סקר שישי.

סקר שישי.

חייב להחיות את הפורום! שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בפורום? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: למה קראת לעצמך ככה בתפוז? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

u r i c

New member
די ארוך.. אבל נענה

שם: אורי [הוא רי] האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? סבא של אמא שלי מיקום: אשדוד האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא... אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אורית ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא יודע.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן.. יותר מדי אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא. מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: או..סטרייט [?] רווק? כן אם לא, רוצה להיות? לא הבנתי תאריך לידה: 12.3.90 [עוד 9 ימים יומולדת :)) ] גיל: 15 גיל שהיית רוצה להיות: 10 כיתה:י' מצבך החברתי: די טוב [אני מקווה] למה את/ה בפורום? כי אינפקציה להקה טובה ;] גובה: 170 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן.. צבע שער: שחור אוהב אותו? כן צבע אהוב: כולם למה קראת לעצמך ככה בתפוז? השם שלי.. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: מוניקה סקס, איריס פרחי, משינה ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? כלבה 3> מה העבודה שלך? יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? גיטרה, אוכל, מוניקה סקס התמכרויות? שוקולד איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית , קצת רוסית ציטוט מועדף/ מוטו: מממ...אין כזה האם אתה חי את הרגע? כן =] יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אני לא.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? חייו המוזרים של אורי מה הפחד הגדול ביותר שלך? שמישהו קרוב אלי ימות :( אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה, גיטרה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן אני חושב האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? השיער .. אני חושב האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי במה יש לך יומן/ ג'ורנל? כן. ישראבלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקולד ומוזיקה מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודע. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להפסיק להיות פחדן אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? אולי. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? מממ...לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? קצת מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שצריך לשמור על החברים :) מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כלום ומה הכי פחות אוהב? חצ'קונים חחח אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? קצת לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? גולום :? האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? לא [פרווה זה רצח ;] ] יוצא לטיול בגשם? לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא נוהג אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חביתה עם שוקולד? היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא :O איך אפשר? דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא, ג'וק P: חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא יודע היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא יודע פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא!! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לפעמים ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לפעמים באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גלגול נשמות יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? יש הרבה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? ממ.. בן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? שאם תופסים עלי סמים לעבוד על השוטר מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודע מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? בן הכי מעט זמן? מאור הכי מצחיק? מאור וגלעד הכי קרוב? בן ואנטון הכי מוזר? מאור הכי חכם? מממ...לא יודע שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לא יודע אם יש כזה בכלל הכי נחמד? כולם נחמדים הזמר הכי טוב? אריק קלפטון ובוב מארלי הכי רועש? amon amarth האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן :X אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?יש הרבה.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? יסמין על מי אתה סומך הכי הרבה? על כולם מי מקשיב לבעיות שלך? יסמין, סיגל, דנה עם מי אתה רב הכי הרבה? אף אחד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? סבתא האם החברים שלך מכירים אותך? אני חושב האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אכפת אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? רויטל [סגנית מנהלת] שצחקת עליו? ממ...לא יודע שהלכת איתו לקניות? אני לא הולך לקניות ששבר את הלב שלך? שאלה קשה שאיכזב אותך? לא יודע... שגרם לך לבכות? אושרת ששימח אותך? הדס שראית איתו סרט? בן שדיברת איתו בטלפון? יסמין שראית? אנטון מה אתה לובש כרגע? חולצה אפורה מכנס ספורט באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אף אחד איזה ספר אתה קורא? הארי פוטר :X מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כאבי גרון, גירודים, שיעמום,בלע האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא אהההההה סיימתי את זה!! P:

דיסטו

New member
אהמ.להלה

שם: סנדי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? שחקנית קולנוע/דוגמנית על (אבא שלי לא זוכר את השם משפחה שלה) מיקום: אשדוד האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? סטיב ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אני האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן.. סילבי, סינדי, סאנדי.. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: לה לה לה רווק? :) אם לא, רוצה להיות? כן תאריך לידה: 20.3.87 יש לי יומולדת עוד מעט, תזכרו. גיל: 19 גיל שהיית רוצה להיות: 18 כיתה: י"ג (לה לה.. סיימתי ללמוד שנה שעברה) מצבך החברתי: אני ואני חברים מסוגרים למה את/ה בפורום? כי הוא גורם לי להרגיש מבינה עניין במשהו בעולם הזה גובה: מטר שישים וקרמבו צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: שחור למה קראת לעצמך ככה בתפוז? דיסטו? זה קיצור של דיסטורשן אחרי שחסמו לי את המסרים פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: אינפקציה בהייד פארק, שאלה קטנה ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית ושמאלנית:) חיות מחמד? איכסה:) מה העבודה שלך? שלשום התפטרתי מלהיות שיפוצניקית (מחר משכורת! כן כן! אני הישראלית היחידה שמקבלת משכורת בשבת!), עכשיו מחכים לי שבועיים של חופש מוחלט וקסום (ואז צבא) יש פירסינג? פויה קעקועים? איכסה אובססיות? כבר לא, נראה לי. בעצם, אל תכריחו אותי לעשות קוקו/ללכת עם בגדים קצרים התמכרויות? מי שואל? איזה שפות אתה דובר? עברית ועברית קלוקלת ציטוט מועדף/ מוטו: תנו לחיות בשקט האם אתה חי את הרגע? רוב הזמן לא יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? רוב הזמן לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? אני מתה עליו! כתב היד שלי רולז! יש לך הרגלים רעים? בטח איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? 'יש לך עיניים יפות' אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? דיסטורשן מה הפחד הגדול ביותר שלך? להתמודד עם הפחד אתה יודע לשיר? זה תלוי מאיזה כיוון מסתכלים על זה האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? קול? מגניב? הא? כן האם אתה מתבודד? כו מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? ההורים שלי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי בסיטואציה יש לך יומן/ ג'ורנל? התכוונתם 'בלוג'? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? הגוף שלי מה החוזק הכי גדול שלך? 'בונוס' (זה שבץ-נא ממוחשב) אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? באדי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? סוג של מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על גבר (גם אם הוא 40 שנה בקבר) מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שאפשר לא לראות אותו ומה הכי פחות אוהב? לה לה לה אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? תלוי מתי שואלים אותי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אני. האם אתה: מעשן? תלוי מי שואל על סמים? תלוי מי שואל קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? טכנית , כן אוהב לנסוע מהר? כן! אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? מי שואל? יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? מי שואל? שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? מי שואל? נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן (הלילה
) ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? מי שואל? בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא זוכרת עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? ברור:) גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? אכן היתה לך התמוטטות עצבים? מה זה בדיוק התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? סנפלינג. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא:( האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? אולי בשטן?לא בסנטה קלאוס? בסנדי קלאוס! ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אולי בדת מאורגנת? לא! אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למקום שהולכים אליו מחשבים ישנים שלא עובדים יותר: לפח. יש לך חברים הומואים/לסביות? הם כבר לא חברים שלי יותר.:) מי החבר הכי טוב שלך? אני מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? ממ.... אקס מיתולוגי? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? 'תלכי לתחנה המרכזית דרך כיכר המפרשיות ולא דרך השכונה' מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? 'אבל המורה, אני בגדילה!' מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אני הכי מעט זמן? אני הכי מצחיק? אני הכי קרוב? אני הכי מוזר? אני הכי חכם? אני שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אני הכי נחמד? אני הזמר הכי טוב? אני הכי רועש? אני האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אבאקריר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אבאקריר על מי אתה סומך הכי הרבה? אני מי מקשיב לבעיות שלך? אני עם מי אתה רב הכי הרבה? אני האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? שלי האם החברים שלך מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אכפת לי מה מקובל מבחינה חברתית אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? תלוי בסוג מוזיקה שהוא שומע (אני נשבעת לכם, זה מוזר, לא?) מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אבאקריר שצחקת עליו? אבאקריר שהלכת איתו לקניות? אבאקריר ששבר את הלב שלך? אבאקריר שאיכזב אותך? אבאקריר שגרם לך לבכות? אבאקריר ששימח אותך? אבאקריר שראית איתו סרט? אבאקריר שדיברת איתו בטלפון? אבאקריר שראית? אבאקריר (תשובות מגוונות, הא?) מה אתה לובש כרגע? נעלי-בית-חיות (כלב), טרנינג שחור וחולצת-ענק אפורה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בעכבר ובמקלדת (זה חלק ממני..) איזה ספר אתה קורא? 'קו זמן' מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: וואלה שקט אני אתה שלמהארצי :) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? שלמה ארצי ('לא עוזב את העיר')

דיסטו

New member
שיט, שכחתי לעשות |סדגש|

אגב, אבאקריר זה המכר הדמיוני שלי.

heaven is here

New member
ארוך ../images/Emo122.gif

שם: שירה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נה מיקום: בבית האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?
ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? רונית האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: להתראות רווק? יאפ אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 3.11 גיל: 19 פוי גיל שהיית רוצה להיות: 14 כיתה: ב מצבך החברתי: כיפחיים למה את/ה בפורום? אני המנהלת גובה: 173 צבע עיניים: ירוק חום אוהב אותו? מתה עליו צבע שער: חום כהה פתאום אוהב אותו? לא צבע אהוב: סגול ירוק אדום למה קראת לעצמך ככה בתפוז? לא יודעת,טיפשה. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: כל מני ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלית חיות מחמד? אחי^^ מה העבודה שלך? לעבוד על אחרים יש פירסינג? יש קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות?לא איזה שפות אתה דובר? עברית ציטוט מועדף/ מוטו: הופה האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? כן האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים זה לא סקס מה הפחד הגדול ביותר שלך? זיקנה אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? איף לא האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? תנחשו יש לך יומן/ ג'ורנל? יש מה החולשה הכי גדולה שלך? חוסר ביטחון מה החוזק הכי גדול שלך? רצון לשרוד[?] אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הביטחון אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?עד לפני שנה וקצת כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?יש גם אנשים רעים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ידיי ומה הכי פחות אוהב? בטני אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? שירה! נסיכת הכח
האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? כן הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? בשיעורי נהיגה אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? בערך ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בערך בקסם? כן באלוהים?כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?כן בפיות?כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגוף אחר יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך?עינב מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תשתקי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עינב הכי מעט זמן? מורן הכי מצחיק? חני הכי קרוב? עינב, נועה הכי מוזר? שלומי הכי חכם? אמא שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נועה הכי נחמד? שירן הזמר הכי טוב? סיון הכי רועש? חחחחחחחחח האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא יודעת.. על מי אתה סומך הכי הרבה? עליי מי מקשיב לבעיות שלך? אבא עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לצערי כן בבית של מי היית אחרון? שירן? האם החברים שלך מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למה לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אחי שצחקת עליו? אחי שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? אחי שדיברת איתו בטלפון? מאיר שראית? אחי מה אתה לובש כרגע? פיז'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברך איזה ספר אתה קורא? על העיוורון מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה אך שמחה ונקייה ורגועה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? רדיו

אללה. משעמם גם ככה

שם:קובי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?שלי ורק שלי מיקום:חדר האם תקרא לבן/ת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?קטיה ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?המ לאיודע האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?hell no! מין:זכר סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק?פחות או יותר אם לא, רוצה להיות?אבל אני כן תאריך לידה:9.8.1989 גיל:16 וחצי גיל שהיית רוצה להיות:24 כיתה:יא מצבך החברתי:כולם חושבים שאני גבר אחושרמוטה.חחחח למה את/ה בפורום?כי אני אוהב את אינפקציה וכי משעמם לי גובה:172 משו כזה צבע עיניים:כחול/ירוק/חום אוהב אותו?הוא מוזר אבל אני אוהב אותו צבע שער:שטני/בלונדיני אוהב אותו?כה צבע אהוב:כחול/ירוק למה קראת לעצמך ככה בתפוז?כי אני מת על השיר הזה פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:נירוונה ואריאל ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני חיות מחמד?חתול מה העבודה שלך?לנגן בגיטרה(עדיין לא מקבל כסף על זה) יש פירסינג?היה,סיידליפ קעקועים?יהיו.והרבה! אובססיות?ללכתב באמצע הכביש ו...לא יודע.לא עולה לי כלום לראש התמכרויות?גיטרה,סקייטבורד וחברה שלי איזה שפות אתה דובר?רוסית,אנגלית ועיברית ציטוט מועדף/ מוטו:תחיה את היום האם אתה חי את הרגע?לגמרי! יש לך סודות?כמו לכולם אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן!למרות שאי אפשר להבין אותו יש לך הרגלים רעים?כה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שיש לי שיער יפה.שמישהי ירה בי! אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?Nothing Remains מה הפחד הגדול ביותר שלך?למות.ועוד משו אתה יודע לשיר?המ...יש מצב. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?המ...כמו כולם האם אתה מתבודד?לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?קרן(חברה שלי) אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?כה.אני גבר גבר האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?המ.יש איזה משו האם אתה פסיבי או פעיל?תלוי איפה
יש לך יומן/ ג'ורנל?נופ מה החולשה הכי גדולה שלך?ממש קשה לעצבן אותי מה החוזק הכי גדול שלך?ממש קשה לעצבן אותי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?לא יודע אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?יש הרבה.לא עולה לי כלום לראש מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?את ה...שיער ואת כפות הידיים שלי ומה הכי פחות אוהב?את הרגלים אתה חושב שאתה נראה טוב?לפעמים יש לך ביטחון עצמי?כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?ספיידרמן(חוץ מהקטע של הטיפוס הרים) האם אתה:אני מה? מעשן?לא על סמים?לא.למרות שכולם חושבים שכן קורא עיתון?לפעמים מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?כה ישן עם בובות פרווה?לא יוצא לטיול בגשם?לא אוהב גשם מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?בקושי נוהג?עוד לא אוהב לנסוע מהר?כה אוהב את הקול שלך?כה האם אי פעם:אי פעם מה? פגעת בעצמך?לא יצאת מהמדינה?כה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב?כה.אני עדיין מאוהב היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?כה עברת ניתוח?כה ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?לא.אבל אני ינסה חטפת מכות?כה החטפת מכות למישהו?כה התחילו איתך?כה היית על במה?כה ישנת מחוץ לבית?כה חשבת על התאבדות?כה נשארת ער כל הלילה?כה לא אכלת יום שלם?כה דיברת בטלפון כל הלילה?כה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?לא ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?ג'וקים נחשב? חשבת שאתה משתגע?כה נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?כה עברת על החוק?כה פגשת מישהו מפורסם?כה הרגת חיה בטעות?ג'וק הרגת חיה בכוונה?ג'וק סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כה גנבת משהו?כה היית ברדיו/ טלוויזיה?כה היתה לך התמוטטות עצבים?לא.אבל בדרך :) קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כה האם אתה מאמין:כן!!! באסטרולוגיה?לא/כן בקסם?כן באלוהים?כן בשטן?כן בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל?כה באהבה ממבט ראשון?לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כה במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כה בדת מאורגנת?הא? אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא איכפת לי מזה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לקבר יש לך חברים הומואים/לסביות?לא שידוע לי מי החבר הכי טוב שלך?לא זוכר מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?קרן(חברה שלי) מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?"קובי...סתום!" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לא זוכר מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן?גרגניראה לי הכי מעט זמן?טיטו הכי מצחיק?לירון/גרג הכי קרוב?גבריאל/לירון הכי מוזר?לא יודע הכי חכם?יש כמה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?גרג הכי נחמד?כולם הזמר הכי טוב?לירון!!! הכי רועש?לירון האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?Hell no!!! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?לירון עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?לא מדבר איתם הרבה בטלפון על מי אתה סומך הכי הרבה?לא יודע מי מקשיב לבעיות שלך?כולם עם מי אתה רב הכי הרבה?לירון האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון?גברי האם החברים שלך מכירים אותך?פחות או יותר האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא איכפת לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?לפעמים מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?לא זוכר שצחקת עליו?לירון שהלכת איתו לקניות?לא הולך לקניות ששבר את הלב שלך?לא יודע שאיכזב אותך?לא זוכר שגרם לך לבכות?קרן ששימח אותך?קרן שראית איתו סרט?קרן שדיברת איתו בטלפון?קרן שראית?קרן מה אתה לובש כרגע?מכנס ספורט וחולצה מכופתרת באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?במצח איזה ספר אתה קורא?לא קורא ספרים מה יש על הפד לעכבר שלך?שחור תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:יש לי כאב ראש נוראי האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?כה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כה זהו!!!

zoe5

New member
תבורך!תקראו גאד דמאט! חלק 1

שם:זוהר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?השם הפרטי לא,הכינוי .....בערך,גם כי אני אוהבת את השם...וצירף מקרים מפליא שלבת של הסולן של סטיינד קוראים זואי:p מיקום: בית! האם תקרא לבן/ת שלך על שמך?לא,למה לעזאזל? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?זוהר....זה ביאוסקס... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?הדר,שחר,יערה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא מין: סטרייט/גיי/ביי:סטרייט,בלי התנסויות בכלום...איזה עלוב. רווק? רווק! תאריך לידה:7.10 גיל:16 וחמישה חודשים! גיל שהיית רוצה להיות:13 מההתחלה! כיתה: יא בלאט! מצבך החברתי: מהמקובלים המאגניבים שיושבים במחששה ומבריזים משיעורים. סתם לא:p אני מהחננות המגניבים....בערך... למה את/ה בפורום?כי אין לי חיים אחרים גובה: 161 צבע עיניים:חום אוהב אותו?את מי? צבע שער:שחור אוהב אותו? אני אחזור ואשאל את מי? צבע אהוב: אין למה קראת לעצמך ככה בתפוז?ראה שאלה שנייה! פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:פעם ההיתי בברי סחרוף,במעגלי קסם,ברוק...ובעוד כמה שאני לא זוכרת ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):שמאלית חיות מחמד? כלב מה העבודה שלך?לשבת בכיתה ולצייר על השולחן!אני וועדת קישוט! יש פירסינג?באוזן,למעלה...שכחתי את השם של המקום קעקועים? בקרוב........בעתיד הרחוק יותר נכון אובססיות? מזוכיזם קל התמכרויות?מזוכיזם קל,שוקו,תה איזה שפות אתה דובר?אנגלית,עברית,ג'בריש ציטוט מועדף/ מוטו:עדיף לשתוק ולהחשב כטיפש מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח שזה נכון! האם אתה חי את הרגע? לא,אני חייה חמש דקות לפני כולם,או חמש דקות אחרי..... יש לך סודות?אולי חחח אתה שונא את עצמך?סביר להניח שאם הייתי שונאת את עצמי הייתי הופכת לגוטית קשוחה ואפלה,ואם הייתי אוהבת את עצמי סביר להניח שהייתי עושה את אותו הדבר בשביל הפוזה..... האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?ברגע שאני כותבת כן,חמש דקות אחר כך לא יש לך הרגלים רעים?מזוכיזם קל:p איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?וואי את מוזרה את יודעת? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?יש זמן,או זין גאד דמאט ואגינה! מה הפחד הגדול ביותר שלך?שיהיה לי פחד גדול:p נו למות בייסורים וכל השיט אתה יודע לשיר?כן,רק שאני מזייפת:p האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?כן,ואני אפילו התחלתי לעשן כדי להיות מהמגניבים........גם לשתות!....זה היה לחץ חברתי!!! האם אתה מתבודד?כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?לישון,להפסיק להיות מוזרה..ולהיות פתולוגית משמע ללמוד כמו שצריך...(רק שזה לא הולך:p) אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?כן האם אתה פועל בפזיזות?לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?מפחיד בי:הכל! האם אתה פסיבי או פעיל?פסיבית יש לך יומן/ ג'ורנל? או בלוג בימינו.........כן מה החולשה הכי גדולה שלך?כל פעם משהו אחר...כרגע זה אוכל מה החוזק הכי גדול שלך?לשתוק אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?הקול אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?kenvelo יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?מתחרטת ששתיתי בכמה מסיבות,לא מתחרטת שעצרתי את הנשיקה הכמעט ראשונה שלי אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?בסדר,סביר, מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לסתום את הפה זאת ברכה אחת גדולה! מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?אצבעות ארוכות יחסית,אני לא צריכה להשתזף בשמש אהה ויש לי אף יפה! ומה הכי פחות אוהב?אמרתי כבר שאת הקול? אתה חושב שאתה נראה טוב?סביר, יש לך ביטחון עצמי?יש לי פחד קהל-תשפטו בעצמכם לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?עליסה בארץ הפלאות וספונג' בוב האם אתה: מעשן?לא על סמים?אלכוהול וקופאין חחח קורא עיתון?כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?כן/לא ישן עם בובות פרווה?כן יוצא לטיול בגשם?לא איכס! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן נוהג?לא אוהב את הקול שלך?לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?כן היית מאוהב?לא היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?כן/לא שחקת "strip poker"?כן חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן נראה לי ישנת כל היום?כן הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?כן נראה לי עברת על החוק?כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו?כן היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? אגנוסטית בשטן? לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?כן בפיות?כן במזל? לא באהבה ממבט ראשון?=/ ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?נכון במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?=/ אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לקבר יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך? אין מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?אין מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?את יכולה לעשות מה שבא לך כל עוד אף אחד לא נפגע מזה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?פנימית? מי החבר שלך?אין חחח שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אין הכי מעט זמן?אין(משמע איןם לי חברים חחח סתם....) הכי מצחיק?השאלות מעלמעה,דברים בסגנון ג'אקאס ובדיחות שצוחקים מהם רק אחרי שעושים דבק(ואני לא עושה דבק!)

zoe5

New member
תמשיכו לקרוא עזים! חלק 2

הכי קרוב?הא? הכי מוזר? אני:( הכי חכם?אני! חח סתם לא...אממ....אין כזה דבר בכלל! שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?אין הכי נחמד?לשבת לשחק במשחקי מחשב של לצאת מהחדר הזמר הכי טוב?אין הכי רועש? בלאק מטאל ומאיה בוסקילה(תשתקי כבר יא בהמה!) האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?למה לא? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?קס עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?אושר! על מי אתה סומך הכי הרבה?אף אחד מי מקשיב לבעיות שלך? אממ אושר......בקושי:p עם מי אתה רב הכי הרבה?אמא^_^ האם אתה תמיד מרגיש ש(לא) מבינים אותך?כן האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן בבית של מי היית אחרון?של עדי האם החברים שלך מכירים אותך?לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?חברה אחת:p שצחקת עליו?חברה אחרת שהלכת איתו לקניות? החברה האחרת ששבר את הלב שלך?לא היה שאיכזב אותך?שתי החברות מלמעלה שגרם לך לבכות?אהה נו איזה כמה בנות לא רצו לתת לי לישון על הספה במסיבת פיג'מות,יותר נכון לא אמרו לי כשהי הייתה פנויה בשבילי ששימח אותך?לא זוכרת שראית איתו סרט?אמא שדיברת איתו בטלפון?אושר שראית?אחשלי מה אתה לובש כרגע?חולצה,מכנסיים,גרביים,חזיה ותחתונים...וכמה תכשיטים אם זה משנה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?בבטן,עם המרפק כי אני משעינה את הד כדי לכתוב! איזה ספר אתה קורא?narnia5 מה יש על הפד לעכבר שלך?אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:פאק משעמם שמישהו ירה בי האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן אם זה משנה אז אני שומעת מוזיקה של שטנישטים ממלכת האופל המגניבוליםdimmu borgir

למעלה