סקר שישי

סקר שישי../images/Emo187.gif

ביחרו אדם שאתם ממש אוהבים ושחשוב לכם: מהו מינו? מה הופך אותו לאדם היחיד בעולם שאת/ה אוהב/ת כל כך הרבה כרגע? איזה סוג יחסים יש ביניכם? כיצד הכרתם? האם מיד נהייה לאדם האהוב עליך בעולם? כמה זמן אתם כבר מכירים? מה את/ה הכי אוהב/ת בו/ה? מהו נושא השיחה שלכם בדרך כלל? מהם הדברים המיוחדים שאת/ה עושה איתו/ה ולא עם אף אחד אחר? מהם הנושאים המיוחדים עליהם את/ה מדבר/ת איתו ולא עם אף אחד אחר? מהם הציפיות שלך ממנו/ה? האם קרה שאכזב/ה אותך? האם קרה שהפתיע/ה אותך לטובה? מהי המחווה הכי מרגשת שעשתה לכם? מהי המחווה הכי מרגשת שעשית לו/ה? אילו מחלוקות יש ביניכם? האם היו מתישהו הפסקות ביחסים ביניכם? עד כמה את/ה מכיר/ה אותו/ה היטב? עד כמה את/ה סומכ/ת עליו/ה? האם יש משהו בו/ה שהיית רוצה לעצמכם? האם את/ה מרוצה ממצב היחסים העכשווי? האם השתנית בשבילו/ה? האם השתנה במהלך התקופה שהכרתם? אם כן ואם לא, האם ההישתנות/חוסר ההישתנות לטובה או לרעה? האם יש משהו בקשר אליו שמסקרן אותך אבל לא מעיז/ה לשאול? האם את/ה זקוק/ה לו/ה? האם הוא/היא יודע/ת כמה את/ה אוהב/ת אותו/אותה? האם האהבה הדדית?

sabag12

New member
../images/Emo54.gif

ביחרו אדם שאתם ממש אוהבים ושחשוב לכם: מהו מינו?נקבה. מה הופך אותו לאדם היחיד בעולם שאת/ה אוהב/ת כל כך הרבה כרגע?עוזר לי הרבה. איזה סוג יחסים יש ביניכם?ידידים הכי טובים. כיצד הכרתם?ביצפר. האם מיד נהייה לאדם האהוב עליך בעולם?לא. כמה זמן אתם כבר מכירים?3 שנים. מה את/ה הכי אוהב/ת בו/ה?אמיתי. מהו נושא השיחה שלכם בדרך כלל?סקס. מהם הדברים המיוחדים שאת/ה עושה איתו/ה ולא עם אף אחד אחר?מעשנים
. מהם הנושאים המיוחדים עליהם את/ה מדבר/ת איתו ולא עם אף אחד אחר?סקס. מהם הציפיות שלך ממנו/ה?שימשיך להיות ככה. האם קרה שאכזב/ה אותך?כן. האם קרה שהפתיע/ה אותך לטובה?כן. מהי המחווה הכי מרגשת שעשתה לכם?משהו בגיוס שלי. מהי המחווה הכי מרגשת שעשית לו/ה?משהו ליום הולדת. אילו מחלוקות יש ביניכם?אין. האם היו מתישהו הפסקות ביחסים ביניכם?כן. עד כמה את/ה מכיר/ה אותו/ה היטב?ממש טוב. עד כמה את/ה סומכ/ת עליו/ה?הכי בעולם. האם יש משהו בו/ה שהיית רוצה לעצמכם?כוס. האם את/ה מרוצה ממצב היחסים העכשווי?לא ממש. האם השתנית בשבילו/ה?כן. האם השתנה במהלך התקופה שהכרתם?כן. אם כן ואם לא, האם ההישתנות/חוסר ההישתנות לטובה או לרעה?טובה. האם יש משהו בקשר אליו שמסקרן אותך אבל לא מעיז/ה לשאול?לא. האם את/ה זקוק/ה לו/ה?כן. האם הוא/היא יודע/ת כמה את/ה אוהב/ת אותו/אותה?כן. האם האהבה הדדית?כן אני מניח.

ס ט י י ק

New member
....

ביחרו אדם שאתם ממש אוהבים ושחשוב לכם:
מהו מינו?נקבה מה הופך אותו לאדם היחיד בעולם שאת/ה אוהב/ת כל כך הרבה כרגע?לא יודעת איזה סוג יחסים יש ביניכם?חברות כיצד הכרתם?גן האם מיד נהייה לאדם האהוב עליך בעולם?לא כמה זמן אתם כבר מכירים?12+- שנה מה את/ה הכי אוהב/ת בו/ה?יודעת לשפר לי את המצברוח כשרע לי. מהו נושא השיחה שלכם בדרך כלל?הכל על הכל מהם הדברים המיוחדים שאת/ה עושה איתו/ה ולא עם אף אחד אחר?מדברת על הכל מהם הנושאים המיוחדים עליהם את/ה מדבר/ת איתו ולא עם אף אחד אחר?לאדעת מהם הציפיות שלך ממנו/ה?>< האם קרה שאכזב/ה אותך?כן האם קרה שהפתיע/ה אותך לטובה?כן מהי המחווה הכי מרגשת שעשתה לכם?ביומולדת מהי המחווה הכי מרגשת שעשית לו/ה?:\ אילו מחלוקות יש ביניכם?סתם דברים שטותיים האם היו מתישהו הפסקות ביחסים ביניכם?לא עד כמה את/ה מכיר/ה אותו/ה היטב?המון עד כמה את/ה סומכ/ת עליו/ה?אני לא סומכת על אף בנאדם. לא משנה כמה זמן אני מכירה אותו. האם יש משהו בו/ה שהיית רוצה לעצמכם?היא כוסית ואני לא. האם את/ה מרוצה ממצב היחסים העכשווי?בערך כן האם השתנית בשבילו/ה?אולי קצת האם השתנה במהלך התקופה שהכרתם?קצת אם כן ואם לא, האם ההישתנות/חוסר ההישתנות לטובה או לרעה? האם יש משהו בקשר אליו שמסקרן אותך אבל לא מעיז/ה לשאול?לא האם את/ה זקוק/ה לו/ה? האם הוא/היא יודע/ת כמה את/ה אוהב/ת אותו/אותה?כן האם האהבה הדדית?כן

heaven is here

New member
יפה../images/Emo13.gif

ביחרו אדם שאתם ממש אוהבים ושחשוב לכם: מהו מינו?זכר מה הופך אותו לאדם היחיד בעולם שאת/ה אוהב/ת כל כך הרבה כרגע?קרוב אליי מאוד איזה סוג יחסים יש ביניכם? ידידים כיצד הכרתם?אינטרנט האם מיד נהייה לאדם האהוב עליך בעולם? לא כמה זמן אתם כבר מכירים? שנתיים+ מה את/ה הכי אוהב/ת בו/ה?כנות,הקשבה מהו נושא השיחה שלכם בדרך כלל?אמממ הכל[?] מהם הדברים המיוחדים שאת/ה עושה איתו/ה ולא עם אף אחד אחר?עזבו
מהם הנושאים המיוחדים עליהם את/ה מדבר/ת איתו ולא עם אף אחד אחר?אנשים מהם הציפיות שלך ממנו/ה?כלום האם קרה שאכזב/ה אותך?כן האם קרה שהפתיע/ה אותך לטובה?כן מהי המחווה הכי מרגשת שעשתה לכם?היה שם כשהייתי צריכה לדבר עם מישהו מהי המחווה הכי מרגשת שעשית לו/ה?ביומולדת שלו אילו מחלוקות יש ביניכם?אין האם היו מתישהו הפסקות ביחסים ביניכם?כן עד כמה את/ה מכיר/ה אותו/ה היטב?מכירה אותו טוב עד כמה את/ה סומכ/ת עליו/ה? המון האם יש משהו בו/ה שהיית רוצה לעצמכם?אולי האם את/ה מרוצה ממצב היחסים העכשווי? מאוד האם השתנית בשבילו/ה?לא נראה לי.. האם השתנה במהלך התקופה שהכרתם? כן אם כן ואם לא, האם ההישתנות/חוסר ההישתנות לטובה או לרעה? לטובה האם יש משהו בקשר אליו שמסקרן אותך אבל לא מעיז/ה לשאול?לא האם את/ה זקוק/ה לו/ה?קצת האם הוא/היא יודע/ת כמה את/ה אוהב/ת אותו/אותה? ברור האם האהבה הדדית?כן

Gefi Giraf

New member
ג'פי עונה...

ביחרו אדם שאתם ממש אוהבים ושחשוב לכם: בחרתי מהו מינו? נקבה מה הופך אותו לאדם היחיד בעולם שאת/ה אוהב/ת כל כך הרבה כרגע? הקרבה החזקה בינינו איזה סוג יחסים יש ביניכם? אח ואחות כיצד הכרתם? גדלנו באותו בית, נולדנו לאותם אמא ואבא האם מיד נהייה לאדם האהוב עליך בעולם? לא כמה זמן אתם כבר מכירים? 18 שנה, 5 חודשים, ויומיים מה את/ה הכי אוהב/ת בו/ה? חכמת חיים. יודעת תמיד לעזור ולפרגן מהו נושא השיחה שלכם בדרך כלל? כל דבר שבעולם מהם הדברים המיוחדים שאת/ה עושה איתו/ה ולא עם אף אחד אחר? אמממ... צוחקים על זה שסבתא מבשלת גרוע מהם הנושאים המיוחדים עליהם את/ה מדבר/ת איתו ולא עם אף אחד אחר? כל נושא שקשה לי לדבר עליו עם אחרים מהם הציפיות שלך ממנו/ה?לא יודע האם קרה שאכזב/ה אותך?מעט מאוד פעמים האם קרה שהפתיע/ה אותך לטובה?בטח מהי המחווה הכי מרגשת שעשתה לכם? הפתיעה אותי בביקור כשלא היה שום סיכוי שתבקר מהי המחווה הכי מרגשת שעשית לו/ה? אממ... לא יודע. תשאלו אותה אילו מחלוקות יש ביניכם? בכל מיני נושאים. אבל לרוב הן נפתרות ברוח טובה האם היו מתישהו הפסקות ביחסים ביניכם? אמממ... כשהייתי קטן וקרציה, אז היו כל מיני "אל תדבר איתי" עד כמה את/ה מכיר/ה אותו/ה היטב?הכי טוב שאפשר לדעתי עד כמה את/ה סומכ/ת עליו/ה? אני יכול בכנות לאמר שהייתי יכול להפקיד בידה את החיים שלי האם יש משהו בו/ה שהיית רוצה לעצמכם? אמממ.... הסבלנות. אורך הרוח האם את/ה מרוצה ממצב היחסים העכשווי? כן האם השתנית בשבילו/ה? כן האם השתנה במהלך התקופה שהכרתם? כן אם כן ואם לא, האם ההישתנות/חוסר ההישתנות לטובה או לרעה? לטובה האם יש משהו בקשר אליו שמסקרן אותך אבל לא מעיז/ה לשאול?לא האם את/ה זקוק/ה לו/ה?היא בבית עכשיו :) האם הוא/היא יודע/ת כמה את/ה אוהב/ת אותו/אותה?בטח האם האהבה הדדית?בטח

מממ

ביחרו אדם שאתם ממש אוהבים ושחשוב לכם: מהו מינו? זכר מה הופך אותו לאדם היחיד בעולם שאת/ה אוהב/ת כל כך הרבה כרגע? בדיוק חשבתי עליו איזה סוג יחסים יש ביניכם? אה, סוד כיצד הכרתם? אינטרנט האם מיד נהייה לאדם האהוב עליך בעולם? לא כמה זמן אתם כבר מכירים? חודש-חודשיים מה את/ה הכי אוהב/ת בו/ה? כשרון? מהו נושא השיחה שלכם בדרך כלל? הוא מהם הדברים המיוחדים שאת/ה עושה איתו/ה ולא עם אף אחד אחר? מעשנים! מהם הנושאים המיוחדים עליהם את/ה מדבר/ת איתו ולא עם אף אחד אחר? הוא? מהם הציפיות שלך ממנו/ה? שיתבגר כבר! האם קרה שאכזב/ה אותך? מיליון פעם האם קרה שהפתיע/ה אותך לטובה? כן!! מהי המחווה הכי מרגשת שעשה לכם? מממ.. לא זכור לי כזאת מהי המחווה הכי מרגשת שעשית לו/ה? הברזתי מהעבודה אילו מחלוקות יש ביניכם? שיפסיק להמר האם היו מתישהו הפסקות ביחסים ביניכם? לא עד כמה את/ה מכיר/ה אותו/ה היטב? ממ.. באחוזים? עד כמה את/ה סומכ/ת עליו/ה? באחוזים? האם יש משהו בו/ה שהיית רוצה לעצמכם? כשרון! האם את/ה מרוצה ממצב היחסים העכשווי? כן, סביר, יכול להיות בעצם יותר טוב האם השתנית בשבילו/ה? לא נראה לי האם השתנה במהלך התקופה שהכרתם? כן אם כן ואם לא, האם ההישתנות/חוסר ההישתנות לטובה או לרעה? לטובה, נראה לי האם יש משהו בקשר אליו שמסקרן אותך אבל לא מעיז/ה לשאול? לא האם את/ה זקוק/ה לו/ה? לא נראה לי...=/ מה שמוריד הילוך במחשבה שלי, שאלה טובה בנאדם! האם הוא/היא יודע/ת כמה את/ה אוהב/ת אותו/אותה? כן! האם האהבה הדדית? אני מקווה

moshit1

New member
אחלה שאלון../images/Emo26.gif

ביחרו אדם שאתם ממש אוהבים ושחשוב לכם:עדי
מהו מינו? נקבה
מה הופך אותו לאדם היחיד בעולם שאת/ה אוהב/ת כל כך הרבה כרגע? שהיא עברה איתי המוןהמון דברים, ושהיא אחת החברות הכי טובות שלי איזה סוג יחסים יש ביניכם? חברות... כיצד הכרתם? למדנו באותו בצפר האם מיד נהייה לאדם האהוב עליך בעולם? לא כמה זמן אתם כבר מכירים? מכיתה ב', וחברות שנתיים בחנוכה מה את/ה הכי אוהב/ת בו/ה? הרבה מהו נושא השיחה שלכם בדרך כלל? יומיום מהם הדברים המיוחדים שאת/ה עושה איתו/ה ולא עם אף אחד אחר? כ''כ הרבה מהם הנושאים המיוחדים עליהם את/ה מדבר/ת איתו ולא עם אף אחד אחר? על דברים מסויימים שעברנו ושרק היא תבין ורק היא תצחק מהם הציפיות שלך ממנו/ה? להמשיך לאהוב אותי, לסמוך עלי... האם קרה שאכזב/ה אותך? כה האם קרה שהפתיע/ה אותך לטובה? כה מהי המחווה הכי מרגשת שעשתה לכם? המתנה לימולדת.... מהי המחווה הכי מרגשת שעשית לו/ה? <_> היא תגיד אילו מחלוקות יש ביניכם? הרבה
האם היו מתישהו הפסקות ביחסים ביניכם? כה עד כמה את/ה מכיר/ה אותו/ה היטב? 1-10? 10 עד כמה את/ה סומכ/ת עליו/ה? 90 אחוז. האם יש משהו בו/ה שהיית רוצה לעצמכם? כה האם את/ה מרוצה ממצב היחסים העכשווי? כה האם השתנית בשבילו/ה? ביחד האם השתנה במהלך התקופה שהכרתם? כה אם כן ואם לא, האם ההישתנות/חוסר ההישתנות לטובה או לרעה? לטובה האם יש משהו בקשר אליו שמסקרן אותך אבל לא מעיז/ה לשאול? אממ כן האם את/ה זקוק/ה לו/ה? כה האם הוא/היא יודע/ת כמה את/ה אוהב/ת אותו/אותה? אני מקווה האם האהבה הדדית?כה. מקווה.

חבצלת המעמקים../images/Emo13.gif

ביחרו אדם שאתם ממש אוהבים ושחשוב לכם: מהו מינו? זכר
מה הופך אותו לאדם היחיד בעולם שאת/ה אוהב/ת כל כך הרבה כרגע? ואו יש הרבה מאוד דברים! איזה סוג יחסים יש ביניכם? חבר וחברה
כיצד הכרתם? הוא בא אלי לבית עם חבר שלו. האם מיד נהייה לאדם האהוב עליך בעולם? לא הכי בעולם. אבל היה משהו. כמה זמן אתם כבר מכירים? 5 חודשים
מה את/ה הכי אוהב/ת בו/ה? הכל! מהו נושא השיחה שלכם בדרך כלל? על הכל! מהם הדברים המיוחדים שאת/ה עושה איתו/ה ולא עם אף אחד אחר? מתמזמזת?
מהם הנושאים המיוחדים עליהם את/ה מדבר/ת איתו ולא עם אף אחד אחר? ממ כמעט על הכל! מהם הציפיות שלך ממנו/ה? שלא ישתנה אף פעם! האם קרה שאכזב/ה אותך? לא ממש! האם קרה שהפתיע/ה אותך לטובה? כן
מהי המחווה הכי מרגשת שעשתה לכם? ואי יש הרבה! מהי המחווה הכי מרגשת שעשית לו/ה? תשאלו אותו. אילו מחלוקות יש ביניכם? סתם בעיקר שטויות. האם היו מתישהו הפסקות ביחסים ביניכם? לא
עד כמה את/ה מכיר/ה אותו/ה היטב? מכירה אותו הכי טוב שיכול להיות. עד כמה את/ה סומכ/ת עליו/ה? 100% האם יש משהו בו/ה שהיית רוצה לעצמכם? הכל! האם את/ה מרוצה ממצב היחסים העכשווי? כן
האם השתנית בשבילו/ה? כן! האם השתנה במהלך התקופה שהכרתם? כן! אם כן ואם לא, האם ההישתנות/חוסר ההישתנות לטובה או לרעה? לטובה! האם יש משהו בקשר אליו שמסקרן אותך אבל לא מעיז/ה לשאול? לא. האם את/ה זקוק/ה לו/ה? תמיד! האם הוא/היא יודע/ת כמה את/ה אוהב/ת אותו/אותה? מקווה שכן! האם האהבה הדדית? כן.

FreeLanceR2

New member
../images/Emo153.gif

ביחרו אדם שאתם ממש אוהבים ושחשוב לכם: מהו מינו? זכר מה הופך אותו לאדם היחיד בעולם שאת/ה אוהב/ת כל כך הרבה כרגע? תמיד עוזר לי בהכל וכיף לדבר איתו איזה סוג יחסים יש ביניכם? ידידות כיצד הכרתם? בית ספר יסודי האם מיד נהייה לאדם האהוב עליך בעולם? ממש לא,רק אחרי 3 שנים בערך כמה זמן אתם כבר מכירים? 11 + מה את/ה הכי אוהב/ת בו/ה? טעם במוזיקה מהו נושא השיחה שלכם בדרך כלל? הכל מהם הדברים המיוחדים שאת/ה עושה איתו/ה ולא עם אף אחד אחר? מדברים על דברים מסוימים מהם הנושאים המיוחדים עליהם את/ה מדבר/ת איתו ולא עם אף אחד אחר? הרבה מהם הציפיות שלך ממנו/ה? שישאר כמו שהוא האם קרה שאכזב/ה אותך? כן האם קרה שהפתיע/ה אותך לטובה? כן מהי המחווה הכי מרגשת שעשתה לכם? משהט לפני חודש מהי המחווה הכי מרגשת שעשית לו/ה? משהו ליום הולדת אילו מחלוקות יש ביניכם? רבים על הכל חח האם היו מתישהו הפסקות ביחסים ביניכם? שנה שעברה עד כמה את/ה מכיר/ה אותו/ה היטב? ממש טוב עד כמה את/ה סומכ/ת עליו/ה? הרבה האם יש משהו בו/ה שהיית רוצה לעצמכם? יכולת נגינה וחשיבה חיובית האם את/ה מרוצה ממצב היחסים העכשווי? יאפ האם השתנית בשבילו/ה? כן האם השתנה במהלך התקופה שהכרתם? ממש הרבה אם כן ואם לא, האם ההישתנות/חוסר ההישתנות לטובה או לרעה? לטובה האם יש משהו בקשר אליו שמסקרן אותך אבל לא מעיז/ה לשאול? לא האם את/ה זקוק/ה לו/ה? כן האם הוא/היא יודע/ת כמה את/ה אוהב/ת אותו/אותה? מקווה שכן האם האהבה הדדית? נראה לי שכן

קידה

New member
אני :)../images/Emo15.gif

ביחרו אדם שאתם ממש אוהבים ושחשוב לכם: מהו מינו? זכר. מה הופך אותו לאדם היחיד בעולם שאת/ה אוהב/ת כל כך הרבה כרגע? הוא פשוט בנאדם מדהים! הוא תמיד יכול לשפר את המצב רוח שלי, והוא פשוט עושה לי טוב! איזה סוג יחסים יש ביניכם? אנחנו חברים.. כיצד הכרתם? דרך חברים.. האם מיד נהייה לאדם האהוב עליך בעולם? לא... באמת שבהתחלה שנאתי אותו... כמה זמן אתם כבר מכירים? שנתיים בערך.. מה את/ה הכי אוהב/ת בו/ה? הכל.. מהו נושא השיחה שלכם בדרך כלל? כל מיני דברים.. אין דבר ספציפי... מהם הדברים המיוחדים שאת/ה עושה איתו/ה ולא עם אף אחד אחר? אממ... נראה לי אפשר להבין לבד.. מהם הנושאים המיוחדים עליהם את/ה מדבר/ת איתו ולא עם אף אחד אחר? על עצמי.. עליו.. מהם הציפיות שלך ממנו/ה? שיהיה נאמן ושלא ישקר לי.. האם קרה שאכזב/ה אותך? לצערי כן.. האם קרה שהפתיע/ה אותך לטובה? כן :) מהי המחווה הכי מרגשת שעשתה לכם? זה ארוך.. מהי המחווה הכי מרגשת שעשית לו/ה? זה ארוך.. אילו מחלוקות יש ביניכם? אממ.. במוזיקה... וכל השאר אני לא ארשום.. האם היו מתישהו הפסקות ביחסים ביניכם? כן. עד כמה את/ה מכיר/ה אותו/ה היטב? אני מכירה אותו ממש טוב! עד כמה את/ה סומכ/ת עליו/ה? במאה אחוז.. האם יש משהו בו/ה שהיית רוצה לעצמכם? כן.. לדעת איך לתמוך כמוהו... האם את/ה מרוצה ממצב היחסים העכשווי? לא ממש.. האם השתנית בשבילו/ה? לא. האם השתנה במהלך התקופה שהכרתם? כן.. קצת.. אם כן ואם לא, האם ההישתנות/חוסר ההישתנות לטובה או לרעה? קשה לי להחליט.. האם יש משהו בקשר אליו שמסקרן אותך אבל לא מעיז/ה לשאול? לא.. אני מעיזה לשאול הכל.. האם את/ה זקוק/ה לו/ה? מאוד. האם הוא/היא יודע/ת כמה את/ה אוהב/ת אותו/אותה? לא. האם האהבה הדדית? כן :)

למעלה