סקר של היום...

תומרס1

New member
סקר של היום...

ע"פ סקר שנערך ע"י מכון גיאוקרטוגרפיה והפרופ' אבי דגני שפורסם הבוקר בגלי צה"ל עולים הנתונים הבאים: קדימה- 40 העבודה- 21 הליכוד ממשיך לדשדש עם 13 שינוי שוב לא עוברת את אחוז החסימה עוד עולה מהסקר כי יו"ר קדימה, אהוד אולמרט, שהראה השבוע לראשונה סימני מעורבות בתחום המדיני והבטחוני, ממשיך להיות המועמד המועדף לתפקיד ראש הממשלה הבא, עם 41 אחוזי תמיכה. יו"ר הליכוד, בנימין נתניהו, זוכה ל-22 אחוזי תמיכה בעוד שלמרות הנסיקה בסקרים, יו"ר העבודה, עמיר פרץ, זוכה ל-12 אחוזי תמיכה בלבד. קדימה עדיין מובילה ותמשיך להוביל וכך גם העומד בראשה...

תומרס1

New member
ועוד סקר שפורסם הבוקר..

סקר "ידיעות אחרונות" ומכון דחף/מינה צמח: קדימה מקבלת 43 מנדטים העבודה 21 הליכוד 12 אחריהן ברשימה: ש"ס עם 9 מנדטים, המפלגות הערביות עם 8, יהדות התורה וישראל ביתנו עם 6 מנדטים כל אחת, ובהמשך: האיחוד הלאומי ומרצ עם 5 מנדטים כל אחד, המפדל עם 3 מנדטים ועלה ירוק עם 2 מנדטים. הסקר

תומרס1

New member
סקר נוסף...

שנעשה ע"י סקר שווקים "פנורמה" לקול ישראל... קדימה- 37 העבודה- 18 הליכוד- 15 ש"ס- 10 שינוי כרגיל לא עוברת את אחוז החסימה..

שקלול כל הסקרים השבוע:

זו התוצאה של שקלול כל הסקרים השבוע , כאשר מחר יתפרסם כנראה במעריב סקר נוסף. קדימה - 40 מנדטים העבודה - 20 הליכוד - 15 2. סקר של מעריב שפורסם לגבי הרשימות: מה הרשימה הכי טובה לדעתך? קדימה - 46.8 אחוזים העבודה - 23.2 הליכוד - 21.2

אמרו לך שאתה מצחיק תפוז?

איך אפשר לשאול את הציבור על הרשימה של קדימה? כאשר אפילו בקדימה עדיין לא יודעים מי יהיה ברשימה שלהם?

ElvisAlive

New member
יש את הבסיס

זה פורסם מה תהיה בערך הרשימה. זה עדיין לא נקבע סופית, יכול להיות שינויים קלים.

אמרו לך שאתה מתוסכל - ממתיק?

הרי ברור מי יהיה ברשימה של קדימה , וגם מקורבים לאולמרט מדברים על כך לתקשורת. 1. אהוד אולמרט (אם שרון לא יחזור לתפקוד מלא) 2. שמעון פרס עד ה -2 לפברואר כבר יוחלט לגבי המיקומים הסופיים של חברי המפלגה. דרך אגב ,איפה "המהפך" שהיה אמור להיות לאחר בחירת הרשימה שלכם???? רק 23 אחוזים מהציבור חושבים שרשימת העבודה היא טובה , ותאמין לי ,אנחנו נדאג עם הקמפיין שלנו להוריד לכם גם את האחוזים האלו. אז תמשיך עם התסכול שלך ותזכור: אנחנו צוחקים כל הדרך אל הקלפי !!

אני מתוסכל או אתה מתוסכל תפוז?

מי שמסתמך רק על סקרים, סופו להתאכזב, ואם אינך מאמין לי, תמיד תוכל לשאול את מס' 2 הנצחי שלכם, מר שמעון פרס.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

הצביעות , הצביעות... מה יהיה , ממתיק?
אולי תפוז ולנסיה לא מכיר אותך, אבל אני מכירה וגם מכירה. להזכיר לך כמה התלהבת מהסקרים אשר הראו על כך שפרץ יסחוף אחריו את העם? זוכר את ה-65 מנדטים שאתה מנבא למפלגה שלך?

אני אף פעם לא מתלהב מסקרים אשרת

ןאם את באמת מכירה אותי כפי שאת אכן טוענת, את צריכה כבר לדעת שאני לא מאמין בסקרים.

לאנשים כמוך שמאמינים בהם

מעניין שגם הסוקרים קונים את התשובות שלנו ומאמינים באמת ובתמים שזה מה שאנחנו חושבים ומאמינים בו. האמת שעל אנשים כאלה זה פשוט נתבקש לעבוד.

תגיד, מה עם הסקר שהבטחת לי לאחר

ה 18 בחודש? ציינת אפילו שיהיה שם משהו במיוחד עבורי? (אני מקווה שלא התכוונת לעלה ירוק, כי אם זה היה תלוי בי הייתי מוציא את התנועה הזו אל מחוץ לחוק).

אל תדאג זה על האש ../images/Emo8.gif

אמרתי לאחר ה18 לחודש, לא אמרתי מתי, אבל תהיה בטוח שגם זה יגיע.
ואגב לא אמרתי באחד הקרים, דיברתי על סקר אחד ספציפי, של מינה צמח.

ממתיק ,אפילו מצנע היה מגחך עליך

נראה לי שאפילו אלוף השביתות היה מגחך על ההודעות ההזויות שלך. דרך אגב ,אל תאמין לסקר שנותן לעבודה 21 מנדטים , אנחנו בקדימה הטעינו בכוונה את הסוקרים !!

למעלה