סקר שכר - זה הכי מעניין..

lironmaoz

New member
סקר שכר - זה הכי מעניין..

בואו נודה שהנושא מעניין אני כבר די מבולבל לגבי מצבי אני חושב שהשכר שלי נמוך אנא פרסמו את שכרכם ומספר שנות הניסיון יש לי 3 וחצי שנות ניסיון והשכר שלי הוא 11000 בואו נעדכן בכדי שנידע כמה ניתן לדרוש היום לירון

erandd

New member
היי לירון

ישנם הרבה סקרים של שכר שנעשים ע"י חברות השמה. תוכל לבדוק אותם ולהשוותם עם משכורתך (קשה להאמין שהאחרים יהיו כנים כמוך). אבל אשמח לשמוע את דעתך בנושאים אחרים שהועלו פה.

lironmaoz

New member
היי

האמן לי שאני מצויין כל סקר וסקר הייתי מעוניין לדעת תכלס מהאנשים המ מציעים להם היום הנושא הזה הוא נושא מאוד חשוב שכן בשיא השפל של השנים האחרונות יצא לי לשמוע על אנשים שנכנסו בשכר של 6000 או 7000 ברוטו גם כאלה עם ניסיון... אני חושב שצריך ליצור שיווי משקל מסויים בנושא השכר וכשאני בא לראיון עבודה אני רוצה להרגיש מאוד שלם עם המקצוע ולדרוש שכר בהתאם. אני עדיין הייתי מעוניין לשמוע כמה אנשים מרוויחים נכון להיום.

vinney

Well-known member
נו באמת

תדרוש מה שאתה חושב שמגיע לך. אני מכיר אנשים שבאותו תפקיד באותה חברה ועם אותו נסיון קיבלו שכר בהפרש של כמה אלפי שקלים. הכל עניין של איך אתה מציג את עצמך, וכמה אתה דורש עבור עצמך. אין הסכמים קיבוציים בתחום הזה, וההסתדרות עוד לא התפרשה להיי טק, כך שהכל תלוי בך.

מספרים רבותיי...

שלוש שנים וחצי של ניסיון. התחלתי ב-7000 ברוטו. עברתי ל-8000 ברוטו עכשיו אני עם 10000 ברוטו וצריך לחכות עוד חצי שנה לפחות עד לדיון שכר הבא. אני עובד בתור איש צוות בדיקות בחברת סטארט אפ. אין לי רכב חברה. אני עובד בממוצע 11 שעות ביום. יש ימים שאני עושה 10 שעות אם אין לחץ ויש ימים של 12-14 שעות ועוד היד נטויה. אז מה אתם אומרים? לא משלמים לי מספיק?

lironmaoz

New member
מספרים רבותי - תשובה לגנרל מחולון

הי תראה,אני בערך במצבך,עם אותן שנות ניסיון. המצב לא טוב אם רק הייתם יודעים אילו משכורות חברות אאוטסורסינג גובות בעבור אנשי QA הייתם מתפחלצים... מדובר ב 25,000 לחודש לפחות חברים - כל מי שלמד מיקרו כלכלה יודע מהי נקודת שיווי משקל אני חושב שעלינו לדרוש 13,000 לפחות כאשר מדובר בשלוש שנות ניסיון ומעלה אני מבקש מעוד אנשים לפרסם את שכרם בכדי שנדע מה קורה מספרים רבותי - מספרים עם באגים לא הולכים למכולת בסופ"ש

JohnDoe5

New member
פשש, עדיף כבר להשאר בצבא

אני אומנם לא איש QA, אלא מנתח מערכות, אבל כשהייתי בצבא, בתור נגד על תקן תוכניתן (7 שנים ותק בצבא, 3 שנים ותק בתור מנתח) הרווחתי 9000 ברוטו (אחרי גמולי השתלמות וכדומה). אני משער שלרובכם יש תואר כלשהו ובמקרה שלי ברגע שהייתי מקבל תואר (בסה"כ עניין של 3-4 חודשים) הייתי עובר לברוטו של 10000 לפחות, שלא לדבר על העלאה בדרגה שהיתה נותנת עוד תוספת והיתה מביאה את המשכורת לסביבות 11000 ברוטו (לא כולל רכב כמובן). וכמו שאתם יודעים - בצבא לא חסר עבודה, גם לאנשי QA, השעות אמנם שוחקות, אבל לרוב הצבא הוא לא מקום עבודה תובעני (כלומר אם בא לך לצאת לארוחת צהריים של שעתיים או לצאת שעתיים מוקדם יותר, אך אחד לא ישאל אותך) ובצבא אפשר למצוא פרויקטים מאוד מעניינים ומאוד מתאגרים. מהסיפורים שלכם, אני רק יכול לקוות שכשאני אתחיל לחפש עבודה, אני אמצא אחת שתתן לי לפחות כמו שהייתי מרוויח אם הייתי נשאר בצבא.

vinney

Well-known member
תראה... תשמע...

יתרון בצבא הוא העניין, אין אפס. אבל מצד שני, המשכורות לא משהו, וגם קשה להתקדם (בעיקר לנגד). מנתחי מערכות (טובים) בשוק החופשי מרוויחים לא פחות ממתכנתים. לגבי QA, אז השכר שציינתם פה נשמע לי סביר. זה נכון שחברות השמה לוקחות כפליים עבור איש QA שלהם, אבל מצד שני נותנות בכסף הזה בטחון מסוים כשהפרוייקט ייסגר. עקרונית, השוק מתעורר, לדעתי לא בעיה למצוא מקום עבודה בשכר יותר גבוה מ12-13 אלף, במיוחד לאנשים שעבדו גם בתקופה הקשה, בעלי נסיון ויכולת. בטח שאין סיבה ממשית לחכות עכשיו שנה וחצי לדיוני שכר.

למעלה