סקר +/-

רואה 6 6

New member
סקר +/-

תכונה שאתם לא סובלים בבני אדם תכונה שאתה מעריכים בבני אדם.
- אני לא סובלת אנשים שמתעצלים לחפש מידע כלומר,לפתוח ספר טלפונים/מפה /גוגל וזה אידיוטי כי גוגל יש צמוד לכל אחד עם סוללה פנויה (שכחתי,זה לוואטסאפ) ומתעקשים שתספק להם אותו. כמו האישה ההיא שהתקשרה אלי לקבל המלצה בנושא מסוים ולא היה לי מספיק מידע אז הפנתי אותה להתקשר לכאן ולשם והיא אמרה ,"אז תני לי את הטלפון..." עכשיו עיצבן אותי.יש גוגל!! כי לגגל זה הרגל!!

- אני ממש מעריצה אנשים שמסוגלים לראות את החיים גם מעיניו של הזולת.הם לא עושים את החיים קלים אבל הם מענינים יותר מהאדם הממוצע.

noamlah

New member
אוקיי

תכונה שאני לא סובל בבני אדם: אנשים שמתקשרים אליך מתוך אינטרס ומזייפים התעניינות
זה הולך בערך כך:

פלוני: היי, מה שלומך?
אני:סבבה, מה איתך?
פלוני: מצויין, מזמן לא נפגשנו, התגעגעתי
אני: כן, אנחנו באמת צריכים לקבוע
פלוני: כן, אה....תקשיב, יש לי איזה שאלה קטנה בסטטיסטיקה....

למה צריך את כל ההתחרבשות הזאת? סתם מוציא את שנינו אדיוטים
תכונה נוספת שאני לא סובל בבני אדם זה אנשים שמבטלים פגישה מסיבה כלשהיא ושואלים: "תגיד, אתה כועס?"
לא יודע מה יותר בלתי נסבל משני אלה

תכונה שאני מעריך בבני אדם: אינדיוידואליות. אנשים שלא דופקים חשבון לקולקטיב החברתי, לא חושבים על מה יגידו או מה יחשבו עליהם וכל עוד אינם פוגעים ישירות באף אחד עושים מה שבא להם

bengah

New member
אני סובל את כולם..

תכונות שלא אהובות עלי זה גאווה וקינאה.
מעריך ענווה וישרות

ommerl

New member
פלוס ומינוס

תכונה שאני לא אוהב בבן אדם- אנשים שמטילים ספק רק כדי להישמע אינטליגנטים. רק כדי שיתייגו אותם כאנשים אנליטיים וחכמים. שלא באמת אכפת להם אם מה שהם מטילים בו ספק אמתי וטוב או לא. מספיק שזה נשמע לא מדעי מספיק אז זה לא שווה כלום.
&nbsp
תכונה שאני אוהב בבני אדם- טוב לב פשוט וטהור. פשוט טוב לב. לא יודע לתאר את זה אחרת. אנשים שהם פשוט נחמדים וזהו. בלי לצפות לשום דבר.

Shamy

New member
סקר יפה , אהבתי ועכשיו אני עונה

קשה לי לבחור אחת , אז אני אתן כמה מכל אחד ואסביר למה

תכונות שאני לא מעריכה
* שיפוטיות
- אני לא אוהבת אנשים ששופטים מבלי להכיר את הבן אדם ולפעמים על סמך סיפורים מחליטים לא לתת לבן אדם אפילו צ'אנס
*התנשאות - כי זה לא יפה ולא נאה לחשוב שאתה טוב מאחרים
*אטימות - אני לא אוהבת אנשים שהם מאוד אטומים ולא מוכנים להקשיב לשנייה מה השני רוצה
*אנוכיות - סתם כי נדמה לי שזה לא לעניין
*ציניקיות - נכון שלפעמים זה כיף להיות ציני , אבל ד,ר פיל אומר , ציניות היא ההומור ברמה הכי נחותה , אני נוטה להסכים לעיתים קרובות היא רק מקלקלת

תכונות שאני כן מעריכה
*
חוסר שיפוטיות
*סבלנות של ברזל
*יכולת הקשבה טובה
*חוש הומור טוב לגבי הסביבה ועצמך
*חריצות
*אמפטיה
*אופטימיות

אהבתי את השאלה

1. רכרוכיות וחוסר אופי.

2. בנשים- עדינות ושבריריות מהולה בכריזמה.
בגברים- שכל חריף ואופי של שורד.

תשובתי

1. אדישות
2. אנשים/נשים שלקחו חלום וממשו אותו - יהא התחום אשר יהא.
&nbsp
אני בימים אלה מממש את החלום שלי:)

למעלה