סקר - שמיכות בלילה

Iris-1

New member
סקר - שמיכות בלילה

איך גורמים לכך שהילד שלכם ישאר מכוסה כל הלילה ושלא יהיה צורך לקום ולבדוק אם הוא מכוסה. ועוד שאלה בענייני הלילה - איך לעזאזל משכנעים אותם ללבוש פיג´מה ללא בכי ודמעות ושתשאר עליהם עד הבוקר.

_גלית_

New member
לא יעזור כלום...

הוא מעיף מעליו את השמיכה... מכיוון שאני רוצה לישון ולא לקום כל פעם לבדוק
, אני מלבישה אותו טוב ומחממת את החדר
.

רותי ע

New member
תשובה פשוטה

לא גורמים. הוא ישן לא מכוסה. אז מלבישים אותו טוב ומדליקים רדיאטור.

אצלנו - מוותרים או יושנים עם אמא

שחר תמיד מעיפה מעליה את השמיכה במיטה שלה. אז אני מלבישה אותה חם יותר עם פיג´מה חלק אחד (כמו בייביגרו של תינוקות ). רק במיטה שלנו היא מוכנה להתכסות ולהתכרבל איתי.

anat30g

New member
אוברול שינה

בשנה שעברה התאומים שלי הסכימו ללבוש אוברול שינה עם רגליות - הלבשתי להם את האוברול מעל פיג´מה ולא היה צריך שמיכה. השנה הם לא מוכנים ללבוש את האוברול - שאני מלבישה הם מורידים. אז מחממים את החדר, כי גם הם זורקים את השמיכות. ענת

אלנו - אין סיכוי שהשמיכה תשאר

במקומה כל הלילה. פשוט מחממים את החדר עם רדיאטור, מלבישים שתי שכבות - גופיה + אוברול שינה עם רגליות כדי שגם כפות הרגליים יישארו חמות, וזהו. אנחנו מכסים אותה לפני שאנחנו הולכים לישון, אבל תמיד בבוקר היא מעל השמיכה

Iris-1

New member
דיברתי על דפנה. הגדולות שלי סוף סוף

נשארות פחות או יותר מכוסות. דפנה הולכת לישון עם 3 שכבות בגלל המחלה שלה - 2 שכבות גופיות ומעל אוורול עם גרביים סגור היטב. כל בוקר אנחנו מוצאים אותה מחוץ לשמיכות (היא כבר זוחלת היטב ומתהפכת) משתעלת פחד מהקור והידיים שלה קפואות לחלוטין. לחמם את החדר יגרום לאסטמה שלי לצאת החוצה בצורה איומה. מאחר והילדה ישנה איתי וגם אפשרות של חימום החדר והשארת חלון קצת פתוח גרם לי לתוצאות לא טובות אז מה האופציות לילד שישן עם ההורים חוץ ממכשיר האדים? איריס .

למעלה