סקר - שעת סדנה

סקר - שעת סדנה

יום חמישי בשעה 18:00 או יום חמישי בשעה 20:00 - איזו שעה עדיפה יותר לסדנה? באיזה שעה למשל אתם הייתם קובעים? אני מעדיפה בשעה 18:00 ונוטה לקבוע בשעה זו.

יעללשם

New member
סדנאות

מנסיוני מעדיפים 20.00 ,אם זה אמהות אז זה אחרי ההשכבה,אם זה רווקים/ות אז זה אחרי העבודה(רובם עובדים עד מאוחר) אבל הכי חשוב כשהסדנא מעולה(ואני מרגישה ששלך כך)אז אנשים הופכים עולמות והזמן הוא זמן נוח בכל שעה.

princessy

New member
מה עם האמצע ?

מה עם שעה 19:00 ? זה נראה מספיק מוקדם כדי להכיל ערב מלא פעילות ומספיק מאוחר כדי שיספיקו להגיע אחרי הפקקים וכנראה שכולם יצטרכו לעשות מאמץ קטן כדי להגיע בזמן ... בהצלחה רות

תלוי במבנה הסדנה ובאורכה

כאשר התחלתי לבנות את הקורס NLP החדש שלי, דיי התחבטתי בשאלה, שכן אני רגיל לתת קורס מרוכז של 10 ימים 10 שעות ביום - כך לומדים ברוב המקומות בעולם.. יחד עם זאת, היות שחברתי לגוף שרגיל למכור קורסי אימון במתכונת של פעם בשבוע וכל הקהל שלו רגיל לזה, הייתי צריך להתאים את עצמי לתכתיבי השוק.. עדיין, השיעורים מתחילים ב 16:30 עד 22:30 ... אם הסדנה שלך נותנת מספיק. ואת עושה שיווק אפקטיבי - אנשים יבואו לסדנה! ולא משנה מה השעות שלה! גיליתי עם הזמן, שאם אני פחות מתגמש לתכתיבי השוק (שעות, מחירים, מבנה וכד') רוצים אותי יותר.. מוזר מאוד
בהצלחה מיקי

למעלה