפרה- יוסי ועינב ליאון- יוסי ואיתי עינב- שפרה ושי איתי- שי ושפרה ונסה- רנין ושפרה יוסי- שי ושפרה סה"כ: יוסי - 5 שפרה - 4 איתי - 3 שי - 3 עינב - 2 רנין - 1 יועמדו להדחה: יוסי, שפרה, איתי ושי יודח מהתחרות: איתי

cookies10

New member
הבחירה שלי

לאיזה 2 יצביעו הדיירים שי- צבר שיפרה צבר-איתי ונסה רנין- יוסי ונסה שפרה-ענב שי ליאון- יוסי עינב עינב- שיפרה שי איתי- שיפרה צבר ונסה- רנין שיפרה יוסי - שי שיפרה

shy6

New member
לדעתי

שי- עינב ואיתי צבר- יוסי ואיתי רנין- יוסי וונסה שפרה- יוסי ועינב ליאון- יוסי ואיתי עינב- שיפרה וצבר איתי- שי וצבר ונסה- שי ורנין יוסי- שיפרה וצבר עולים לגריל: יוסי איתי שיפרה צבר שי

droriko

New member
ללדעתי ההצבעה של ראשון זה מבחן לפורום הזה

כל השבוע מלכלכים בפורום על שי ,שפרה וצבר(בעיקר על שי ושפרה). אני רוצה לראות הפורום הזה יעשה מעשה ויתאגד מול ציר הרשע (כלומר יצביע לאיתי)

droriko

New member
תגידי

את תורמת עוד משהו לפורום הזה חוץ מלבכות על זה שלא אוהבים את שפרה? לכי חפשי ת'חברים שלך ילדה מסכנה

דורון

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ללא ספק חסר לבחורה הזאת כמה ברגים בראש

למעלה