סקר שירי גרין דיי

loyodea

New member
סקר שירי גרין דיי

בכל אלבום אתם צריכים לכתוב את השירים שהכי אהבתם בו (עד ארבעה מינימום 2). טוב אז מכיוון ואני לא מכיר את שני האלבומים הראשונים אז אני אתחיל מדוקי. dookie: when I come around, longview, basketcase, welcome to paradise insomaniak: walking contradiction, stuck with me, geek stink breath, brain stew nimrod: hitchin a ride, time of your life, nice guys finish last, redundant warning: minority, warning, waiting

HandsomeDevil

New member
אהמ..נו...

לגרין דיי יש בסכהכל שלוש שירים שאני יכול להגיד שממש אהבתי, כל השאר בסדר... armatage shankes- insomaniac burnout- dookie when i come around- dookie

blinksum18241

New member
גם אני גם אני

או קיי kerplunk - 2000 light years away, my generation (cover ) dookie - pulling teeth, coming clean, in the end, wellcome 2 pardise insomniac - armatage shanks, bab´s uvula who?,westbound sign, no pride nimrod - the grouch, prostetic head, hitchin´ a ride, reject warning - deadbeat holiday, castaway, fashion victom, M I S E R Y חוץ מזה שכולם מעולים אלה המובחרים!!!

HandsomeDevil

New member
למה יש לך ציטוט מהשיר

burnout ואין לך אותו ברשימה המפוברקת הזאת שלך, המראה כביכול על זה שאתה מכיר את כל השירים, ולא רק את המפורסמים יותר ?!

declare nuclear

New member
דביל דביל

דביל אני אוהב את הציטוט הזה מהשיר, אבל אני לא חושב שהוא הכי טוב בדיסק יא עכברוש מערות הבנת? לחזור על זה לאט יותר? i don´t like you

HandsomeDevil

New member
ומתוך כל השירים לא הצלחת למצוא

ציטוט יותר טוב?! באמת, מה אני מתפלא.....

גרר דיי כברררררררררררררררררררר

היייי אנשייםי נחשו באיזה אות מתחילים הכי הרבה מהשירים של גרין דיי?!!? עשיתי רשימה נכון אני משועממת

Shoshkes

New member
רק שתדע

שאת כל השירים שרשמת יש באלבום אוסף שלהם International Superhits

למעלה