סקר שקצת לא קשור לכלום

iknow

New member
סקר שקצת לא קשור לכלום

מהי הסדרה המצויירת המועדפת עליכם? א. The Simpsons ב. Southpark ג. American Dad ד. Family Guy אגב, אשמח לשמוע נימוקים לכל אחד מהצדדים.

iknow

New member
אתה לא צריך לראות אותן באופן קבוע

רק להעיר את הערותיך, אם ראית כמה פרקים אי פעם.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אח אח אח.. בחירה קשה.

אני לא מוכנה להצביע! אם כי העונה הראשונה של אמריקן דאד פחות טובה.

prefect

New member
לא

אותם האנשים עשו את שתי הסדרות במקביל, כך שקשה לי להאמין שאחת מהן היא חיקוי של השניה. ולדעתי, רוב הפרקים של futurama מצחיקים יותר מפרק ממוצע ב-simpsons, אבל כנראה שרק אנשים בעלי רמה גבוהה של חנוניות יסכימו איתי :)

RichardSmith

New member
לא במקביל

בערך בעונה השמינית של הסימפסונס התחילו את פיוצרמה. מישהו כאן הביא לינק לכל הפרקים בyoutube.

MajorWinters

New member
ולכן... במקביל...

כי הם עשו פרקים של פיוצ'רמה בזמן שהם עשו פרקים של סימפסונס. אגב יש שמועה שפיוצ'רמה חוזר...

SpyKid

New member
לא ראיתי מעולם אף אחת מהסדרות

(טוב, אולי חוץ מקטע קצר מsouthpark). מבין הסדרות המצוירות, אני רואה רק אנימה.

sagima

New member
המממ...

אם אני צריך לבחור מאלה, אז כנראה Family Guy , למרות שלSouthpark יש את האיכויות שלו.

Greebo

New member
Family Guy

Pure pwnage 3> Dooooooooooooooooooogie! *pet* no! *pet* stop that! Doooooooooogie!!! *pet* i'm going to bite *pet* Dooooooooooooooooooooooooooooooooogieeeeeeeeeee! *long pet* that's it i'll bite i tell you. *pet pet* Dogie! *pet* i'm biting, i'm biting now. *pet pet pet* *bite* waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

spooky shadow

New member
ואו בחירה קשה..

שלושת הראשונים ממש טובים. אבל כנראה שאני אלך על סימפסונס. כי בכול זאת מדובר בסידרה עם הכי הרבה וותק. והם צהובים! וטיפשים! ואני מאוד מעריכה אותם.
מורגן.

למעלה