סקר שני בסבב הסקרים שלנו

polyethylene

New member
סקר שני בסבב הסקרים שלנו ../images/Emo124.gif

יום חמישי הגיע, ואחרי שנהננו מההופעה של אתמול (אני בכל אופן
), הגיע הזמן להמשיך בסקר הגדול שלנו. והפעם the bends... אני ממליצה לכם לחשוב טוב טוב לפני שאתם בוחרים באחד מהארבע הראשונים, ולבחור בסופו של דבר בחמישי (למען פולי תהיה שמחה ומאושרת, או שהיא תצטרך לשבש את הנתונים
) אז יאללה, להצבעה
catfish - i´m so happy

../images/Emo7.gif איפה my iron lung?

מילא, לא נראה לי שהסקר הזה הולך לכיוון שהייתי רוצה...כנראה שאני איאלץ "להסתפק" הפעם ב-fake plastic trees, למרות שכל השירים באלבום הזה פנטסטיים.

Fish in the sea

New member
../images/Emo13.gif100% הצלחה

פולי,לקחת את האמייל ששלחתי לך והעתקת אותו לסקר? כן,אלו הם בדיוק החמישה שבחרתי. למרות שזה באמת בלתי אפשרי.כל השירים מצויינים.חוץ מבולטפרוף.בעיניי. מה ניצח אגב בפאבלו האני בסוף?

Fish in the sea

New member
צפוי,ועם זאת מאכזב מאוד../images/Emo10.gif

אוי,זה היה כ"כ צפוי שלא יתנו לקריפ לנצח פה. ת´אמת,קשה להאשים מישהו. אני מאוכזב מהבחירה,אבל הסיבה ברורה.הרי ברור מעבר לכל של ספק שקריפ הוא בשתי רמות לפחות מעל שאר האלבום.נכון,הכל עניין של טעם,אבל,נו באמת. תנו לבן 12 לשמוע את הדיסק והוא יצביע לכם על קריפ.תנו לגאון מוסיקלי בן 45 לשמוע את הדיסק,וגם הוא יצביע על רצועה מספר 2. אבל שוב,הסיבה ברורה.בתור אוהב רדיוהד אני יודע כמה זה מרגיז שאתה שואל מישהו אם הוא מכיר את רדיוהד והוא עונה לך בהתלהבות "כן,בטח,קריפ,שיר גדול".או שעדיין,אחרי 10 שנים,תחנת הרדיו המובילה בארץ לא מוציאה את קריפ מהפלייליסט אבל מסרבת להכניס שיר "מהפכני" כמו pyramid song. או שהוא מגיע גבוה בכל מצעד מיינסטרימי.או שהוא לוקח מקום ראשון במצעד רדיוהד באמטיוי.כן,כל זה מעצבן,אבל עם יד על הדופק: anyone can play the guitar שיר יותר טוב מקריפ? כנראה התהליך שקרה לרדיוהד עם קריפ קרה גם למעריצים שלהם וזה די חבל. ייתכן אפילו שיש קשר ישיר בין הדברים. ייתכן גם שאני לוקח את הסקר בו השתתפו משהו כמו 40 אנשים קשה מדי. ובכל זאת,זה מרגיז.כי היום קריפ הוא אחד השירים הכי טחונים של הנייטיז ובאמת כבר ממש בלתי אפשרי לשמוע אותו.ועדיין,אני משוכנע שכמעט לכל אחד ואחת פה היתה תקופה בה הוא היה נשמע לכם כמו הדבר הכי מושלם בעולם. להשוות בין קריפ לכל אחד יכול לנגן בגיטרה זה כמו להשוות בין שוקולד רגיל לשוקולד לבן.מדי פעם מתחשק יותר לבן,אבל ברור שאין כמו החום.
פסקול של באפי ציידת הערפדים

Superunknown1

New member
מסכים איתך בכל מילה.

אתה צודק לגמריי. אני אמנם בחרתי ב- vetable, ואם- ripcord יה מופיע ברשימה הייתי בוחר בו ראשון. קריפ היתה הבחירה השלישית שלי באלבום, וכשדירגתי את כל השירים של רדיוהד לעצמי והא היה במקום טוב באמצע של העשיריה הפותחת. אותו סיפור עם המון שירים: losing my religon-r.e.m, bliss-muse, יש עוד אלף דוגמאות. אהה.. וזהו.

וואו...../images/Emo45.gif

הניתוח היפה ביותר שאי פעם שמעתי על תופעת ה"קריפ" שאכן שיר זה נהיה באמת תופעה... וזה תיאר כמעט בדיוק את הרגשתי על השיר- למרות שהוא לא האהוב עליי מבין כולם אבל גבוה ברשימה ועם זאת טחון ברמה שאני כבר לא מסוגלת לשמוע אותו למעט הגירסה האקוסטית שעוד לא מאסה עליי ואכן פעם ראיתי שיר זה כשיר מושלם בליריקס ובבניה של השיר ופשוט מהמם!!! בזכותו כמו רבים אחרים בטח נחשפתי ללהקה

Esmena

New member
בוקי:)

לא, סתם ניחוש. הוא קיפצץ לכאן בזמן שלא הייתי, במיקרה?:) אני בכל מיקרה, הצבעתי לפלסטיק. לא שאני מכירה את כל השירים באלבום,
אבל בכל מיקרה קשה להאמין שיש משהו יפה מזה:)
Exit Music
אז החזירו לי את או.קיי, ומצאתי זמן מושלם להתבודד איתו- אחרי הסערה.או שזו הפוגה. ווטאבר:)

תאמיני לי...

רק למען שתהי מאושרת.... אממ את
אולי תעלי מולי? לילה נפלא לכולם
אני הולך לצפות בקצת אנימה טובה לבריאות... משום מה כל האנימה תמיד שוות

למעלה