סקר שלישי בסבב

polyethylene

New member
סקר שלישי בסבב ../images/Emo124.gif

קשה, קשה מאוד אפילו...
תוך כדי הדפסת הסקר התחלתי לשבור את הראש במה אני אבחר, ועדיין אין לי תשובה, אז נראה לי שאני אקח כמה ימים לחשוב על זה תוך כדי האזנות נוספות למאסטרפיס הזה... תודה לכל מי שבחר ב street spirit, עשיתם פולי אחת מאושרת
קר לי, קפוא פה, והרדיאטור לא מצליח להתגבר על הקור בדירה הזאת, מישהו מוכן לארח את פולי עד אפריל
ערן צור ורונה קינן - יש לנו אהבה

את מוזמנת אפילו עד למאי.

פולי אני מתפלא עלייך שסטריט ספיריט הוא לא אחת מהבחירות בסקר הנוכחי גם. את לא חושבת שסטריט ספיריט הוא השיר הכי טוב באוקיי קומפיוטר?
np - amorphis - the orphan

זה בדיחה

על חשבון האהבה המטורפת של פולי לשיר הנ"ל שלפי דעתי מבחינתה זה השיר הכי טוב בכל האלבומים של רדיוהד...

Esmena

New member
אידיוט

סטריט ספיריט זה בקיד איי,לייק דא. אבל הוא לא השיר הכי טוב, לפחות לדעתי, אני מעדיפה את קריפ.

אמ, אני, אני לא יודע על מה את מדברת

תגידי את חושבת שאם תכתבי בשגיעות כתיב אז לא יבינו למה את מתכוונת?! את תפלילי את שנינו!!! חוץ מזה, אמרתי לך כבר אני אחזיר לך את הסלעין דיעון כשתחזירי לי חזרה את הבקסטריט פייב, או וואטאבר קוראים להם. np - morning bell live

Esmena

New member
יונתן , להזכירך...

לך יש סלין דיון ואנסינק,ואתה רוצה שאני אביא לך ווסטלייף. לי יש ווסטלייף, ואני רוצה שתביא לי סלין דיון . תן לפתח קאלט , דחילק. :))))))))

cut2

New member
הגזמת

איך אין קליימינג אפ דה וולס? תנמקי את הבחירות שלך...
רעשים מוזרים מהתקרה

man-o-war

New member
באמת עצוב ../images/Emo10.gif

אבל פולי לא החליטה סתם ככה איזה שירים ייכנסו לסקר, כל חברי הפורום שלחו לה את ארבעת השירים האהובים עליהם מכל אלבום וככה נכנסו מכל אלבום 4השירים האהובים ביותר. לא?
the flaming lips - Working Class Hero

איזה מן סקר זה בלי Airbag (המשך...)

Climbing Up The Walls.... חוצמזה.... הסקר הזה לא הוגן... רק 5 שירים מאו קי קומפיוטר...? הפליה.. כל השירים אבל כוולם טובים.. אבל אנל´א מבין איך אנשים מעדיפים את Subterranean Homesick Alien ו. Let Down על אירבאג וקלימבינג אפ דה וואלס.... לא שלט דאון וסאבטרנן הומסיק אלין לא טובים.. אבל פשוט... טוב קיצר לא נראה לי שאני אשתתף בסק הזה.. הוא קשה מדי! יותר ממבחן במתמטיקה... NP- Paranoid Android תומי

Fish in the sea

New member
../images/Emo13.gif או ../images/Emo10.gif../images/Emo35.gif

לא מצליח להחליט מה הפרצוף/ההרגשה שלי בקשר לזה שLucky מוביל בינתיים בסקר.מצד אחד,זה מאוד משמח לראות שיש עוד אנשים שחושבים שזהו השיר הכי טוב באוקיי קומפיוטר,אלבום שלהיות בו השיר הכי טוב זאת המחמאה הכי גדולה בעולם.מצד שני,הוא השיר שלי
זה הופך אותו לקצת פחות מיוחד בעיניי. שני חברים טובים שלי,שכמוני זהו הדיסק האהוב עליהם אי פעם,לא ממש סופרים את Lucky ומאוד טוב לי עם זה.הבנתם? אני לא יודע מה להחליט. פולי,אני רואה שאת דווקא שמחה עם זה שסטריט ספיריט ניצח.... מצד שני,את אוהבת את קליניק
... ואגב,הבחירות משביעות רצון.החילוף היחידי שהייתי עושה זה מכניס את קארמה או נואו סופרייזס במקום שיר החייזר,שהוא למען האמת השיר הפחות אהוב עליי באלבום.
הפליימינג ליפס-יושימי נלחמת ברובוטים הוורודים חלק 2
אלבום השנה של הקצה
אני היחיד שחושב שהרובוטים האלה כתומים בכלל?

hospital_food

New member
ממ....

קארמה פוליס איפה?! נו סופרייס איפה?! הסקר מסריח מפלצנות ופרובקציה

hospital_food

New member
אבל בכל מקרה

"לאקי" לוקח בגדול השיר הכי מדהים של רדיוהד אחרי ´Life In A Glasshouse´

אנשים שכחתם את פרנאויד אנדרואיד? ו.

את אקסיט מיוזיק? דווקא לאקי? נכון שלאקי שיר חזק... אבל לא יודע... כנראה שעכשיו אני אצביע... או לפרנאויד אנדרואיד או לאקסיט מיוזיק... המצב מחייב... תומי

Fish in the sea

New member
בוקר של כיף...

התעוררתי הבוקר(צהריים האמת) עם האנג-אובר נוראי. שלפתי את אוקיי קומפיוטר ושמעתי את כולו מהתחלה עד הסוף תוך כדי פרפורים מתחת השמיכה שנעו בין סבל להנאה. ולמה אני מספר לכם את השטויות האלה? גם כי סתם בא לי,אבל בעיקר כדי לחזק את תמיהתו של hospital לגבי חסרונם של שני ה"להיטים".נואו סופרייזס הכי עשה לי את זה היום. אני מרגיש נורא

למעלה