סקר שישי

סקר שישי../images/Emo123.gif

בכללי: שם: גיל: בת כמה את/ה נראית: את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? את/ה אוהב/ת את עצמך? בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? יש לך פלאפון? למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את/ה רוצה להיות זמר/ת? את/ה רוצה להיות שחקנ/ית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפ/ת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? מתי? כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוונ/ת לזה? יש לך פירסינג? אם כן, איפה? איפה את/ה רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? את/ה מאמינ/ה: באלוהים? בגורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? באהבה ממבט ראשון? באהבה,בכלל? פורום אהוב: באיזה פורומים את/ה כותב/ת: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שקנית? מי האדם האחרון שחיבקת? מי האדם האחרון שראית? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את/ה עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך?

פרקשון

New member
בס"ד

בכללי: שם:עידן גיל:17 בת כמה את/ה נראית: 20 את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא כל כך את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כן את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? כן את/ה אוהב/ת את עצמך? ככה.. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזן בנאדם ש: שונא/ת: חסוי אוהב/ת: יש המון מתגעגע/ת אליו: אתם לא מכירים חסר לך: יעני מת? אין כזה עושה לך טוב להיות איתו: חברים שלי הכי מצחיק: קובי הכי דפוק: רועי הכי מוזר: רועי הכי כיף לדבר איתו: לחובר איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? מנהטן איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? דב"ז יש לך פלאפון? כן למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? אחת.. איזה צלצול יש לך? אינטרקום של שייגעצ הקול הכי יפה ששמעת? אנערף איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחותי ואמא שלי ושומר מסך? שחור את/ה רוצה להיות זמר/ת? רוצה כן, יכול לא את/ה רוצה להיות שחקנ/ית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפ/ת? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? מתי? כן אתמול כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוונ/ת לזה? כן יש לך פירסינג? אם כן, איפה? לא איפה את/ה רוצה פירסינג? גבה, אוזן, שפה תחתונה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה וואחד אוטו ומלא דיסקים את/ה מאמינ/ה: באלוהים? לא בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? לא באהבה,בכלל? כבר לא כל כך פורום אהוב: שייגעצ באיזה פורומים את/ה כותב/ת: שייגעצ, מוניקה סקס, ברי סחרוף יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? דגנים מה הדבר האחרון שקנית? סיגריות מי האדם האחרון שחיבקת? אחת.. מי האדם האחרון שראית? אחותי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה את/ה עושה עכשיו?עונה על הסקר את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? ברי סחרוף-רעש לבן מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית? מכונת הלהיטים מה הדיסק האחרון ששמעת? ברי סחרוף-חם על הירח מה השיר האחרון ששמעת? ברי סחרוף רעש לבן מה החלום שלך? 14 בלונדיניות שוות ואני נשארנו לבד על כדור הארץ, איך נתרבה?

טיהי, של ג'ים

בכללי: שם: ג'ים גיל: 17 כמעט בת כמה את/ה נראית: נראה לי בגיל שלי את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? כשצריך את/ה אוהב/ת את עצמך? לא בזבזנ/ית או חסכנ/ית? משהו בין לבין בנאדם ש: שונא/ת: גל אהרון|מקיא| אוהב/ת: רוני, אבל לא אהבה כזו
מתגעגע/ת אליו: רייר שלי. חסר לך: דניאל עושה לך טוב להיות איתו: הרבה הכי מצחיק: חני הכי דפוק: אוריה הכי מוזר: אני לדעתי חח הכי כיף לדבר איתו: רוני איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני גר בחו''ל? פינלנד איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? המומינים יש לך פלאפון? אכן למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? וואו אין לי מושג איזה צלצול יש לך? זה עושה לי שמח ^^ הקול הכי יפה ששמעת? סימון סימונס או טרייה טורנן (הסולנית של אפיקה והסולנית של נייטוויש) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של סימון מאפיקה
ושומר מסך? אין את/ה רוצה להיות זמר/ת? לא את/ה רוצה להיות שחקנ/ית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפ/ת? תלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? מתי? כן, לפעמים. כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוונ/ת לזה? כן יש לך פירסינג? אם כן, איפה? לא איפה את/ה רוצה פירסינג? לא אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נמצא מיליון אז נדבר את/ה מאמינ/ה: אולי באלוהים? לא בגורל? כן ולא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא נראה לי באהבה ממבט ראשון? depends on what you're looking at באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: פאוור מטאל, והפורום הזה באיזה פורומים את/ה כותב/ת: פאוור מטאל, פה, מטאליקה, אינפקציה בהיידפארק, מטבורד (הפורום של מטאליקה), darklyrics פורום בקשות למילים והפורום של סטראטובריוס. יש לך חברים בפורומים? נכון מה הדבר האחרון שאכלת? כריות
מה הדבר האחרון שקנית? דיסק מי האדם האחרון שחיבקת? אדוה מי האדם האחרון שראית? מחוץ למשפחה? נעה מי האדם האחרון שדיברת איתו? נעה מה את/ה עושה עכשיו? שומע סינרג'י וכותב את זה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? תמיד מה את/ה שומע/ת? Sinergy - Wake up in hell מה הסרט האחרון שראית? לוק סטוק ושני קנים מעשנים
. מה התוכנית האחרונה שראית? סאות' פארק מה הדיסק האחרון ששמעת? Sinergy - To hell and back מה השיר האחרון ששמעת? Sinergy - Wake up in hell, תפסיקו לשאול אותן שאלות! אני שומע דיסק דאממיט מה החלום שלך? לא יודע, הרבה, להיות גיטריסט מפורסם אולי
.

memoria

New member
whoooaaahhh

בכללי: שם: חמי גיל: 15 בת כמה את/ה נראית: 17? את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? כוסית אש מגיל שש! את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? כן..בירוק את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? די... את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? הרבה פעמים את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? לרוב את/ה אוהב/ת את עצמך? חולה עליי! כפרעליי! סתם..אני לא מסתדרת עם עצמי כ"כ בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית בטירוף!!!!1 בנאדם ש: שונא/ת: חסוי ***** אוהב/ת: חסוי****** סתם, מה נראה לכם אני בכיתה ד'??? מתגעגע/ת אליו: דודה שלי ז"ל חסר לך: עין סעיף קודם. ו...הממ...זהו עושה לך טוב להיות איתו: הממ...יש הרבה. הכי מצחיק: יש המון! הכי דפוק: גם גם הכי מוזר: ליאור! הכי כיף לדבר איתו: החברות שילי וידידים שילי! איפה היית רוצה לגור בארץ? משכנות שאננים -זה בירושלים [לבורים]. בחו''ל? ת'אמת?? אירלנד או יפן... איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? "אסופית"!!!!1 יש לך פלאפון? נדמה לי שכן. למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? אמא... איזה צלצול יש לך? מעפן!!!!!! הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת...זה קשה מאוד להחליט. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סלעים. ספוקי ושומר מסך? של החלונות. את/ה רוצה להיות זמר/ת? בטח.. תמיד חלמתי שילדים קטנים ירוצו אחרי ויבקשו חתימות. תמיד את/ה רוצה להיות שחקנ/ית? ב-ר-ו-ר. תמיד. חתימות אחר כך. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפ/ת? בטוח לא "כל הבנות בעולם" זה אכזרי מדי. שומדבר שקשור לאהבה. אני קנאית קצת. וגם נפגעת מהר. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? מתי? לא בצורה רומנטית... =/ כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוונ/ת לזה? בטח! יש לך פירסינג? אם כן, איפה? בתחת! איפה??? יש לי עגילים באוזניים. איפה את/ה רוצה פירסינג? בתחת! סתם. נזם ועוד איזה 5 עגילים בכל אוזן. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? וואי וואי וואי. קודם כל הייתי תורמת סכום נכבד מזה. לכל מיני אגודות. ואז קונה מלא מלא דברים! את/ה מאמינ/ה: באלוהים? יאפ בגורל? יאפ.... בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא ממש באהבה ממבט ראשון? כן! באהבה,בכלל? כמובן! אני חושבת שמי שלא מאמין באהבה כבר מת מבפנים. פורום אהוב: באיזה פורומים את/ה כותב/ת:אינפקציה ונירוונה יש לך חברים בפורומים? לא..אני בדדית מה הדבר האחרון שאכלת? חביתה. מה הדבר האחרון שקנית? אייסקפה. מי האדם האחרון שחיבקת? אמא!!!!1 מי האדם האחרון שראית? אבא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא T__T מה את/ה עושה עכשיו? עונה על השאלון... את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? IRONIC אלאניס מוריסט מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת! מה הדיסק האחרון ששמעת? נוורמיינד -נירוונה מה השיר האחרון ששמעת? THE REASON מה החלום שלך? להיות מאושרת... ולגרום לאנשים סביבי להיות מאושרים.

l i o r a n g e

New member
../images/Emo168.gif

בכללי: שם:ליאור גיל:צעיר בת כמה את/ה נראית:יותר ממה שאני.. לפחות 14.. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?יש לי פוטנצאל שאני לא ממשת.. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?לא.. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?לא את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה?כן.. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית?לא את/ה אוהב/ת את עצמך?לא בזבזנ/ית או חסכנ/ית?בזבזנית גאה! בנאדם ש: שונא/ת:דנית גררר רון גרררר והרשימה עוד ארוכה.. אוהב/ת:אדם מתגעגע/ת אליו:אדם חסר לך:אדם עושה לך טוב להיות איתו:אדם הכי מצחיק:מתן הכי דפוק:אנה הכי מוזר:מתן הכי כיף לדבר איתו:מתן איפה היית רוצה לגור בארץ?אמממ בתל אביב בחו''ל?oak park איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת?ספיידר מן.. הראשו הראשון.. מלפני שנולדת עם פיר סטאר וכאלה.. יש לך פלאפון?כן למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה?לאנה איזה צלצול יש לך?יש לי מלא.. כי יפה זה my imortal הקול הכי יפה ששמעת?איימי לי ויפית מהבית ספר שלי.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה שלי ושל ניר ושומר מסך?אמממ דגים נראה לי.. את/ה רוצה להיות זמר/ת?כן.. את/ה רוצה להיות שחקנ/ית?כן מי לא?! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפ/ת?בכיף.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? מתי?לאאאאאאאאאא אף אחד לא אוהב אותי.. כולם שונאים אותי.. אני קרציה דביקה ומעצבנת... כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוונ/ת לזה?רוב הזמן כן יש לך פירסינג? אם כן, איפה?אני מתהההה לפירסינג.. יום שני כמעט עשיתי אבל חשבתי על התגובה של הפנים של אבא שלי.. בררר עוברת בי צמרמורת... איפה את/ה רוצה פירסינג?בכל מקום אפשרי אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?טסה.. למתן... את/ה מאמינ/ה: באלוהים?לא בגורל?כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ?אמממ לא באהבה ממבט ראשון?כן באהבה,בכלל?כן פורום אהוב:אני אוהבת את כולם באיזה פורומים את/ה כותב/ת:הרבה הרבה.. תחפשו.. יש לך חברים בפורומים?לאאא אף אחד לא מדבר איתי.. מה הדבר האחרון שאכלת?פופקורן מה הדבר האחרון שקנית?בול מי האדם האחרון שחיבקת?גלגל.. מי האדם האחרון שראית?נאור מי האדם האחרון שדיברת איתו?גל מה את/ה עושה עכשיו?עונה על השאלון המפגר הזה.. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת?יש במחשב הזה רק שירים של פXקצ!ת אז.. לא מצאתי משהו נעים לאוזן.. מה הסרט האחרון שראית?שחקי אותה כמו בקהם בפעם המיליון מה התוכנית האחרונה שראית?ארץ נהדרת מה הדיסק האחרון ששמעת?גרין די מה השיר האחרון ששמעת?א זוכרת.. מה החלום שלך?להתחתן עם אדם... בעצם לא... אמממ למות בינתיים..

לילה טוב../images/Emo1.gif

בכללי: שם:תהילה. גיל: עוד מעט 17. בת כמה את/ה נראית:16-15
את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לפעמים
את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית?לפעמים
את/ה אוהב/ת את עצמך? לא. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית. בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אף אחד. אוהב/ת: אליאור. מתגעגע/ת אליו: שמיקי. חסר לך: שמיקי. עושה לך טוב להיות איתו: אליאור. הכי מצחיק: אסי? הכי דפוק:אסי! הכי מוזר: אסי, אמילי! הכי כיף לדבר איתו: אליאור. איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א. בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? ארתור! יש לך פלאפון? כן. למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? אליאור. איזה צלצול יש לך? אפרת גוש - פעם בחיים הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של דיויד גילמור מפינק פלויד
ושומר מסך? של כל מיני תמונות של החבר'ה. את/ה רוצה להיות זמר/ת? לא! את/ה רוצה להיות שחקנ/ית? לא! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפ/ת? לא יודעת. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? מתי? כן, לפני 10 דקות. כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוונ/ת לזה? תמיד!! יש לך פירסינג? אם כן, איפה? 2 חורים באף! איפה את/ה רוצה פירסינג? ואיי אני רוצה הרבה.|מפחדת| אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה! את/ה מאמינ/ה: באלוהים? -- בגורל? לא! בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן. באהבה ממבט ראשון? כן. באהבה,בכלל? כן
פורום אהוב:א+נפקצ+ה! באיזה פורומים את/ה כותב/ת: אינפקציה. יש לך חברים בפורומים? כן. מה הדבר האחרון שאכלת? לחם. מה הדבר האחרון שקנית? שילמתי על מונית לבית? מי האדם האחרון שחיבקת? אליאור. מי האדם האחרון שראית? אליאור. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אליאור. מה את/ה עושה עכשיו? את השאלון. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן! תמיד! מה את/ה שומע/ת? Orphaned Land - Norra El Norra מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת. מה התוכנית האחרונה שראית? ארץ נהדרת. מה הדיסק האחרון ששמעת? Orphaned Land - Mabool מה השיר האחרון ששמעת? עכשיו זה כבר: The Calm Before the Flood מה החלום שלך? יש לי הרבה חלומות

Gefi Giraf

New member
ג'פי ג'פי ג'פי....

בכללי: שם: ג'פי גיל: 18 ו5 חודשים בת כמה את/ה נראית: אמרו לי שבערך 21 את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? אני חושב שאני לא מכוער בכלל את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? ממש לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לעיתים ממש רחוקות את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? כן את/ה אוהב/ת את עצמך? כן בזבזנ/ית או חסכנ/ית? אני חי כמו שצריך. לא עושה חשבונות, אבל גם לא נכנס למינוסים בנאדם ש: שונא/ת: אני נורא משתדל לא לשנוא, אבל אם בכל זאת... לא. לא עולה לי לראש אוהב/ת: אחותי מתגעגע/ת אליו: ענבל חסר לך: אחותי עושה לך טוב להיות איתו: ילדת פלא שלי (חברה הכי טובה) הכי מצחיק: בן (חבר הכי טוב) הכי דפוק: גרשיק הכי מוזר: נראה לי שאנוכי הכי כיף לדבר איתו: ענבל איפה היית רוצה לגור בארץ? ראש פינה טוב לי בחו''ל? בארץ טוב לי איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? אמממ... הדרדסים יש לך פלאפון? אורנג' למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? זה משתנה איזה צלצול יש לך? אחלום לנצח של הקספרים הקול הכי יפה ששמעת? אפרת גוש. יש לה קול נורא מתוק ומהפנט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה מטיול בנחל דן ושומר מסך?אין את/ה רוצה להיות זמר/ת? לא את/ה רוצה להיות שחקנ/ית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפ/ת? תלוי באיזה נושא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? מתי? הרבה פעמים כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוונ/ת לזה? תמיד יש לך פירסינג? אם כן, איפה? לא איפה את/ה רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה כל דיסק שאי פעם חשבתי לקנות את/ה מאמינ/ה: באלוהים? לא בגורל? חלקית מאוד בחיים מחוץ לכדור-הארץ?דפנטלי באהבה ממבט ראשון? לא באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: סינרגיה בהיידפארק באיזה פורומים את/ה כותב/ת: סינרגיה בהיידפארק, סינרגיה בתפוז, אינפקציה, דניאל סלומון יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? קוראסון שוקולד מה הדבר האחרון שקנית? בירה מי האדם האחרון שחיבקת? חבר שפגשתי לגמרי במקרה מי האדם האחרון שראית? מישהי שעובדת איתי מי האדם האחרון שדיברת איתו? מישהי שעובדת איתי מה את/ה עושה עכשיו? עונה על הסקר (?) את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? - מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכר מה הדיסק האחרון ששמעת? סינרגיה-צועקים על אהבה מה השיר האחרון ששמעת? סינרגיה-ספרי מה החלום שלך? להסתכל אחורה על החיים שלי לפני שאמות. ולהיות מרוצה

ס ט י י ק

New member
:X

שם:הדר גיל:14 בת כמה את/ה נראית:15? את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?
את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?
את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?
את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה?
את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית?
את/ה אוהב/ת את עצמך?
בזבזנ/ית או חסכנ/ית? באמצע בנאדם ש: שונא/ת: המורה להיסטוריה^&^ אוהב/ת:
מתגעגע/ת אליו:
חסר לך:אחשלי ואחותי עושה לך טוב להיות איתו:סטייק הכי מצחיק:...אייל הכי דפוק:סטייק הכי מוזר:סטייק הכי כיף לדבר איתו: לאדעת איפה היית רוצה לגור בארץ? מרכז בחו''ל?אנגליה איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת?לאדעת יש לך פלאפון?כן למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? לחברה..ולאמא. איזה צלצול יש לך?השיר מהגן של כנסיית השכל הקול הכי יפה ששמעת?ממ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אח שלי ושומר מסך?תמונות מתחלפות של אח שלי חח את/ה רוצה להיות זמר/ת?
את/ה רוצה להיות שחקנ/ית?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפ/ת?
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? מתי?אתמול כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוונ/ת לזה?לפעמים יש לך פירסינג? אם כן, איפה?
איפה את/ה רוצה פירסינג? הליקס,סייד ליפ,לשון ונזם. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?לאדעת את/ה מאמינ/ה: באלוהים?
בגורל?
בחיים מחוץ לכדור-הארץ?
באהבה ממבט ראשון?
באהבה,בכלל?
פורום אהוב:שייגעצ באיזה פורומים את/ה כותב/ת:אביב גפן,היהודים,דניאל סלומון,אינפקציה,מוניקה סקס,כנסיית השכל,רוק ישראלי,נימרוד שיקלר,שייגעצ,להמשיך?! יש לך חברים בפורומים?
מה הדבר האחרון שאכלת?לא אכלתי מה הדבר האחרון שקנית? 2 מכנסים מי האדם האחרון שחיבקת?ידיד מי האדם האחרון שראית?חברה מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמאבא מה את/ה עושה עכשיו?כלום את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית?לא רואה מה התוכנית האחרונה שראית?לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת?סיסטם-היפנוטייז מה השיר האחרון ששמעת?לאזוכרת מה החלום שלך?לאדעת

zoe5

New member
../images/Emo11.gifקשוחה!

בכללי: שם: זוהר גיל:16 בת כמה את/ה נראית:שמץ את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?כן(חוץ מהחצ'קונים) את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה?כן את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית?כן את/ה אוהב/ת את עצמך?לא בזבזנ/ית או חסכנ/ית?חסכנית בנאדם ש: שונא/ת:אין אוהב/ת:אין מתגעגע/ת אליו:עידן-איכשהו חסר לך: אין עושה לך טוב להיות איתו:תומר? הכי מצחיק:סער הכי דפוק:אני הכי מוזר: כולם הכי כיף לדבר איתו:כל מי שציינתי מקודם,אושרת,עידו ו....זהו נראה לי איפה היית רוצה לגור בארץ?קיבוץ או משהו בסגנון בחו''ל?נהה איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת?דנוור הדינוזאור האחרון יש לך פלאפון?כן למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה?קסניה,שני,וזהו נראה לי איזה צלצול יש לך?stearway to heaven הקול הכי יפה ששמעת? וואי יש יותר מידי,אלא מהדיסק של אניגמה,הקול של טרטר,הקול של הסולן של זפלין,בוב מרלי,ויש עוד מלאאאאאאאאאאאאאא איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?נראה לי שזה של חוק וסדר או איזה סדרה אמריקאית משטרתית מוצלחת(אח שלי אחראי לזה) ושומר מסך?שחור את/ה רוצה להיות זמר/ת?לא את/ה רוצה להיות שחקנ/ית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפ/ת?אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך?אמא חחחח וכמה חברות מתי? מאיפה אני זוכרת? כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוונ/ת לזה?כן יש לך פירסינג?לא אם כן, איפה? איפה את/ה רוצה פירסינג?בגל מקום\אבל אין אומץ חחח וגם אני יודעת שאני אתחרט אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת חלק ואח"כ סיבוב קניות מטורף לעצמי. את/ה מאמינ/ה: באלוהים?לא באלוהים שלכם(אפשר להגיד שלא) בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ?כן באהבה ממבט ראשון?לא באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: באיזה פורומים את/ה כותב/ת: אינפקציה,רדהוט,פינק פלויד,ושתיי קומונות^_^ יש לך חברים בפורומים?אמממ קרובים?לא מה הדבר האחרון שאכלת?קורנפלקס מה הדבר האחרון שקנית?צ'יפס מי האדם האחרון שחיבקת?תומר? מי האדם האחרון שראית?בבית?אחי מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא מה את/ה עושה עכשיו? יושבת על המחשב עונה על הסקר הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? ? מה הסרט האחרון שראית?המדריך לטרמפיסט לגלקסיה מה התוכנית האחרונה שראית?פליסיטי מה הדיסק האחרון ששמעת?la.woman-the doors מה השיר האחרון ששמעת?משהו מהדיסק-פעם ראשונה שאני שומעת אותו מה החלום שלך?להיות פתולוגית,אהבה,שלווה,ולא למות חח ויש עוד איזה כמה שהם לא חלומות,זה רק עניין עד שהם יתממשו

heaven is here

New member
אניי

בכללי: שם:שירה גיל:19 בת כמה את/ה נראית:19
את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? כן את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית?כן את/ה אוהב/ת את עצמך? כן בזבזנ/ית או חסכנ/ית? יותר בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אין אוהב/ת:יש מתגעגע/ת אליו:מישהו חסר לך: אותו אחד עושה לך טוב להיות איתו:נועה הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? צפון בחו''ל? לונדון איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? יש כמה יש לך פלאפון?אכן למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? לא יודעת איזה צלצול יש לך? ואיך שלא הקול הכי יפה ששמעת?
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ידיד שלי ושומר מסך? תמונות את/ה רוצה להיות זמר/ת? לא את/ה רוצה להיות שחקנ/ית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפ/ת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? מתי?אתמול
כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוונ/ת לזה?ברור יש לך פירסינג? אם כן, איפה? טראגוס איפה את/ה רוצה פירסינג? :$ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים את/ה מאמינ/ה: באלוהים? כ בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ?כן באהבה ממבט ראשון? לא באהבה,בכלל?כן פורום אהוב:יש כמה באיזה פורומים את/ה כותב/ת:המון יש לך חברים בפורומים? אכן מה הדבר האחרון שאכלת?תפוז מה הדבר האחרון שקנית? שילמתי על נסיעה מי האדם האחרון שחיבקת? עמית מי האדם האחרון שראית?אמא? מי האדם האחרון שדיברת איתו? נועה מה את/ה עושה עכשיו?עונה על השאלון ורואה או סי את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? השדים של אמילי מה התוכנית האחרונה שראית? בנות גילמור מה הדיסק האחרון ששמעת? דארק סייד אוף דה מון מה השיר האחרון ששמעת? השיר האחרון בדיסק הנ"ל מה החלום שלך?להיות מאושרת

WonderBoY X

New member
....

בכללי: שם:שחר גיל: 16 בת כמה את/ה נראית:16-17 את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? כה את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? אין בנאדם שהוא לא צבוע אפילו קצת... את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לא לא ממש.. את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית?כה את/ה אוהב/ת את עצמך? כה בזבזנ/ית או חסכנ/ית? שתיהם...מבזבז הרבה אבל תמיד יש גבולות.. בנאדם ש: שונא/ת: לא אומר דברים כאלה אני שומר לעצמי... אוהב/ת: חלי... מתגעגע/ת אליו:אבא חסר לך: דביר..(ז"ל) עושה לך טוב להיות איתו:חלי הכי מצחיק:אלי הכי דפוק:אלי הכי מוזר:אריאל הכי כיף לדבר איתו: איתן איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב בחו''ל?שוויץ איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? לא אוהב יש לך פלאפון?כה למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? אבא איזה צלצול יש לך?InfecteD הקול הכי יפה ששמעת? יש הרבה... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משו מוזר לא מוגדר... ושומר מסך?בובספוג את/ה רוצה להיות זמר/ת? לא את/ה רוצה להיות שחקנ/ית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפ/ת? כה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? מתי?כה... כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוונ/ת לזה?בדרך כלל יש לך פירסינג? אם כן, איפה?לא איפה את/ה רוצה פירסינג? מתחת לשפה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מחלק למשפחה,ושומר לעצמי את/ה מאמינ/ה: באלוהים? כה בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ?לא באהבה ממבט ראשון? כה באהבה,בכלל?כה פורום אהוב:מטאליקה באיזה פורומים את/ה כותב/ת:מטאליקה,פינק פלויד,התולעות,אריאל ופה... יש לך חברים בפורומים? כה מה הדבר האחרון שאכלת?המבורגר מה הדבר האחרון שקנית? מצית מי האדם האחרון שחיבקת? אבא מי האדם האחרון שראית?אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את/ה עושה עכשיו?מנגן את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כה מה את/ה שומע/ת? גרין דיי מה הסרט האחרון שראית? מטריקס... מה התוכנית האחרונה שראית? ארץ נהדרת מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכר...אוסף... מה השיר האחרון ששמעת?גרין דיי-טיים אוף יור לייף מה החלום שלך?יש הרבה אחד מהם להיות בהופעה של מטאליקה...

../images/Emo186.gif

בכללי: שם:זוהר גיל:יום חמישי 14 בת כמה את/ה נראית:נראלי בגילי את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית?כן את/ה אוהב/ת את עצמך? לפעמים בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזניתתתת בנאדם ש: שונא/ת: יש 2 שאני מעדיפה לשמור לעצמי אוהב/ת:את הרוב מתגעגע/ת אליו:יש הרבה חסר לך: לאדעת עושה לך טוב להיות איתו:יש כמה.. הכי מצחיק:לא מכירים הכי דפוק:בנסון מגלגל עניים הכי מוזר:בנסון מגלגל עניים הכי כיף לדבר איתו: יש כמה..לא הרבה איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל?ניו יורק איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? הלב יש לך פלאפון?כן למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה?לאדעת.. איזה צלצול יש לך? יש לי כמה יוסי של ברי סחרוף הקול הכי יפה ששמעת? יהודה סעדו פחח איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם כזה... ושומר מסך?אין לי את/ה רוצה להיות זמר/ת?רצון זה דבר טוב את/ה רוצה להיות שחקנ/ית?כמו שאמרתי רצון זה דבר טוב אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפ/ת?כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? מתי? כן בשבת כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוונ/ת לזה?תמיד! יש לך פירסינג? אם כן, איפה?הליקס...מעפן... איפה את/ה רוצה פירסינג? גבה לשון סיידליפ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קונה בגדים דיסקים ואפנוע את/ה מאמינ/ה: באלוהים? לפעמים בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ?לא באהבה ממבט ראשון? לא באהבה,בכלל?לאדעת..לפעמים פורום אהוב:שייגעצ
באיזה פורומים את/ה כותב/ת:שייגעצ אינפקציה וכל מיני קומונות יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת?חלב עם קרונפלקס מה הדבר האחרון שקנית? שוקובו מי האדם האחרון שחיבקת? אממ לאזוכרת מי האדם האחרון שראית?אחותי מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי מה את/ה עושה עכשיו? במחשב את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? כלום מה הסרט האחרון שראית? בלגאן בקולג' פעם שניה מה התוכנית האחרונה שראית? בסימן ונוס מה הדיסק האחרון ששמעת? של אפרת גוש מה השיר האחרון ששמעת? רגע עם עצמי מה החלום שלך? אופנועע

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

בכללי: שם: הדר גיל: 15 עוד יומיים בת כמה את/ה נראית: 16-17 (יש אומרים 18...אבל לא) את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?
את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?
את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?
את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לפעמים
את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית?
את/ה אוהב/ת את עצמך?
בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית
בנאדם ש: שונא/ת: הרבה :X אוהב/ת:
מתגעגע/ת אליו: הוא... חסר לך: עינבי עושה לך טוב להיות איתו: למרות שלא הרבה,עינב. הכי מצחיק: מאור הכי דפוק: פיוו כ''כ הרבה הכי מוזר: ^_^ הכי כיף לדבר איתו: <> איפה היית רוצה לגור בארץ? ת''א בחו''ל? הודו איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? המומינים יש לך פלאפון?
למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? להמון אנשים,אני מקובלת
איזה צלצול יש לך? ''תגידי לו'' הקול הכי יפה ששמעת? יהלי סובול
(נו,המשחק מכור). איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רקע עם שחור והרבה עיניים ושומר מסך? הרגיל הזה ^_^ את/ה רוצה להיות זמר/ת? את/ה רוצה להיות שחקנ/ית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפ/ת? יש מצב. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? מתי? אממממ כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוונ/ת לזה? כמעט תמיד כן יש לך פירסינג? אם כן, איפה? ביום שלישי או ליפרינג או לשון(!!!) איפה את/ה רוצה פירסינג? דבל גבה,דבל נזם,ליפרינג,לשון,טראגוס,אינדסטריאל ורוק אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חצי להורים,מיליון להנות-להשתולל ואת השאר בבנק שלי את/ה מאמינ/ה: באלוהים?
בגורל?
אבל אפשר לשלוט בו בחיים מחוץ לכדור-הארץ? נממ לאדעת באהבה ממבט ראשון?
באהבה,בכלל? לא סגורה על עצמי פורום אהוב: אממ היה מוניקה סקס באיזה פורומים את/ה כותב/ת: פה,היהודים,כנסיית השכל,מוניקה סקס,רוק ישראלי,24,אממ וכו' יש לך חברים בפורומים? כה מה הדבר האחרון שאכלת? אממממ לא אכלתי היום :X מה הדבר האחרון שקנית? קנו לי דיסקים
מי האדם האחרון שחיבקת? ידיד מי האדם האחרון שראית? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה מה את/ה עושה עכשיו? עונה על השאלון? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כה מה את/ה שומע/ת? ברי סחרוף\נגיעות מה הסרט האחרון שראית? טרויה מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת :X מה הדיסק האחרון ששמעת? ברי סחרוף\נגיעות מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? <>

מטאל!!!מטאל!!!מטאל!!!

בכללי: כן אחי שם: קובי קומרז גיל:16 בת כמה את/ה נראית: לא יודע. 16? את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? פעם ב... את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כן את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? כן את/ה אוהב/ת את עצמך? כה :) בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזן בנאדם ש:שמה??? שונא/ת: לא יודע אוהב/ת: קרן! מתגעגע/ת אליו: מאוד!!! חסר לך: קרן!!! עושה לך טוב להיות איתו:קרן! הכי מצחיק: לירון וגברי! הכי דפוק: יש הרבה הכי מוזר: יש המון הכי כיף לדבר איתו: יש כמה איפה היית רוצה לגור בארץ? רמת גן בחו''ל? קליפורניה איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? צבי הנינג'ה יש לך פלאפון?כן למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? קרן! איזה צלצול יש לך? כל מיני. queen ברגע זה הקול הכי יפה ששמעת? קרן שרה! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? Story Of The Year ושומר מסך? אין את/ה רוצה להיות זמר/ת? לא ממש את/ה רוצה להיות שחקנ/ית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפ/ת? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? מתי? כן.היום כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוונ/ת לזה? רוב הזמן יש לך פירסינג? אם כן, איפה? היה לי פעם סיידליפ. הורדתי איפה את/ה רוצה פירסינג? בצד של הספה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים! את/ה מאמינ/ה: באלוהים? בערך. בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ?כן באהבה ממבט ראשון? לא קרה לי אף פעם באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: אין באיזה פורומים את/ה כותב/ת:נירוונה,אינפקציה,אריאל,פאנק יש לך חברים בפורומים? בערך מה הדבר האחרון שאכלת? ביסקווית מה הדבר האחרון שקנית? מיתרים לגיטרה שלי :) מי האדם האחרון שחיבקת? יוליה מי האדם האחרון שראית? אבא מי האדם האחרון שדיברת איתו?קרן מה את/ה עושה עכשיו?מדבר בטלפון עם קרן את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? אנפקציה מה הסרט האחרון שראית? הבת של הבוס שלי מה התוכנית האחרונה שראית? משו באמטיוי2 מה הדיסק האחרון ששמעת? אניפקציה - בכיף!!! מה השיר האחרון ששמעת? התגעגתי מה החלום שלך? להגשים את החלום שלי מטאל.בעזרת אשם!666 שטן

Green mnm

New member
yoo bitch madda fuckka

בכללי: שם:היא-לי גיל:17 בת כמה את/ה נראית:17-18.. אולי יותר בלאט את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? הייתי מיס הרחוב בשנת 2003 אתם יודעים.. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? עלוקה ממש את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? האמת המרה. כן. את/ה אוהב/ת את עצמך? כמעט בצורה מגונה. נרקסיסטית גאה בזבזנ/ית או חסכנ/ית? פחח הראשון.. מחלה בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? בפתח תקווה בחו''ל? בריטניה איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? המומינים (?) יש לך פלאפון? אכן למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? לראש הממשלה איזה צלצול יש לך? כעת לא משהו מיוחד הקול הכי יפה ששמעת? נאד איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? -> בתמונה ושומר מסך? אין את/ה רוצה להיות זמר/ת? לא את/ה רוצה להיות שחקנ/ית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפ/ת? ברור שלא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? מתי? אתמול =] כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוונ/ת לזה? לפעמים יש לך פירסינג? אם כן, איפה? חחח רק מלא באוזניים.. איפה את/ה רוצה פירסינג? עוד באוזניים =] אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה מלא m&ms את/ה מאמינ/ה: באלוהים? לא בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? לא באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: אההה יש כל כך הרבה!! באיזה פורומים את/ה כותב/ת: כל מיני יש לך חברים בפורומים? חח חלק מה הדבר האחרון שאכלת? נמלים מה הדבר האחרון שקנית? קולה מי האדם האחרון שחיבקת? מי האדם האחרון שראית? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את/ה עושה עכשיו? ישנה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? Atreyu - At Least I Know I'm A Sinner מה הסרט האחרון שראית? אמריקן פאי 1 מה התוכנית האחרונה שראית? לאזוכרת.. מה הדיסק האחרון ששמעת? Prodigy - Always Outnumbered Never Outgunned מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? לטוס ליוגוסלביה

וואלה

בכללי: שם: דיסטורשן גיל: 18 וחצי (גם כשהייתי פה לפני חודש, כל שבוע שאלת לגילי) בת כמה את/ה נראית: 18 את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לעיתים את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כן את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? כן את/ה אוהב/ת את עצמך? לעיתים בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אה.. ממ.. המנכ"ל של החברה שאני עובדת! הוא זונה ממש! אוהב/ת: אה.. ממ.. נו די
מתגעגע/ת אליו: נו יש הרבה:) חסר לך: המחנכת שלי בכיתה י' וי"א! תמי פלד! כן! עושה לך טוב להיות איתו: אני הכי מצחיק: אנקל פאקר, הבחור שהמציא את פורום אינפקציה אי פעם הכי דפוק: אבאקריר! תקראו סיפורים פה הכי מוזר: אני הכי כיף לדבר איתו: ממ.. פרנק זעתר איפה היית רוצה לגור בארץ? בחיפה בחו''ל? באמסטרדם איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? קומדי סטור יש לך פלאפון? סלקום למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? לאמא איזה צלצול יש לך? 'גבי ודבי' של הדג נחש הקול הכי יפה ששמעת? גיא בן שטרית ב'ולמרות הכל' איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מערבולת אש ולמטה כתוב 'לא רוצה ללכת לעבודה' ושומר מסך? אין את/ה רוצה להיות זמר/ת? כן! את/ה רוצה להיות שחקנ/ית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפ/ת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? מתי? אה, מה זה פה, קבוצת תמיכה? נו כן
תמיד! כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוונ/ת לזה? תמיד יש לך פירסינג? אם כן, איפה? חס וחלילה איפה את/ה רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מסע פרסום עצום בכל שלטי החוצות בתל אביב (ומכסה חובות לאבא ואמא? קודם פרסום! באמת. חשבתי על זה השבוע) את/ה מאמינ/ה: באלוהים? אולי בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אולי באהבה ממבט ראשון? לא! באהבה,בכלל? ממ.. אולי פורום אהוב: אינפקציה באיזה פורומים את/ה כותב/ת: אינפקציה תפוז/היידפארק יש לך חברים בפורומים? נראה לי מה הדבר האחרון שאכלת? צימוקים מה הדבר האחרון שקנית? נובלס מי האדם האחרון שחיבקת? די נו, זה סוד!
מי האדם האחרון שראית? נהג האוטובוס מי האדם האחרון שדיברת איתו? עדי (זוכרים את הג'ינג'ית החמודה שחילקה פתקים בהופעה בבארבי?) מה את/ה עושה עכשיו? עונה על סקר מוזר והולכת לישון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? אמרתי שלא! מה הסרט האחרון שראית? בתול בן 40 מה התוכנית האחרונה שראית? דודו טופז? לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? simphony&metallica מה השיר האחרון ששמעת? s&m- the call of ktulu מה החלום שלך? לעשות את הפרסום הזה בתל אביב, ההוא מהשאלה עם המיליון דולר. עכשיו תשאלו, רגע, מה תפרסמי? לא יודעת. משהו. מיסתורי כזה, העיקר שכל המדינה תשאל למחרת בבוקר 'ראית את השלטים אתמול על כל האוטובוסים? מה זה היה?'

קידה

New member
אני!../images/Emo15.gif

בכללי: שם: הגר. גיל:17 בת כמה את/ה נראית: לדעתי אני נראית בת 17.. אבל בדרך כלל נותנים 15.. הכי נמוך היה 13.. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא... את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? אני לא צבועה. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? בדרך כלל לא.. את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לא.. אבל אני יכולה להיות אם אני באמת רוצה.. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? כן. את/ה אוהב/ת את עצמך? אממ אני בסדר עם עצמי.. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? גם וגם :) בנאדם ש: שונא/ת: אף אחד.. אוהב/ת: אני אוהבת הרבה אנשים אבל הכי אוהבת את החבר. מתגעגע/ת אליו: החבר :) חסר לך: החברה הכי טובה שלי... עושה לך טוב להיות איתו: חברים... הכי מצחיק: ידיד שלי.. הכי דפוק: אממ המנהל של העבודה שלי.. הכי מוזר: בת דודה שלי... הכי כיף לדבר איתו: חבר שלי... איפה היית רוצה לגור בארץ? בר"ג, הדירה הקודמת שלי... בחו''ל? מקסיקו... או איטליה. איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? הלב! יש לך פלאפון? יאפ! למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? אממ לוידעת... איזה צלצול יש לך? יש לי שישה צלצולים שונים :/.. הקול הכי יפה ששמעת? אממ לוידעת.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אממ נכון ביפיפיה והיחפן יש את הקטע שהם אוכלים את אותה איטריה במקרוני? אז התמונה הזאת רק במקופ יפיפיה יש את סטיץ'... (מלילו וסטיץ'..) ושומר מסך? שחור חלק... את/ה רוצה להיות זמר/ת? לא... את/ה רוצה להיות שחקנ/ית? כן... תיאטרון אבל.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפ/ת? לא.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? מתי? כן... היום.. כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוונ/ת לזה? תמיד. יש לך פירסינג? אם כן, איפה? כן.. יש לי 2 היליקסים באוזן ימין, אינדסטריאל וטראגוס באוזן שמאל.. בלשון והיה לי בגבה.. איפה את/ה רוצה פירסינג? בשום מקום.. עשיתי כבר מה שרציתי.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? אני שונאת את השאלות האלה... הייתי עושה הרבה.. את/ה מאמינ/ה: באלוהים? לא. בגורל? לא ממש.. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן. באהבה ממבט ראשון? לא. באהבה,בכלל? כן. פורום אהוב: סרטים מצויירים ודיסני של תפוז.. באיזה פורומים את/ה כותב/ת: אין לי כח לכתוב.. יש לך חברים בפורומים? כן. מה הדבר האחרון שאכלת? עוגה... מה הדבר האחרון שקנית? סוכריה על מקל ומים... מי האדם האחרון שחיבקת? חבר שלי.. מי האדם האחרון שראית? אבא שלי. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי. מה את/ה עושה עכשיו? סתם במחשב.. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. מה את/ה שומע/ת? זבל- פרח מה הסרט האחרון שראית? אני לא זוכרת... מה התוכנית האחרונה שראית? סאות'פארק. מה הדיסק האחרון ששמעת? GUANO APES מה השיר האחרון ששמעת? זבל- פרח..(הרגע נגמר אז...) מה החלום שלך? להיות שמחה..

למעלה