סקר שישי

סקר שישי../images/Emo19.gif

מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך חבר/ה או ידיד/ה לשעבר: מזכיר לך חבר/ה או ידיד/ה נוכחי: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר/ה: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאת/ה אוהב/ת ומתוך סרט שאת/ה אוהב/ת: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח: מי הבן אדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? מה תעשי/ה אחרי שתסיימ/י את השאלון?

יאללה

מזכיר לך בן זוג לשעבר: "בא לשכונה בחור חדש", אבל הוא לא היה ממש חבר מזכיר לך חבר/ה או ידיד/ה לשעבר:"אדון שוקו" מזכיר לך חבר/ה או ידיד/ה נוכחי: "slash dot dash" של פאט בוי סלים מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אין, בטח יש מזכיר לך את הילדות: שירים של "דרור להט" גורם לך לבכות: שירים של ג'נגו ובלונד רד הד גורם לך לצחוק: after school special-mr. bungle גורם לך לרצות לרקוד:distance-cake מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: made in japan-אנרגיה חולנית הופך אותך למאוד ישנוני:aphex twin רובם היית רוצה לכתוב אותו: בולשביקים של אטליז שממלא אותך באושר צרוף:equus או eqqus או אישלא כותבים של בלונד רד הד שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:דיסק אחד של מייק אולדפילד tubular bells שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:משו של בום פם וקרוזנשטרן ככה בסבבה שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך:אלטיזעכן שמסכם את שנות הנעורים שלך: את לא-האחים פורטיס. שיהיה. ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: אינדי- לא ששנאתי פשוט פעם לא הבנתי מזה, מזה פעם? לפני כמה וכמה שנים שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: stereo-pavement שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך:יש הרבה. אבל זה כאלה שגם לי יש..הרבה פינק פלויד שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר/ה:בלונד רד הד אולי.פייבמנט אולי שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:air-venus שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר:אין כזה שזכור לי שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:אין ... שאת/ה אוהב/ת ומתוך סרט שאת/ה אוהב/ת: playground love של אייר והפסקול של רקוויאם לחלום שגורם לך לחשוב על סקס:מה שהיא אומרת-בייב , יש לו גם ערך מוסף אבל זה כבר סוד שגורם לך לחשוב על להיות לבד:to be alone- של 14 עשרה אוקטבות, או ג'נגו או כל אינדי אחר כמעט שגורם לך לחשוב על הירח: aphex twin מי הבן אדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון?חבר של פרעה מה תעשי/ה אחרי שתסיימ/י את השאלון?אעשה טלפון

Gefi Giraf

New member
סקר שיר

מה השיר ש... מזכיר לך בת זוג לשעבר: נראה לי ש"לחבק אותך" של סינרגיה מזכיר לך חבר/ה או ידידה לשעבר: "אם מתים עדיף למות בסתיו" של אביב גפן מזכיר לך חבר או ידידה נוכחי: אוקטופוס גארדן של הביטלס מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אהבה קצרה של מאיר בנאי וארקדי דוכין מזכיר לך את הילדות: פרחי היקינטון גורם לך לבכות: כרגע אין. היתה תקופות ש"אחרת" של דניאל סלומון גורם לך לצחוק: כל שיר של אינפקציה בערך גורם לך לרצות לרקוד:במלון ברבת עמון של שוטי הנבואה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: "כמו לבן" של יציאת חירום הופך אותך למאוד ישנוני: "לא אומרת כלום של מטרופולין" שהיית רוצה לכתוב אותו: "לב זהב" של דניאל סלומון שממלא אותך באושר צרוף: יוני בלוך-ילד לפעמים. לא יודע למה. פשוט ככה שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "תנו לו צ'אנס" ו"זכיתי לאהוב" שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש עוד זמן עד אז שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא שמסכם את שנות הנעורים שלך: צריך הרבה יותר משיר בשביל לסכם את שנות הנעורים שלי ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין כזה שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שוטי הנבואה-הכל מן ג'ה שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: כל האוסף של רמי קליינשטיין שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר/ה: זבל-מרחק סכין שומר שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לבכות לך. כמה בנאלי מצדי שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: תומר יוסף-אל תטוסי שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: השיר הזה מהסוף של שרק. נו and then i saw her face.... now im a beliver שאת/ה אוהב/ת ומתוך סרט שאתה אוהב: וואי אין לי מושג שגורם לך לחשוב על סקס: אני לא צריך שירים בשביל לחשוב על סקס שגורם לך לחשוב על להיות לבד: דניאל סלומון-כשתחזרי שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח מי הבן אדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? אני מה תעשי/ה אחרי שתסיימ/י את השאלון? אלך להתקלח

זין

מה השיר ש.. מזכיר לך בן זוג לשעבר: system - pluck מזכיר לך חבר/ה או ידיד/ה לשעבר: ידיעה- שוטי הנבואה מזכיר לך חבר/ה או ידיד/ה נוכחי: עין הנמר מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אנג'וי דה משהו מזכיר לך את הילדות: מכופף הבננות גורם לך לבכות: כל שיר נתון ברגעים היסטריים גורם לך לצחוק: רונן - דומינו גורם לך לרצות לרקוד: אני חולם על נעמי, מחרוזת רוקנרול של אינפקציה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אני לא רוצה אף אחד. הופך אותך למאוד ישנוני: זין , די עם השאלות האלה שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: in bloom ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: כל השירים של איטליז שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר/ה: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאת/ה אוהב/ת ומתוך סרט שאת/ה אוהב/ת: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח: מי הבן אדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? גרררר מה תעשי/ה אחרי שתסיימ/י את השאלון? אשבע לעצמי שלא אענה על סקרים יותר בחיים

zoe5

New member
שיר נשירה

מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:לא היה לי =/ מזכיר לך חבר/ה או ידיד/ה לשעבר:quin of the stone eag-go with the flow מזכיר לך חבר/ה או ידיד/ה נוכחי:שוקי ו-סיפור חייו של ידיד שלי מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):
מזכיר לך את הילדות:זה עושה לי שמח,המוזיקה של מלחמת העולמות,ושירים של שנות ה-90 המוקדמות בכללי גורם לך לבכות: wonderwall ו fotunety(נראה לי שככה כותבים-של רובי וויליאמס)רק שברע שלפני שהדמעות מגיעות אני פתאום שמה לב שאני עוד רגע בוכה וזהמפסיק אוטומטית-אני א בנאדם שבוכה^_^ גורם לך לצחוק:אינפקציה בכללי,nelly the elephant פיץ העכבר ושיר פיצול האישיות של פלטפוס גורם לך לרצות לרקוד:זה עושה לי שמח,my goddes מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:שירים של לד זפלין, הופך אותך למאוד ישנוני:שירים של מובי שהיית רוצה לכתוב אותו:hotel clifornia שממלא אותך באושר צרוף:wondewall,talk tonight שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אני נורא התגעגעתי אליך וgo with the flow שהזכרתי קודם שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אני לא אתחתן אבל אם כבר-ואיך שלא,של מוש בין ארי שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך:אני רוצה שיר מטאל כבד ומזעזע עם ליריקה דכאונית אטאיסטית שטניסטית-למרות שאני לא מכירה כאלה בכלל שמסכם את שנות הנעורים שלך:היי הם עדיין לא נגמרו-אבל אם בכלל....היא א אומרת כלום-של מטרופולין. ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת:כל השירים של סיסטם,במיוחד toxicity שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו:ברי סחרוף......לא אכפת לי איזה שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך:השירים של enigma והמוזיקה של מלחמת העולמות שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר/ה: לא יודעת שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:אין שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר:go with the flow,croling,i the end שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: go with the flow שאת/ה אוהב/ת ומתוך סרט שאת/ה אוהב/ת:הפס קול של akk saints של החוף שגורם לך לחשוב על סקס: הפס קול של הסרט "החוף"-הזכרתי מקודם,של all saints שגורם לך לחשוב על להיות לבד:היא לא אומרת כלום של מטרופולין שגורם לך לחשוב על הירח: wtf?! מי הבן אדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? הבחור שבעבר היית דלוקה עליו והבחור שאני רוצה עכשיו מה תעשי/ה אחרי שתסיימ/י את השאלון? אסתכל שוב ואזכר בכל השירים ששכחתי.

דיסטו

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifראויים לשבח

little sister השיר הכי מגניב בעולם כמעט מהאלבום החדש.:)

../images/Emo99.gif

יש גם את feel good hit of the summer המצויין וכמובן go with the flow וhangin' tree, leg of lamb וI'm gonna leave you

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: דון קישוט
מזכיר לך חבר/ה או ידיד/ה לשעבר: כל שיר של KORN נראהלי מזכיר לך חבר/ה או ידיד/ה נוכחי: ככה זה (לאהוב אותך)- ברי סחרוף. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): <> מזכיר לך את הילדות: ''איזה כיף שהייתי קטן איך שיגעתי את כולם לא היה חמוד ממני ופתאום עכשיו נדמה לי שלהיות קטן זה ה-כ-י כיף בעולם'' :] גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: הרבה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: ''עוד ארון אחד'' הופך אותך למאוד ישנוני: כל שיר שקט כשאני עייפה שהיית רוצה לכתוב אותו: רקוואים לבלונדיניות של מוניקה סקס. או שיר עצוב של אביב גפן. שממלא אותך באושר צרוף: ''אני צריך אותך'' של אלג'יר שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: האמפ. הסוד של רוני? שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא מתחתנת :X שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: רחוק רחוק של כנסיית השכל שמסכם את שנות הנעורים שלך: בלע. מלחמה שקטנה של היהודים נראהלי. ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: כל שיר של אביב גפן כמעט. שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: אלה\סמי חופשי של היהודים שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אבא שומע ג'אז :] שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר/ה: חושך של אביב גפן שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שיר עצוב של אביב גפן שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: אממממ שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: <> שאת/ה אוהב/ת ומתוך סרט שאת/ה אוהב/ת: ארמגדון או הטיטאניק. שגורם לך לחשוב על סקס: שירים של כנסיית השכל. שגורם לך לחשוב על להיות לבד: ''הכוכב השחור'' של כנסיית השכל שגורם לך לחשוב על הירח: ''אור הירח'' של אביב גפן מי הבן אדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? עליו:X מה תעשי/ה אחרי שתסיימ/י את השאלון? אמממ. אוכל.

למעלה