סקר שבת המסורתי

Jason2

New member
ציר הרשע הוא מאוד יחסי

כל צד חושב שהשני הוא הרשע ודווקא הוא הטוב.

shy6

New member
שי לא יודח

אם הוא מתמודד מול איתי. שי לפחות מעורר רגש...אהבה, שנאה..אבל משהו. ההצבעה היא לא נגד אלא בעד,אז לשי יסמסו יותר. חוץ מזה, שבמשדר במרכזי יתרכזו באיך עברה השבת הראשונה ללא אשר ויראו איך שי מחליף אותו ומקדש, זה יתן לו המון נקודות מצד הצופים בבית.

יNOT

New member
../images/Emo3.gif כל הכבוד תחת הנהגתך הפורום יצעד ל ../images/Emo56.gif

לא ידעתי שנהיית "פעיל" של ההפקה.... המשפט שלך נשמע כמו משפטי תעמולה של שדולת בחירות
"אני רוצה לראות הפורום הזה יעשה מעשה ויתאגד מול ציר הרשע (כלומר יצביע לאיתי)"

bibaso

New member
קובץ אקסל לשימוש עצמי לצורך ההימורים

הסבר לשימוש: למעלה - הצבעות קודמות (2 אחרונות) אחר כך הטבלה (כאשר מתחת לקו השחור זה אופציה נוספת כשעדיין לא סגורים) למטה למטה - המתמודדים - משם מעתיקים ומדביקים בשאר המקומות כרגע הקובץ מכיל את ההימור שלי כדוגמה (להמחשה בלבד)

droriko

New member
צבר הוא חנון

הוא יודע ששי נחש אבל יעדיף בשלב זה של המשחק לא לעשות מהלך דרסטי שיטלטל את הסירה . לדעתי ההצבעה בראשון הולכת ליהות ממש תפוייה ומשעממת (לא רק שלו ,בכלל)

bibaso

New member
לפי התרשמותי הוא קלט ששי סכסך

ובמקביל הוא גם חושד באיתי

Saladin

New member
אבל למה לו להצביע לשי

אם הוא לא חושב שעוד מישהו הצביע לשי. זו הסיבה ששי שורד כל הזמן - שאנשים לא מתארגנים נגדו ולא מתאמים הצבעות נגדו. ככה קשה להדיח.

bibaso

New member
אני לא חושב שזה מה יקבע

כמו שהוא הצביע איתי ונסה בשבוע שעבר שי אמר נפרק את השלישיה, וצבר הצביע איתי ונסה

MissPop

New member
עונה

שי- עינב ויוסי צבר- איתי וואנסה רנין- איתי וואנסה שפרה- יוסי ועינב ליאון- יוסי ואיתי עינב- שפרה ושי איתי- שי ורנין/צבר ונסה- שי ורנין יוסי- שפרה וצבר

longleggedlady

New member
הבחירה שלי

שי: - יוסי-עינב צבר- עינב-איתי רנין- ונסה-איתי שפרה- יוסי - עינב ליאון- יוסי - איתי עינב- שפרה - צבר איתי- שפרה - צבר ונסה- רנין - שי יוסי- שפרה-צבר ולכן המעומדים להדחה הם: צבר, שפרה, איתי, יוסי, עינב וזו שתעזוב את הבית תהיה שיפרה הבלתי נסבלת

BMCB

New member
יאללה.

שי- איתי ועינב צבר- איתי ועינב/יוסי רנין- יוסי וונסה שפרה- יוסי ועינב ליאון- יוסי ועינב עינב- שפרה וצבר איתי- צבר ושי ונסה- רנין ויוסי/שי יוסי- שפרה וצבר

bibaso

New member
הטופס שלי

שי - איתי עינב צבר - יוסי שי רנין - וונסה איתי שפרה - עינב יוסי ליאון - איתי יוסי עינב - צבר שיפרה איתי - שי שיפרה ונסה - רנין שי יוסי - שיפרה צבר סה"כ: - שי, שיפרה, יוסי ואיתי = 3 קולות כל אחד

קמבילי

New member
קונה את הטופס שלך בשתי ידיים

אם זה יתאמת יש אפשרות ריאלית להדיח את שי, כי הקהל של יוסי יצביע ליוסי והיתר יצביעו לשפרה. הבודדים הנותרים יצביעו לשי, ואנחנו נכסח אותם.

bibaso

New member
התלבטתי מאד לגבי רנין

כי ממש לפני ההצבעות איתי העביר לה שיעור קפוארה ושכקראו להם לבוא להצביע היא נכנסה וקראה במטבח "וונסה אני לא יודעת מה לעשות, אני אוהבת את כולם". (אני לא יודע מי שמע שם את זה, אם בכלל) אבל בסוף בכל זאת השארתי את ההימור איתי וונסה

קמבילי

New member
אם ונסה עוד לא הצביעה היא ניסתה להשפיע עליה

ברגע האחרון לא להצביע לה. ככה גם שיעור הקפוארה עם איתי.

ruti

New member
הניחוש הכי הגיוני ואני גם לוקחת אותו ../images/Emo45.gif

bibaso

New member
טוב, כבר ברור שהייתי אופטימי מידי לגבי צבר

הייתי בטוח שהוא הבין ששי בגד בו. (ככה זה היה נראה) איבדתי תקווה לגביו ...

למעלה