סקר!!!!!!! תיכנסו!!!! למי יש פה להקה?
S swan k New member 24/11/03 #3 לי!!!!!! העכברים של ד"ר צילה. אנחנו מנגנים כל יום בביוב עם עכברי המעבדה שהשתחררו מידיה החולניות של ד"ר צילה.... אה והשירים של העכברים מסינדרלה-אנחנו! סתם אין לי להקה
לי!!!!!! העכברים של ד"ר צילה. אנחנו מנגנים כל יום בביוב עם עכברי המעבדה שהשתחררו מידיה החולניות של ד"ר צילה.... אה והשירים של העכברים מסינדרלה-אנחנו! סתם אין לי להקה
C country joe New member 25/11/03 #6 אהם אהמממ... ../images/Emo62.gif כפי שאמרתי כבר, אני מחפש נגנים בגיל תיכון להקמת להקה על בסיס Fאנק-רוק, ואני לא שולל גם כיוונים אחרים. אני גיטריסט בן 16 מנס ציונה.
אהם אהמממ... ../images/Emo62.gif כפי שאמרתי כבר, אני מחפש נגנים בגיל תיכון להקמת להקה על בסיס Fאנק-רוק, ואני לא שולל גם כיוונים אחרים. אני גיטריסט בן 16 מנס ציונה.
ג גיל מ New member 25/11/03 #8 הלוואי והיה לי!!! למרות שאני לא ממש יודע לנגן במשהו פה אקורד שם אקורד אבל חוץ מזה לא הרבה אבל אני מת להיות בלהקה!!!!
הלוואי והיה לי!!! למרות שאני לא ממש יודע לנגן במשהו פה אקורד שם אקורד אבל חוץ מזה לא הרבה אבל אני מת להיות בלהקה!!!!
E edddie New member 26/11/03 #10 אני ילמד לי איזה עוד חצי שנה + ויצא לי (חודשים-)+(חצי שנה+) וכנראה שאני ימשיך לבס כבר חשבתי על זה ואז אני ימצא להקה צריכים באסיסטים
אני ילמד לי איזה עוד חצי שנה + ויצא לי (חודשים-)+(חצי שנה+) וכנראה שאני ימשיך לבס כבר חשבתי על זה ואז אני ימצא להקה צריכים באסיסטים