shahsakoren
New member
סקר שימוש בפלטפורמות בניית אתרים - גלריות ופורטפוליו
שלום לחברי הפורום היקרים. אני זקוק לעזרתכם.
אני עובד על שירות חדש עבור Creative Professionals כמוכם, ובעיקר לאלו שבעבורם אתר האינטרנט הוא כלי עבודה לכל דבר ועניין.
המטרה היא להתאים שירות בניית אתרים (כגון wix, אבל ישנם עשרות אחרים) לצרכים המקצועיים והאישיים שלכם במחיר הנמוך ביותר. אשמח לדעתכם המקצועית ולניסיונכם מה חשוב לכם שיהיה בשירות כזה.
המוצר הוא אתר אינטרנט מתקדם חינמי שמתאים שירותי בניית אתרים. האתר יאסוף מספר נתונים מהמשתמש ויגדיר מיהם שירותי בניית האתרים המתאימים ביותר למשתמש תמורת המחיר הטוב ביותר. בנוסף,האתר יכיל סקירות עומק על שירותי בניית אתרים, "עוזר וירטואלי" וכן שירותים נוספים.
זה ממש יעזור לי אם תענו על מספר שאלות קצרות בנושא ותשתפו מניסיונכם המקצועי.
זה אנונימי לחלוטין, אני לא מוכר כלום ולא מציק לאף אחד
השאלון הקצר נמצא בקישור הבא:
[URL]https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjaBuJ3KGcraXm8EnT8IcSIejid6tTdKcTkMAu9GNmwuDFYA/viewform?usp=sf_link[/URL]
מעריך מראש את העזרה שלכם!
נ.ב
למי שישלים את הסקר ומעוניין, אשמח לספק שיחת ייעוץ בנושא, כמובן ללא עלות.
אשמח לענות על שאלות כגון:
מה המחיר הנכון לשלם על שירות?
האם כדאי לקנות שם דומיין (domain name) מהפלטפורמה בה נבנה האתר או בצורה עצמאית?
האם אוכל לקחת איתי את החומרים שלי אם אחליט לעבור לפלטפורמה אחרת?
האם אני עובד עם print-lab ספציפי, האם זה יהווה בעיה?
אתר בחינם זה כדאי?
וכו´
שלום לחברי הפורום היקרים. אני זקוק לעזרתכם.
אני עובד על שירות חדש עבור Creative Professionals כמוכם, ובעיקר לאלו שבעבורם אתר האינטרנט הוא כלי עבודה לכל דבר ועניין.
המטרה היא להתאים שירות בניית אתרים (כגון wix, אבל ישנם עשרות אחרים) לצרכים המקצועיים והאישיים שלכם במחיר הנמוך ביותר. אשמח לדעתכם המקצועית ולניסיונכם מה חשוב לכם שיהיה בשירות כזה.
המוצר הוא אתר אינטרנט מתקדם חינמי שמתאים שירותי בניית אתרים. האתר יאסוף מספר נתונים מהמשתמש ויגדיר מיהם שירותי בניית האתרים המתאימים ביותר למשתמש תמורת המחיר הטוב ביותר. בנוסף,האתר יכיל סקירות עומק על שירותי בניית אתרים, "עוזר וירטואלי" וכן שירותים נוספים.
זה ממש יעזור לי אם תענו על מספר שאלות קצרות בנושא ותשתפו מניסיונכם המקצועי.
זה אנונימי לחלוטין, אני לא מוכר כלום ולא מציק לאף אחד
השאלון הקצר נמצא בקישור הבא:
[URL]https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjaBuJ3KGcraXm8EnT8IcSIejid6tTdKcTkMAu9GNmwuDFYA/viewform?usp=sf_link[/URL]
מעריך מראש את העזרה שלכם!
נ.ב
למי שישלים את הסקר ומעוניין, אשמח לספק שיחת ייעוץ בנושא, כמובן ללא עלות.
אשמח לענות על שאלות כגון:
מה המחיר הנכון לשלם על שירות?
האם כדאי לקנות שם דומיין (domain name) מהפלטפורמה בה נבנה האתר או בצורה עצמאית?
האם אוכל לקחת איתי את החומרים שלי אם אחליט לעבור לפלטפורמה אחרת?
האם אני עובד עם print-lab ספציפי, האם זה יהווה בעיה?
אתר בחינם זה כדאי?
וכו´