סקר שכזה.

Major Thom

New member
סקר שכזה.

אוקיי. שיר אהוב מכל אלבום. שלי: vegtable the bends the turist idioteque pulk/pull revolving doors מה אתכם?

polyethylene

New member
שיר אהוב מכל אלבום...

thinking about you street spirit exit music how to disappear knives out

root

New member
ושלי ../images/Emo13.gif

thinking of you street spirit lucky idioteque life in a glass house/hunting bears (קטע אינסטרומנטלי מדהים) לא שומעת כלום...

Yael Floyd

New member
המממ

prove yourself fake platic trees exit music optimistic ולא שמעתי את האחרון... כן כן, הבושה.. פויה לי... :(

Reign Of Chaos

New member
כמה קלאסות

Baby One more Time Carzy Play (= ועכשיו ברצינות- אני יחסית חדש בתחום הרדיוהד אבל אלה השירים ששמעתי ואני די אוהב! Creep Just Paranoid Android Idioteque שמעתי עוד אבל פה שמתי את אלה שאני ממש אוהב!

naps

New member
שלי:

Thinking about you Street Spirit (כאילו שלא ציפיתם לזה...) paranoid android או exit music (for a film) The national anthem או how to disappear completely Life in a glass house או knives out סליחה שלא החלטתי בשלושה אלבומים. גם ככה היה קשה...

Black Star

New member
אני לאהוב סקר זה!!!

אוקיי.. אני לא הבנאדם הכי החלטי בעולם. ננסה: You/ Vegetable Fake plastic Trees Climbing up the walls/The tourist Optimistic crushed like sardines.../Like spinning plates יו.. אפילו די הצלחתי. אפשר להמשיך את הסקר גם בנוגע ל- EPs שלהם?
יעלי.

Major Thom

New member
אפשר, ואף רצוי :)

תעשי רשימה שלהם אם בא לך..
placebo - slave to the wage

Esmena

New member
הממ אין לי/לא שמעתי הכל

עוד יותר בושה.. Fake Flastic Trees/Just Parnoid Android Life In A Glass House

Black Star

New member
יוווווופי ../images/Emo13.gif אז...

רגע רגע <רצה להביא את כל האלבומים מהחדר ולבהות בהם> טוב, נורא נורא קשה לי לבחור... אני פשוט אציין מגוון בי-סיידס ושירים שמופיעים ב- EPs... (אני לא יודעת אם יש הבדל ומהו בדיוק... נו טוף, תמיד הייתי קשת הבנה) True Love Waits Talk show host Meeting in the aisle Polyethelene Killer cars אני נורא אוהבת את הביצוע החי ל- Like spinning plates ושכחתי מיליוני שירים אחרים. כרגיל.. אבל אולי עדיף לתמצת
יעלי, שמתגייסת מאוד מאוד מוקדם (עוד חודש וארבעה ימים) וכבר עכשו שוקעת בבעסה...

Stripped

New member
ובכן...

Pablo Honey- Creep, I hate Pablo honey The Bends- Fake plastic trees OKC- Hard one, I´d have to say climbing up the walls Kid A- How to disappear Amnesiac- Pyramid song, definitely the most emotionaly charged song on Amnesiac.

אוקיי (קומפיוטר..) חה חה

טוב, בכל אופן.. קשה מאד לבחור רק שיר אחד מכל אלבום. אבל אני אנסה, למה לא. pablo: you/ ripcord the bends: high & dry/ street spirit ok: climbing up the walls וגם את הבית האחרון של no surprises שאני ממש ממש אוהבת (לא יודעת למה) kid a: morning bell amn: dollars & cents וזה בעיקרון מהאלבומים, מהבי-סידס.. airbag: polyethylene/ a reminder my iron lung: the trickster/ punchdrunk lovesick singalong i might: like spinning plates וזהו, שיהיה לכם יום טוב

Eclipsed 0

New member
תשובה + ז** שכל קצר

אין לי את Pablo, אני אתחיל מThe Bends. Street Spirit Paranoid Android (אגב, עוד שבוע יהיה לי את המדריך, אולי עוד שבועיים אני אכתוב לכם את מה שאני אמורה לכתוב בקשר לאנדרואיד הפרנואיד) How to Disappear Completely Life in a Glass House \ Hunting Bears אממ. זהו. הפכתי סופית לקורבן של חברות התקליטים. היום קניתי את I Might Be Wrong. דיסק מוצלח. אני באמת לא מבינה איך זה קרה, אני כל כך נגד אוספים ודיסקים של הופעות. קניתי בכל זאת. אני עוד עלולה לקנות סינגל, אבוי. בכל מקרה, אהבתי את מה שעשו עם Idioteque. אבא שלי ביקש לשמוע היום את OK Computer. הוא טען שזה טוב יותר מהFear Factory שאחי שומע, אבל בכל זאת נטש אחרי Fitter Happier. הסכנה חלפה ?

root

New member
תגידי תודה שהוא מבקש לשמוע את אוקיי

קומפיוטר אבא שלך... אבא שלי (לא שיש לו טעם רק במוסיקה, והוא חינך אותי לרוב הדברים) לא מסוגל לשמוע דברים בכלל מהסוג הזה... תשאירי אותו עם גיטרה של הנדריקס והוא יהיה מרוצה... וואלה, גם אני לא קונה אוספים בלה בלה, ולא קניתי את i might be wrong ואני לא מרגישה בחסרונו, יש לא מעט אלבומים שזקוקים לכסף הזה... לילה מצוין..

Eclipsed 0

New member
מה רע בהנדריקס ?

חבל שקניתי אותו. במקום יכלתי לקנות אלבום אחד של ג´נסיס ואחד של קרימסון. כל אחד מהם עלה 30, הדיסק הזה עלה 60. אבל לא היו לי המלצות. פוכס. לפחות מדובר בגרסאות טובות.. אני תכננתי להוריד אותו ולא לקנות.

למעלה