סקר תחנות מוזיקה

סקר תחנות מוזיקה

רציתי לשמוע המלצותכם לתחנת רדיו קיימת שהכי כיף לשמוע אותה מבחינת מוזיקה

אם אתה מהבירה...

אז יש לך כמה תחנות מוזיקליות 1. רדיו בית ישראל שהוא נחשב המוביל במוזיקה החסידית- 100.5 2.גלי ישראל- 97.1 3.רדיו אין- 95.8 4.רדיו קול חי- 92.8. האזנה עריבה.

רדיו בית ישראל

ללא ספק, רק חבל שהם לא סטריאו, אז ההנאה לא מושלמת, אבל הם היחידים שאיכשהו משחקים אותה, רדיו "אין" יום עובד, יומיים לא עובד, ואי אפשר להאזין להם בצורה מסודרת, וגם שחלק גדול מהזמן הם משמיעים שירים מזרחיים מה שגורם לי לנטוש אותם ללא שוב, ורדיו קול חי, עמוס הפטפטת כבר מזמן לא מדבר אלי, אי אי איפה קול שמחה?

קול שמחה לא נסגר...

הם מחפשים מממן לתחנה, חבל שזה נמרח כבר כמה חודשים, בכל מקרה אני לא חושב שזה פרובלמה לבית ישראל לעשות סטריאו פשוט אין להם טכנאים כזה ולכן הם לא עושים את זה.

דרך אגב יש היום רק שתי...

תחנות רדיו דתיות שמשדרות בסטריאו (קול חי ומורשת) בזמנו להרבה ערוצים חרדיים היה סטריאו (קול שמחה, רדיו 10, קול החסד,)

מני 23

New member
רפוש...

אתה יכול בבקשה לכתוב לי את התחנות שיש בהם מוזיקה חסידית יפה במרכז. למעט את קול חי.

זה תלוי

במשדר לא בטכנאי. בתחנת רדיו קול שמחה שלא שידרה בסטריאו באולפן עצמו הכל היה בסטריאו אבל המשדר לא שידר כך אותו דבר רדיו בית ישראל. הנאתי תיהיה שלמה מהרדיו אם יתחילו לחשוב על גיוון בשירים ולא להשמיע שיר 5 פעמים ביום במקרה הטוב...

eladkoresh

New member
רדיו 2000

למרות שהוא משדר יותר מוזיקה מזחית אבל יש כמה שירים חסיידים 102.6 במרכז

למעלה