סקר שווקים - וויאג´ר

reformy

New member
סקר שווקים - וויאג´ר

מעניין אותי לדעת: כמה אנשים בפורום צופים בוויאג´ר ב yes+?

rdaffi

New member
אני מודה ומתוודה: אני חוטא.

ואני עוד מנסה להפנים את הפרקים, וזה עושה בלחץ דם שלי שמות.

itstzar

New member
גם אני

ואני מתאר לעצמי שכל מי שחבר בפורום ויש לו YES משתדל לראות, ותקנו אם אני טועה :)

_אלי_

New member
רואה קבוע

החל מהשבוע הערוץ יתחיל לשדר את כל הסידרה מהתחלה. כל יום אחר הצהריים פרק ובלילה שידור חוזר.

reformy

New member
שאלות על וויאג´ר

הי לעוקבים, 2 שאלות: 1. לפני כמה פרקים הצוות נתקל בחברת-בורג קטנה, ששרדה מתקפה על הקוביה שלה. כבר אז שאלו שם מי יכול להרוס קובית-בורג, אבל בפרק הכפול של אתמול, אף אחד לא זכר את זה, ושוב שאלו מי יכול להרוס קובית-בורג. הכיצד? או שזכרוני מטעני בשלב מוקדם זה של חיי... 2. לפי רשימת הפרקים שהורדתי, נעלמו לי שני פרקים בסוף העונה השלישית (שהסתימה בשבת שעברה), "Distant Origin" ו- "Displaced". האם פספסתי שבת בלי משים או שב-yes דפקו אותנו? ובאותו ענין - יש בפרקים הללו בלגן גם ברשימה - הסדר בו הם שודרו אינו תואם את הסדר הכרונולוגי של הפרקים.

jerri

New member
ובכן...

1. בפרק האמור התברר שקוביית הבורג נוטרלה (היא לא נהרסה לחלוטין, אלא נותק הקשר עם הקולקטיב) בעקבות סופת רעמים חללית או משהו כזה - איזושהי תופעה טבעית. הקשר לגזע 4782 עוד לא היה ידוע אז. 2. Distant Origin ו-Displaced שודרו, לכן סביר להניח שפספסת שבת. באשר לסדר שידור הפרקים - הפרקים משודרים על פי סדר ההפקה שלהם (לכן שים לב ש Displaced שמס´ ההפקה שלו הוא 166 שודר לפני "WORST CASE SCENARIO" שמס´ ההפקה שלו הוא 167, למרות שבארה"ב הוא שודר אחרי) כפי שנהוג גם במדינות אחרות. במידה ואתם חושבים שרצוי לשדר אותם עפ"י סדר השידור המקורי, אני אבקש מיס פלוס.

טים ג

New member
בקשר לאיך שזה שודר

כתבתי ליס למה זה שודר ככה הם ענו לי שנפלה טעות ולכן הפרקים לא שודרו בסדר הנכון. הם מבטיחים לא לחזור על זה.

גם אני גם אני

לי מקליטים כל שבוע יש סיכוי שיראו שוב את הפרקים מהתחלה? פיספסתי מלא פרקים מכל מיני עונות

Bajoran Preist

New member
ברור שרואה

אני חושב שזו חובתו של כל טרקי לצפות בכל פרק של מסע בין כוכבים אפשרי ולא משנה מאיזו סדרה... גם לי מקליטים כל שבוע! ולמזלי אני מאמין שעוד לא פספסתי אפילו פרק אחד..

למעלה