סקר שירות/איכות ספקי ADSL

philips

New member
סקר שירות/איכות ספקי ADSL

אני משתמש בשירותי ה ADSL של 012 אינטרנט ומאוד מאוד לא מרוצה הן מהתמיכה והן מהשירות.... מה דעתכם בנידון? לאיזו חברה אתם מחוברים? ממליצים? כמות בעיות? מקצועיות התמיכה? בעיות שנתקלתם בהם או כל המלצה יתקבלו בשמחה בתודה שבת שלום

JaMeS_b0nD

New member
אז ככה:

זאת דעתי על רב הספקים: 1. אינטרנט זהב- נודע לי שהם מגבילים יוזרים לגלישה מחוץ לארץ עד ל-30 קילו בייט בשניה. (לא שווה) 2. קווי זהב- אני סומך על המילה שלך, כלומר הם גם גרועים... 3. ברק- אני מחובר אליהם- זאת חברה שרק אם אתה מבין ממש ב- ADSL רק אז הם טובים, התמיכה שלהם חרא!!!! ואתה צריך לחכות שעתים עד שהם חוזרים אליך. 4. בזק בין לאומי- איטיות מפחידה!!!!!!! שרתים נופלים!!!!! ניתוקים!!!!! שירות חראאאאא 5. נטוויזיון- נראה שהם בסדר ועוד יציבים גם מבחינת מהירות וללא ניתוקים, המחיר גבוה, תמיכה טובה!!! 6. ACTCOM- שמעתי מפה שהגלישה לא איי איי איי, אבל הבנתי שיש להם מחירים סבירים וכנ"ל תמיכה טובה. 7. ISRASERV- אין לי מידע עליהם, אולי בגלל שהם לא כל כך פופולאריים – שווה לבדוק... חשוב לציין שזוהי דעתי האישית בלבד. אה כן עוד דבר- כנראה לצערך ולצערי- אין חברה מושלמת: מחירים נוחים, תמיכה טובה, גלישה מהירה, ללא ניתוקים. פשוט אין כזאת...

jason newsted

New member
אני ממליץ..

נטויז´ן!!! הם הכי טובים לדעתי מהירות מעולה שירות מצוין והמחיר ירד ב25 שקל..

למעלה