הסחבת והבזבוז לא יפחתו לדעתי
ברור כשמש ששתי המועצות, גם של מודיעין וגם של מ"ר, מתנהלות בצורה לא ראויה, אבל לא נראה לי שאיחוד ייפתור את הבעייה. אולי נדמה לך שהדשא בצד השני של הגדר ירוק יותר אבל תאמיני לי שהוא לא
פוליטיקאים תמיד ימצאו דרכים לבזבז ולסחוט את כספנו, לא משנה באיזו מסגרת, האשמה היא בשיטה ולא בפרטים אירגוניים כאלה או אחרים. אני מצטער לאכזב אותך אבל לדעתי זו תמימות לחשוב שהאיחוד ישנה משהו לטובה (מצד שני אולי אני זה שפסימי וציני...) שתי המועצות מונעות, למעשה, משיקולים פוליטיים, קטנוניים וזרים לעניין, בין אם זה בעד או נגד האיחוד. אבל במקרה הזה לדעתי התועלת האפשרית לא שווה את הפגיעה בתושבי מ"ר שבאו לכאן בחיפוש אחר איכות חיים שהובטחה להם ועכשיו אנחנו רואים מה קורה להבטחות. דרך אגב, אני לא מתכוון להשמצות המתנשאות של מרטין
שלמטה... צריך לקבל כמציאות מוגמרת את העובדה שמודיעין ומ"ר נמצאות פה לתמיד, הן יתקיימו זו בצד זו בנפרד וצריך לצמצם את הנזקים. במקום זה הולכים כביכול להעניש את תושבי מכבים-רעות על זה שלחלקם יש כסף או מעמד. צריך לתת לקהילה לקבוע בעצמה מה טוב לה, לא שהדברים יונחתו מגבוה כפי שמתבצעת כל החלטה חשובה שהוצאה לפועל באיזור הזה מאז ומעולם.