סקר שבת המסורתי

שלי../images/Emo26.gif

שי - עינב ואיתי/יוסי צבר - איתי ועינב/ונסה רנין - ונסה ויוסי/איתי שפרה - עינב ויוסי/איתי ליאון - איתי ורנין/יוסי עינב - שפרה וצבר/שי איתי - שי וצבר/רנין ונסה - רנין ושי יוסי - שפרה וצבר/שי

sky2222

New member
איך רנין הצבועה מחייכת ואופס הופכת את פרצופה

צריך כישרון מיוחד.. או בעצם ,איך הם לא קולטים את הנחשה הכי גדולה בוילה?

DanaBaudelaire

New member
שלי../images/Emo70.gif

שי - יוסי\עינב ואיתי צבר - איתי ועינה רנין - יוסי ועינב שפרה - יוסי ואיתי ליאון - יוסי ואיתי עינב - צבר ושי איתי - שי ושפרה ונסה - שפרה ויוסי יוסי - שפרה וצבר

גו3י

New member
ניחוש שלי

שי-עינב ואיתי צבר-יוסי ועינב ליאון-יוסי ואיתי עינב-שפרה ושי איתי-יוסי ועינב

לאור המצב... :/

יוסי - שי ושפרה עינב - שפרה ושי איתי - רנין ושפרה ונסה - רנין ושי שפרה - עינב ואיתי צבר - איתי וונסה שי - איתי וונסה לאון - יוסי ואיתי רנין - ונסה ואיתי איתי - 5 ונסה - 3 שי -3 שפרה - 3 צפוי...

ruti

New member
השבוע נעיף את שי הנבלה. אני מתאפקת לא להגיד

עליו מילים יותר קשות כי הוא פשוט הביא לי את הסעיף עם ההתנהגות שלו כלפי לאון. ניצול של אדם חלש זה הדבר הכי בזוי שיש.

MEYTAL 14

New member
נו טוב אני אנסה P:

אבל אני רואה את התוכנית רק בראשון ושלישי אז קשה לי לדעת.. שי- איתי, וונסה. צבר- עינב, יוסי. רנין- יוסי, איתי. שפרה- עינב, יוסי. ליאון- יוסי, איתי. עינב- שפרה, צבר. איתי- שיי, שפרה. ונסה- שיי, רנין. יוסי- שיי, צבר.

ziv86

New member
שלי

שי- יוסי,עינב צבר-איתי,ונסה רנין-יוסי,איתי שפרה-יוסי,עינב ליאון-יוסי,איתי עינב-שפרה,שי איתי-שפרה,עינב ונסה-שי,רנין יוסי-שפרה,שי נוצר מצב שיוסי (4), עינב,שי,איתי ושפרה (3) מועמדים להדחה.. יותר מחצי בית... וביום שלישי: הנשארים: יוסי בובליל, עינב בובליל, שפרה .. ומי שילך ... שי, אתה נשאר בבית האח הגדול.. איתי הולך

ziv86

New member
קצת מתקן ...

יוסי בוחר בצבר ושפרה ... שי לא מועמד להדחה אלא רק שפרה עינב יוסי ואיתי

tg151

Well-known member
אין לי רשימה אבל אני בטוח

אם שפרה/צבר/שי/רנין או לאון יעמדו להדחה אני מצביע לכל אחד מהם מי שזה לא יהיה כמה שרק אפשר

Lomsahne

New member
שפרה וצבר....

אני חושב שהם בטוח מועמדים,אם פיספסת את מה שכתבתי עינב תיאמה לכאורה {אני אומר לכאורה כדי שלא יחשבו שאני מוציא דיבה כי זה עוד לא בטוח} דרך מבטים היום עם אבא שלה שהיא הצביעה לצבר ושפרה-תסמוך על התחושה שלי שזה היה תיאום לא הייתי אומר סתם.ואם זה מעניין אותך אני לא מתכוון לשתוק וכבר מישהי נחמדה מהפורום שלחה לי במסר את המספר של ההפקה-מחר על הבוקר טלפון להפקה.אתה לא מכיר אותי אישית אבל כשאני בקריז אני לא מרפה-ותאמין לי אני בקריז.

Lomsahne

New member
תופתעי...

אבל כשאוהבים מישהו {ולא שונאים} ומתחברים אליו לדעות שלו לתפיסת עולם שלו ומרגישים שהם מייצגים אותם אז מוכנים ללכת רחוק בשבילם.

MEYTAL 14

New member
ואם הם כל שבוע יהיו מועמדים?

אז אשכרה להצביע עשרות שקלים על מתמודדים? מסכנים ההורים..

shlomitgueta

New member
הימור שלי: צבר, איתי ויוסי מועמדים להדחה:

שי- יוסי, עינב צבר- יוסי, איתי רנין- איתי, ונסה שפרה- יוסי, עינב לאון- יוסי, איתי עינב- שפרה, צבר איתי- שי, צבר ונסה- שי, רנין יוסי- שפרה, צבר שי- 2 צבר- 3 רנין- 1 שפרה-2 לאון- 0 עינב-2 איתי-3 ונסה-1 יוסי-4 לכן: צבר, איתי ויוסי מועמדים להדחה

AgAm S

New member
../images/Emo27.gif

שי- איתי, עינב צבר- איתי, ונסה רנין- יוסי, איתי שפרה- יוסי, עינב ליאון- יוסי, איתי עינב- צבר, שפרה איתי- שי, רנין ונסה- שי, רנין יוסי- שפרה, צבר

Come Alive

New member
וואי, קשה, ננסה

שי- יצביע נראה לי לונסה ולעינב
צבר- יצביע לאיתי ול.. ונסה
רנין- תצביע ליוסי ונראה לי שלאיתי
שפרה- תצביע לאיתי ולעינב
ליאון- יצביע ליוסי (דהה) ול..... ונסה?
עינב- תצביע לשפרה ולשי
איתי- יצביע לשפרה ולצבר
ונסה- תצביע לשפרה ולרנין
יוסי- יצביע לשפרה ול...... שי?

../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo2.gif והנה הניחוש שלי

שי- עינב ויוסי ----------- אין סיבה שהוא שינה את ההצבעה שלו צבר-ונסה ויוסי ---------- נראה שהוא ליבן את הדברים עם איתי רנין- ונסה ויוסי ---------בגלל הוידוי שהיה לה שהיא התחרטה שהצביעה לעינב שפרה- עינב ויוסי --------- אמרה שעד שאחד מהם עוזב היא מצביעה להם ליאון- איתי ויוסי --------- למרות שהיחסים שלו עם איתי השתפרו לא מצאתי מישהו אחר שיכל להצביע לו עינב- שפרה ושי ---------- מאותו סיבה שהצביעה שבוע שעבר איתי- שי ורנין ------------ נראה שאיתי התפכח השבוע ונסה- יוסי ושי ----------- השפעה של עינב תעזור יוסי- שפרה ושי ----------- כמו הבת שלו. מועמדים: יוסי - 6 שי - 3 עינב - 2 ונסה - 2 שפרה - 2

למעלה