סקר שהמצאץי

סקר שהמצאץי

האם תיקים היא סוג של טלנובלה? 1.כן 2.לא 3. לא יודע אממ תנו לי לחשוב על זה לעומק

o c e a n

New member
ברור שכן

ואני גם אוכיח את זה : נתחיל בזה שסיפור המסגרת הוא זוג סוכנים שכל העולם רוצה להתנכל להם אמא של מאלדר ניהלה רומן עם איש הסיגריות שהיה חבר של אבא של מאלדר ובעצם איש הסיגריות הוא אבא שלו והוא מנסה לסכל את תוכניותיו של מאלדר ויש למאלדר אחות שאבא שלו נתן לחייזרים ולא סיפר לאף אחד ויש לו חצי אח ששונא אותו. נמשיך בזה שמאלדר וסקאלי מאוהבים עד הגג אבל אהבתם לא הייתה ממומשת ועד שכן הפכו לזוג מאלדר נאלץ לברוח סקאלי מסרה את התינוק שלהם (שבת'כלס אף אחד לא ידע מי אבא שלו עד העונה התשיעית עוד טנלובליות) לדעתי סקינר היה קצת מאוהב בסקאלי אבל הוא ידע שאין לו סיכוי גם דוגט אהב אותה אבל פינה מקום ברגע שמאלדר חזר בכל אופן אני יכולה עוד להמשיך הרבה הרבה אבל הבנתם את הרעיון נכון

את היחידה שחושבת כמוני...

גם אני אורמת שזה טלנובלה ואף אחד לא ממש מסכים איתי על זה

o c e a n

New member
איך לא ??

ועוד אחרי ההסברים שלי והנימוקים המדעיים שלי?? אנשים לא מבינים פה כלום

scoutlavie

New member
לדעתי ממש לא טלנובלה...

כל מה שאמרו פה על העלילה נכון , אבל שכחתפ שזה לא העיקר. זה לא שכל פרק יושבים ומדסקסים מי אבא של מי , מי אוהב מי וכו, אלא העיקר זה כל מיני מקרים מפחלידים , ממש לא טלנובלה. אולי באמת אסכיםפ שלקראת הסוף בעונה ה-09, בגלל רייס - דוגט- סקאלי- מולדר -הכוונה לכך שריס אוהבת את דוגט שאוהב את סקאלי שאוהבת את מולדר..זה קצת טלנובלה, אבל זה לקראת הסוף. רוב הסדרה מדי מפחידה כדי להיות כזו. נ.ב. מישהו קרא מה שעליזה בן מוחה כתבה בעיתון 7 לילות על תיקים? - היא אמרה שמולדר הוא היחיד שמסתדר עם סקאלי ולהיפך...כ"כ נכון.

o c e a n

New member
זה בשבעה ימים של השבוע הזה?

חוץ מזה נכון שהם לא דיסקסו כל פרק בגלל זה אמרתי טלנובלה לייט

scoutlavie

New member
כן , בעמוד הראשון.

מי שלא ידע , עליזה בן מוחה היא המתרגמת של תיקים , אז היא מבינה ענין , ובכלל , גם אדם די נחמד:)

o c e a n

New member
עוד משהו בקשר לטלנובליות

אני חושבת שאיפשהו היה מעין קשר מוזר בין מאלדר לקריצ'ק קשה לי לתאר בדיוק אבל היה בינהם מעין קשר שנאה אהבה קריצ'ק עזר כמה פעמים למאלדר (דרך אגב מישהו זוכר באיזה פרק קריצ'ק נתן נשיקה על הלחי למאלדר???) אבל גם הרג את אבא שלו ואחות של סקאלי... היה בינהם משהו שנראה לי יש רק בין גברים אבל זה קמצוץ טלנובליות

אני מחזיקה בדעה שזה טלנובלה לא

משנה מה תגידויש משולשי אהבה יש מזימות יש בוגדיןם ויש נבגדים וזה ממכר!!! ולכן זה טלנובלה וזה עונה כמעט על רב דרישותיה

אבל זה לא ממכר

טלנובלה משאירה אותך במתח כל פעם לפרק הבא. ובמקרה של תיקים חוץ מבפרקים הכפולים אין מתח לפרק הבא אלא כל פרק עומד בפני עצמו.

אבל אתה מכור

אתה לא יכול אם אתה לא תצפה אתה תשתגע לא???? זה יבאס אותך לאללה יותר משזה יבאס אותי לכן זה ממכר אפילו אורית תסכים איתי על זה אני חושבת

orityemini

New member
הסידרה אכן ממכרת...אבל

לא נראה לי שזו טלנובלה, מכיוון שהיחסים בין מאלדר לסקאלי וחייהם הפרטיים זה יחסית דבר שולי בסידרה, כריס קרטר תכנן לבנות סידרת קונספירציה המשלבת מתח, אימה ודרמה, המתח בין מאלדר וסקאלי היה רק בונוס. בטלנובלה, הכול סובב סביב היחסים בין הדמויות, כאשר העלילה באה רק לשרת את זה. למרות שאני מודה שהעונות האחרונות של הסידרה נורא מזכירות טלנובלה...:) ונדמה לי שזו הסידרה הכי ממכרת שאני מכירה, זה לא צריך להיות טלנובלה בשביל להתמכר אליה.

בדיוק.

אמרת בדיוק את מה שרציתי להגיד. הסדרה ממכרת אבל לא בגלל היחסים בין הדמויות אלא בגלל עלילת הקונספירציה המסורבלת.

ממש לא!

זה שהעלילה מסובכת זה לא אומר שהתוכנית היא טלנובלה. זה אפילו לא קרוב.

orityemini

New member
עכשיו ראיתי בעיתון!!

איזה חמודה עליזה! טוב שאמרתם אחרת לא הייתי שמה לב...למי שעוד לא מצא, זה כאמור בעיתון 7 לילות בעמוד הראשון מימין איפה שמדור "קוראים מגיבים" ולא נראה לי שמישהו מאיתנו פגש את עליזה בן מוחא, אבל ירעם ריאיין אותה לאתר שלו ואני שלחתי לה דרישת שלום ותודה על איכות התרגום. היא בהחלט מתרגמת טובה, הבעייה היא שבעונות האחרונות הוסיפו כתוביות בערבית מה שגרע מאוד מהתרגום בעברית והיא נאלצה לקצץ המון.

למעלה