סקר שכזה

BlueAdder

New member
שאלה קשה

מהו השיר האהוב ? תן לנו כמה ימים לחשוב על זה, זו אחת השאלות היותר קשות שבן אדם יכול להישאל :)

SmellyOne

New member
הממממ...

אוי. באמת קשה... אני אלך על כמה, ברשותך. I am the walrus Sexy Sadie A day in a life בכלליות.. כל פעם שיר אחר שלהם הופך אצלי ל"שיר הכי טוב של הביטללז" אבל אלה השירים שנשארו ברשימה הכי הרבה זמן ותקפים גם לגבי היום.

The Mad Hatter

New member
אי אפשר....P:

למרות שיש כמה שאני מכורה אליהם כרגע, אבל זה כל הזמן משתנה... כרגע זה- because strawberry fields וeleanor rigby. אבל זה לא אומר שהם האהובים. לא יודעת מה הכי אהוב...אני צריכה לחשוב על זה יותר זמן, למרות שאני לא חושבת שיש אחד כזה...:)

הממ...

זאת שאלה שיצא לי לענות עליה כבר כמה וכמה פעמים במקומות שונים...ותמיד התשובה פחות או יותר זהה :) אז ככה - אין שיר שאני אוהב ממש יותר מכולם, לפחות לא אחד כזה. השירים האהובים עליי תמיד משתנים ומתחלפים. כרגע זה because.

ל י מ ו ן

New member
ככה..

You`r gonna lose that girl-בעיקר בגלל הקצב..וזה גם שיר חמוד... We can work it out-לא בגלל השיר....יותר בגלל המילים שהם גם בערך החשיבה שלי לחיים...(זה אפילו כתוב בחתימה;)) אבל זה כבר סיפור אחר... אבל כל השירים שלהם יפים מלשות.......

ל י מ ו ן

New member
ככה..

You`r gonna lose that girl-בעיקר בגלל הקצב..וזה גם שיר חמוד... We can work it out-לא בגלל השיר....יותר בגלל המילים שהם גם בערך החשיבה שלי לחיים...(זה אפילו כתוב בחתימה;)) אבל זה כבר סיפור אחר... אבל כל השירים שלהם יפים מלשות.......

tin ker bell

New member
../images/Emo168.gifCome together ועוד כמה

הכי אהובים הם::: Paper Back Writer (אני שופטת לפי המוסיקה...) Come Together Hello Goodbye אני אוהבת יותר את השירים הקלילים שלהם.אולי (כמו שג'ון לנון S אמר על האלבום הלבן,שכדאי להתחיל מהשירים הקלילים יותר שלהם) כי אני רק חובבת ביטלס מתחילה :) אהה-ובזמן האחרון גם את היי ג'וד... נחמד! ואגב,מקארטני,איזה שיר הוא האהוב עליך?

ועכשיו אענה על השאלה שלי

ובכן... השאלה באמת מאד קשה... לפני כמה זמן הגעתי למסקנה שיש למעלה ממאה שירים שלהם שאני מאד מאד אוהב. אבל בכל זאת, הנה האהובים ביותר: (ע"פ הסדר) here, there and everywhere let it be sexy sadie hey jude strawberry fields forever I will across the universe something וכמובן שיש עוד! גם (the end, here comes the sun, octopus's garden...) טוב. אני אסיים את ההודעה, כי אני נזכר בעוד ועוד שירים חדשים.

מממ....קשה קשה.....

אין לי שיר "הכי" אהוב אבל הפייבוריט שלי בימים אלו הוא Let It Be עד לפניי שבועיים זה היה Here comes the sun

וואו, שאלה קשה../images/Emo13.gif

יש המון, באמת. Strawberry Fields Forever Hey Jude Paperback Writer כל Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (אני אוהבת לשמוע את כל האלבום ביחד. המפ.) Let It Be The End Here Comes the Sun ועוד רבים וטובים...

דווקא לי יש תשובה חד משמעית...

ללא ספק - השיר GIRL. זה שיר החיפושיות האהוב עלי ביותר, והייתי שמח אם הוא לא היה כל כך קצר...
Oh Girl... ffffffffff Girl.... ffffffffffff​
(את ה-ffffffffff לבטא כשאיפת אוויר קולנית)

למעלה