סקר: שירותים בתשלום לבלוגרים

היריב

New member
סקר: שירותים בתשלום לבלוגרים

למי שלא מכיר אותי, אני המפעיל של אתר ישרא-בלוג לפרסום בלוגים/יומנים בעברית. רציתי להעלות שאלה: האם הייתם משלמים על שירותים נוספים לבלוג שלכם, כמו מנגנון תגובות ו-tag-board מותאמים לעברית? אם כן, כמה? אני מתכוון כאן לבלוגרים שמחזיקים בלוג עצמאי, מחוץ לישרא-בלוג. אני מבקש שתהיו הוגנים בתשובות שלכם, קל מאוד להגיד לא. ועוד הערה: אני מכיר את קומנט סנטר, אל תפנו אותי לשם. תודה מראש.

איה@

New member
אני הייתי משלמת בכיף../images/Emo70.gif

על מערכת תגובות בעברית. כמה?....- מחיר סביר אני לא יודעת על מה חשבת, אבל לדוגמא, לספר האורחים שלי שילמתי 6$ לכל החיים. אני מודה - שאני מוכנה לשלם יותר - אם אדע שאתה הוא המתפעל ולמען האמת אשמח מאד! מאד! אם תחליט ללכת על זה וכמה שיותר מהר - יותר טוב. (כידוע לך חלק מהאתרים די תקועים מאז ה"קטע" של שקוז) ועוד למען האמת..... ממש טלפתיה - הקדמת אותי בקצת רק - כי בדיוק רציתי להציע לך להקים מערכת תגובות. לסיכום - לקוחה אחת (עם שני אתרים בנתיים) יש לך כבר
(בתנאי שהמחיר יהיה הוגן וסביר) בהצלחה!!
איה.

איה@

New member
הכנסתי את השאלה כסקר הפורום../images/Emo124.gif

אנא הצביעו. יריב - אם יש לך השגות לגבי השאלה והתשובות נסח אותם מחדש. זה יהיה הסקר בשלב ראשון שלב שני - יתייחס למחיר מקובל עליך??
איה.

היריב

New member
תודה, איה

אני התכוונתי אבל לשירותים נוספים בכלל, כמו מערכת תגובות, כמו טאג-בורד וכמו דברים נוספים שאולי אפילו הבלוגרים עצמם יכולים להציע. את שואלת רק על מערכת תגובות ואני שואל קצת יותר בכללי.

איה@

New member
יריב-נהרוג תורכי ו......ננוח ../images/Emo3.gif

התחלתי במערכת התגובות. ונמשיך הלאה...... פשוט זו נקודה כואבת אצלי, והייתי שמחה למצוא תחליף הולם ובתשלום.
איה.

שאנטיdos

New member
האמת ש..

צר לי אולי להרוס לך.. אבל כחלק מתפיסת הרשת שלי.. מה שאפשר לקבל בחינם לוקחים בחינם. ולכן הייתי מנסה למצוא משהו קיים / יוצר משהו קיים.

איה@

New member
כשמקבלים שרות בחינם ../images/Emo26.gif

נותן השרות - יכול לטוס לחו"ל ולסגור ת´עסק - בלי התראה וללא מחוייבות או ללכת לחפש את "האני הפנימי" שלו ולשכוח מהאתר ומה"לקוחות" שלו....... דבר שבטוח לא היה קורה - בשרות שקנית בכסף. המחוייבות היא שונה קבלת השרות והתשלום מעוגנת בחוזה - כך שיש ביטחון. מהיום אני למודת נסיון - ואעדיף לשלם תמורת שרותים באינטרנט (מחיר סביר והוגן) ולדעת שיש לי על מי לסמוך. ואם "יפשל" או "יטוס לחו"ל" - אוכל לתבוע אותו על הפרת חוזה. הבנת את ההבדל??......
איה.

אני הייתי משלמת בכיף

על מערכת תגובות טובה ואמינה.. ובתנאי שמחיר יהיה זעום. לא מתוך קמצנות, אלא מתוך ראיה ארוכת טווח - עוד מעט יהיו לנו כל הרבה דברים (טובים בלבד..) שצריך יהיה לשלם עליהם באינטרנט, כך שחייבים להסתכל על הסה"כ. המחירים צריכים להיות נמוכים, והמפעילים צריכים לבנות על מעגל רחב של מקבלי שירותים במחיר נמוך, לעומת קהל מצומצם יותר אבל במחיר גבוה פר משתמש.. טאג-בורד לא מעניין אותי. ולדעתי, יריב, שירות נוסף שכדאי לחשוב עליו, ואני בהחלט אהיה מעוניינת לשלם עליו - זה שיטת ארכיון מתוחכמת. אני יודעת שדי הרבה בלוגרים שמטפלים בארכיון ידנית, כמוני למשל, פשוט אוכלים קש בסוף כל חודש.. תחשוב על זה!! בהצלחה! מיקרו-קוסמוס

היריב

New member
בואו נפתח דיון סביב נושא הארכיון

אני מציע שאת (או מישהו אחר שעושה אותו דבר) יסביר את שיטת העבודה שלו ולמה יש צורך בעבודה ידנית לארכיון. אתם לא משתמשים בבלוגר ודומיו? אם לא, במה? אם מישהו מצא פיתרון לנושא - מהו?

ארכיון

יריב, בשעת סיפור אני משתמשת בבלוגר, ואכן אין כל בעיה בארכיון. מיקרו קוסמוס הוא אתר שמעודכן עצמאית ולא נשען על שום פלטפורמה שמספקת שירותים. בסוף כל חודש אני מעבירה (כשיש לי זמן ואני לא מתעצלת... נא לסלוח לי על החודש האחרון, פשוט אין לי זמן לטפל בזה. אני אדחה את תחילת אוגוסט בעוד יום יומיים...) אז בסוף כל חודש אני מעבירה את כל הפוסטים של החודש הקודם לדף חדש, קוראת לו בשם של החודש. אחר כך, בגלל שאני רוצה שזה יוצג בצורה ויזואלית של לוח שנה, אני נכנסת לכל תאריך שהיה בו פוסט, ועושה שם קישור וכ"ו, אני מתעייפת אפילו רק מלהסביר כאן מה אני עושה, אז תאר לך כמה זה מעייף באמת לעשות את זה... אני יודעת שבגריימטר, במובאבלטייפ, וב - B2 (ככה קוראים לזה? ) יש ארכיון מובנה או לפחות מנגנון שמטפל בזה בקלות.. אבל שלושת הפלטפורמות האלו לא מתאימות להדיוטות, ומצריכות חתיכת ידע מקצועי שלי למשל אין אותו.. אז מה אתה אומר, יש לך איזה רעיון? שעת סיפור מיקרו קוסמוס

שלינקה

New member
התשובה שלי../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

בד"כ כל מה שאני יכולה לעשות לבד אני עושה לבד. כולל מערכת תגובות, למשל. יחד עם זאת אין לי ספק שלו לא הייתי יודעת לעשות את זה לבד הייתי משלמת סכום סביר עבור שירות כזה. זה חיוני, ואם יש תמורה בעד האגרה (ועליך, יריב, אפשר לסמוך שתספק אותה בצורה הכי משוכללת שאפשר) אז כן. שלי.

akravit

New member
אני מוכנה לשלם

מזמן חשבתי שצריכה להיות אופציה לקנות שירותים. אני אישית בהחלט אהיה מעוניינת לשלם עבור תוספות לבלוג ואני מאמינה שעם פרסום טוב אפשר יהיה גם לשווק חבילות בלוג שלמות. נראה לי שהרכבת בלוג נעשית יותר ויותר מורכבת ומסובכת מיום ליום ודווקא ראיתי שיש כאלה שמציעים את האופציה של התקנת הבלוג + תמיכה ב-20 דולר שזה נשמע מצויין - 20 דולר ואתה מסודר! אשמח מאוד אם גם אצלנו תהיה אפשרות כזאת בקרוב.

genotip

New member
אני לא קשור כל כך.. אבל...

משהו שיש בתשלום, תמיד יש לו תחליף בחינם. אומנם החבר´ה הרציניים (אולי) יסכימו לשלם על זה, גם אם זה סכום קטן, אבל הרוב לטעמי לא.

איה@

New member
הארכיון שלי ../images/Emo26.gif

גם אני עובדת בשיטה של חמדה - אם כי טיפה יותר משוכללת מכיוון שאת האתר שלי אני מעדכנת בשיטת ה-HTML בסוף כל חודש אני שומרת את עמוד החודש ב-SAVE AS ונותנת לו את שם החודש ובעמוד הקיים אני מוחקת את כל הטקסט (לא לפני שבדקתי, וחזרתי ובדקתי שהעמוד הקודם נשמר) ואז מתחילה חודש חדש..... שלא כמו חמדה - אני מתעצלת ליצור "עוגנים" (קישורים לכל פרק בנפרד) אם תיצור מערכת נוחה וקלה - בעיסקת חבילה יחד עם התגובות אשקול לקנות גם אותה
תגיד - התחלת לעבוד כבר על המערכות?? או שאתה עדיין בשלב הסקרים והתחקירים...?? אני פשוט בונה עליך - יש למה לחכות?? ואם כן - תוכל לתת טווח זמן? תודה!
איה.

שלינקה

New member
מערכת תגובות הוא מן הסתם יוכל

לעשות בחצי שעה מקסימום. או שאולי גם זה זלזול ביכולת המופלאה שלו...

היריב

New member
אני עדיין לא עובד על המערכות

אני סוקר ובודק. אני יכול להקים אותם די מהר, אבל לא בזמן הקרוב מפאת חוסר זמן. נושא הגביה הוא בעייתי ויקח זמן, אבל אני גם יכול להקים את המערכות בחינם בשלב הראשון. אני עדיין לא יודע לומר מתי אני אגע בזה, אני רוצה גם לדעת שאנשים צריכים, רוצים ומשלמים על זה לפני שאני מתחיל.

emale

New member
יריב, בוא נעשה את זה קצר...

אני מוכן לשלם סכום סביר והגיוני על כל שרותי הפרמיום שכתובים בבלוג שלך מצד שמאל למטה, ואני רוצה להאמין שיהיו עוד כמוני. אלה בדיוק השרותים שיקפיצו את "ישרא" (ואיתו את כל הבלוגים שנמצאים תחתיו) מדרגה או שתיים קדימה. Emale סייברלייף 2.01 בטא

למעלה