סקר: שירי סקס, אהבה

• פותח הנושא root
  • פורסם בתאריך

root

New member
סקר: שירי סקס, אהבה

של רדיוהד: הכי טוב לשמוע כשאוהבים הכי טוב לשמוע כשממש חרא הכי טוב לסקס ואם באופן כללי יש רעיונות Be my guest NP: "הק הק הקצה.."

Major Thom

New member
לא ממש הבנתי מה את שואלת..

הסבר?
there there

Yael Floyd

New member
נדמה לי שהיא שאלה

איזה שירים של רדיוהד הכי טוב לשמוע כשמרגישים חרא ואיזה שירים הכי כדאי לשמוע בסקס...?!

root

New member
../images/Emo45.gif לכבוד חג ה-../images/Emo23.gif חשבתי שיהיה

נחמד לעשות שירשור שירים..
אבל אני רואה שאתם לא בעניין... בכל מקרה, חג שמייח NP: roots feat. D´angelo - shining star

polyethylene

New member
זה לא זה, פשוט לא מעוניינים לחשוף

פרטים כמו העדפות מוסיקליות בסקס וכדומה
פעם כתבנו שירשורים של מצבי רוח והשירים המתאימים להם...

Esmena

New member
אוף טופיק, בעניין חג האהבה.

אנחנו חוגגים אותו כי נתנו לבחורי שבט בינימין רשות להתנפל ולקחת לעצמם בתולות ישראל שחוללו בכרמים. למה נתנו להם? כי חבורה של בני שבט בינמין אנסו ,התעללו וגרמו למותה של פילגש של מישהו משבט אחר(כבר לא זוכרת איזה), הבעלים שלה ביתר אותה לאחד עשר חלקים ושלח לכל השבטים, ואז הם הלכו לבינימנים וביקשו שיסגירו את האנשים האלה. הבנימנים המאוימים פותחים במלחמה, הורגים בתוך יומיים 36 אלף איש מישראל, אבל מפסידים בסופו של דבר, כשיש להם 25 אלף הרוגים ועריהם מועלות באש על כל אשר בן. בני ישראל מצידם, נשבעו לא לתת את בנותיהן לאנשי בנימין. לאחר שהרוחות נרגעות, מבינים בני ישראל שהוצאת שבט בנימין מהכלל גורמת לקרע נורא בעם, והוא מתחרט על הרעה ועל השבועה, מה גם שמתו כל בתולות בינימין . אז הם מתקיפים את יבש גילעד , הורגים את הגברים ומוסרים את הבתולות לבינימין, בינימין מסרבים, והבתולות מופקרות למוות. אז מגיע טו באב, חג הבציר בשילה, ובתולות ישראל מחוללות בכרמים בגרך לשילה. שבטי ישראל מייעצים לבני בינימין לקחת אותן לנשים בבינימין.הבינימנים שבים לנחלתם, משקמים את עצמם, וסוף למילחמה. רומנטי.

polyethylene

New member
ולחשוב שעשיתי 5 יחידות תנ"ך ../images/Emo9.gif

גאונה
ואין לי יותר מה לומר...

Major Thom

New member
באמת? אני תמיד חשבתי שחוגגים אותו..

כדי לעזור להפנינג ודומיו להפטר מסחורה עודפת בורוד, אדום ולבבות.. נו, טוב..
we suck young blood

אממם..

הסיפור עם האישה שביתרו אותה ל12 חלקים זה סיפור "פילגש בגבעה".. אבל לא נראה לי שזה קשור כ"כ עם היציאה למחולות בשדות בזמן הקציר. ובכלל, ממה שהבנתי, כל העניין הזה של לתפוס בחורות בלבן בשדה חיטה עדיין היה באופנה בראשית קיומה של מדינת ישראל, שנות 50- 60 ככה.

Esmena

New member
ככה המינהג הזה כנראה התחיל...

וכן אני יודעת.אבל אתה יותר
לא הבנתי איך 12 חלקים, שולחים גם לבינימין חלק אחד? (ברוכים הבאים לפורום חידושי תורה,ילדים).

למעלה