סקר שבת המסורתי

דינה128

New member
התרומה שלי לפורום ממש לא רלוונטית

אני לא צריכה לומר דבר , כתבת בעצמך שכל הזמן אתם יורדים על שי שפרה וצבר. אגב, שפרה היא ממש לא הפייבוריטית שלי אבל מה שעושים לה ולצבר כאן זה ממש רצח אופי. כל דבר קטן שלה מועצם ברמות על, כל זבוב שלה הופכים לפיל, הרבה יותר מכל האחרים.

droriko

New member
רצח אופי? אז את בהחלט מעריצה שלה

זה מדהים איך כל מעריצי שפרה יפי הנפש אוהבים לדבר על פלורליזם אבל ברגע שמישהו מביע דעה שלילית על האלילה שלהם הם בוכים למנהלים שימחקו לו את ההודעה , פשוט עלובי נפש, לא סתם אני ממעט להגיב להם בפורום .

Jason2

New member
יש דיעה ויש דיעה

דיעה עניינית כמו שלך אני מקבל, אבל לכל הודעות השנאה שלא אומרות כלום חוץ מתיעוד הרגלי אכילה או שיבושי שם אני כבר לא מתייחס, הןפשוט לא ראויות להתייחסות.

קמבילי

New member
יקירתי, תרשי לי להסביר לך משהו

הפישולים של שפרה וצבר מתבלטים שבעתיים בגלל הציפיות הגבוהות מהם. הם לא אשמים אבל גם אנחנו לא. צבר, למשל, נראה לנו אדם רציני והגון עד שהתחיל לפתוח את הפה. טוב זה היה די מהר. לעומתו שפרה היתה הפייבוריטית שלי ושל רבים אחרים במשך זמן רב, והתחילה להידרדר לפני כשלושה שבועות. הרקורד שלה בשבוע האחרון מצייר דמות דוחה שאין להתכחש לזה: הבוז לאשר שהעז לדרוך באגף של "הנאורים", הקטנוניות מול עינב ויוסי בענייני אוכל, הרכלנות עם ליאון, הדביקות עם רנין כשהן "מחזקות" זו את זו במשברים מדומים, ונשיאת העיניים אל מלח הארץ צבר כדי שיאשר את דבריה ויאמר לה "אמרת את הדבר האמיץ ביותר שממעתי בבית עד כה". תוסיפי לזה את כל הדברים הלא נחמדים בה שהעדפתי להתעלם מהם עד כה כמו חיבתה לדיבורים על נוזלי גוף ותמסונות טרום וסתיות, התגנדרות ב"מילים גסות" מהשורש זי"ן, על זה תעמיסי את השלושה קילו שהעלתה על עצמה שאין לזקוף אותם לרעתה אבל גם לא לזכותה, ואת יודעת מה - תוסיפי גם את הקעקוע הענק שיש לה על הגב. היום היא אמרה לליאון שאיך שהיא יוצאת היא מקעקעת לעצמה משהו ברגל פלוס קעקוע של איזה אימרה שחוקה. כמה מפגרת בחורה יכולה להיות? דברים שמוצאים חן בעיניי בה: פרוייקט הסריגה!

סתונית5

New member
אין ספק שסיפורי עינב היו בטוב טעם ../images/Emo6.gif

לא אחזור על ספורי נוזלי הגוף של עינב מטעמי גועל. אבל אם יש שיא שפל בתכנית, זה היה הדיווח המפורט שיכול לגרום לככל גבר להפוך לאימפוטנט
או וונסה ותאור והדרכת רנין בטכניקת החדרת האגיסטן ולא אין כאן שום סינגור על עודף הפתיחות של שפרה בתאורים של תסמונות ונידוב פרטים אישיים ואינטימיים כמראה הדיירים לעיתים חושבים שמה שלא משודר בערוץ 2 הציבור לא רואהה ולא שומע.

אם שפרה הייתה "לא מסתדרת" עם ונסה

הייתה מחפשים סיבות על ונסה ואם היא לא הייתה מסתדרת עם רנין ישר הייתם מחפשים להכפיש אותה. בגלל שהן לא מסתדרות - קל להכפיש את היריב.

Jason2

New member
כמו שאמרתי

מדובר בשני מחנות ברורים, ככה זה. ומאחר שמדובר בשני אנשים שונים ורחוקים לגמרי, כך גם הדעות של התומכים שלהם שונות לגמרי בקשר לכל דבר.

bibaso

New member
העניין הוא שמשלב מסויים

מפסיקים לראות את הבן-אדם כמו שהוא - עם מעלותיו וחסרונותיו, ומתרכזים רק בשלילי ויותר מזה - הופכים כל דיבור ומעשה לשלילי גם כשהוא לא כזה.

סתונית5

New member
הסתכלתי מסביב ובראי ולא ראיתי עוד מישהו...

לכן פנייתך ברבים לא ברורה לי. לאהדתי לשפרה אין שום קשר לאי אהדתי את עינב. עינב ויוסי הפכו למתמודדים הלא אהודים עלי כמעט מתחילת התכנית כשעדיין לא היתה בכלל יריבות בין שפרה לבינם. האמיני לי ששניהם סיפקו מספיק סיבות לא לאהוד אותם.

קמבילי

New member
אבל משתי אלה לא ציפינו למשהו אחר

את גסות הרוח שלהן לא סבלתי מהרגע הראשון, בעצם בעיקר הבהמיות של עינב כי ונסה לא באמת גסת רוח, ואם מישהי תצליח להוציא ממנה את הפה המלוכלך תישאר בחורה נהדרת. אם תוציאי את הבהמיות מעינב לא יישאר כמעט כלום... האפקט הזה, שעוד לא נתתי לו שם, עובד גם הפוך: כש"צ'חצ'ח" כמו יוסי פולט פנינת חוכמה היא מנצנצת שבעתיים.

Jason2

New member
מה זה לא ציפינו

אף אחד לא הכיר אותם בהתחלה אז אין מה לצפות, עם הזמן לומדים להכיר ולגבש דיעה. אני לא ציפיתי לשום דבר מאף אחד. לאופי של שפרה התחברתי כי הוא די דומה לאופי שלי אז יכולתי להזדהות. אם יש לך ציפיות להתנהגות של אדם והוא לא אותו אדם שחשבת אז מי בעצם אשם?

קמבילי

New member
ג'ייסון, אתה חכם מכדי להיתלות בסמנטיקה

ולנגח מילולית את מה שכתבתי - יש פה אנשים אחרים שמתמחים בזה, ומהם ההמלצה היא פשוט להתעלם כי כל ויכוח איתם נידון להיות עקר. נו איזה ציפיות היו יכולות להיות לי מוונסה לפני שהכרתי אותה? ברור שהכוונה אחרי הכרות אינטנסיבית של שבוע-שבועיים, וכנ"ל עינב. אתה צודק במשפט האחרון שלך וזה גם מה שכתבתי כאן איפשהו היום. הפגמים של שפרה מתבלטים על רקע הציפיות שלנו ממנה, והחוכמעס של יוסי מתבלטות על רקע הציפיות ממנו, וההטייה הזאת היא אשמתנו. אגב, הציפיות מיוסי באמת נקבעו תוך חצי דקה, עוד בראיון שלו עם ארז טל כשהוא כינה את עצמו דורבן. מהמקום הזה הוא יכול היה רק לעלות, וזה מה שקרה.

Jason2

New member
אני חושב

שכולם מעדיפים להתעלם מהפגמים של הפייבוריט שלהם ולהדגיש את הפגמים של היריב. אבל בסופו של דבר מדובר באנשים שיש בהם כמה רבדים (או כמו ששרק אומר הם כמו בצל) כמו לכולנו ואף אחד הוא לא בדרגת אל ולא כליל השלמות. מה בעצם רציתי להגיד? אין לי ממש מושג.

קמבילי

New member
היגגת, גם אני אהגג:

אתה צודק, רק שבמצב היום, אחרי חודשיים של התחככות ברמה מיקרוסקופית עם כל הדיירים, כל הפייבוריטים התעפשו ולאף אחד כבר אין פייבוריט, יש רק מאוסים ומאוסים פחות, ראה המגה-שרשור.

Jason2

New member
כמובן

אבל אם אנחנו מרגישים כך, אז הם פי אלף. וככל שעובר הזמן ההתנהגות תהיה מצד אחד יותר פתוחה אבל מצד שני יותר מגעילה. אני די בטוח שגם אנחנו היינו מראים את הצדדים הפחות מחמיאים באישיות במצב כזה.

למעלה