סקר -/+

רואה 6 6

New member
סקר -/+

מה המעשה הכי טוב שעשו עבורכם ומה המעשה הכי רע שעשו לכם?
- מעשה טוב אין רק אחד. כל הפעמים בהם הייתי שרויה בפחד גדול,במצוקה ומישהו הושיט יד אם בצורת טרמפ,אוזן קשבת,דאגה למשהו במקומי זה דבר שאזכור תמיד כלומר, לא בהכרח את המעשה אלא את האדם מאחוריו.

-אני חושבת שאני זוכרת שניים: מישהו שיצאנו איזו תקופה והיתה לו ידידה חתרנית,חפרנית וצבועה שעשתה לי את המות ואיזה מקום עבודה שהיחס אלי בו היה גרוע מלשחורים בתקופת העבדות...

מזדהה בנוגע למעשה הטוב.

כשאני בוחנת את חיי (הסוערים, עד לפני כמה שנים) אני יכולה לומר בסיפוק שלא רק שהיה לי מזל, גם השכלתי לבחור היטב את רוב האנשים שהקיפו אותי וגם בתקופות הכי קשות, מבעד לכל הערפל והיין, האנשים הטובים היו שם בשבילי. זה לא בהכרח אנשים שהייתי איתם בקשר שנים רבות, (החלפתי המון מקומות מגורים ועבודה הרי)- אבל הם היו שם כשהזדקקתי להם, עם המילה הטובה או הקפה בזמן. אני בטוחה שגם אני הייתי שם בשבילם.
בנוגע למעשה הרע- היו לי שני בני זוג מחורבנים במיוחד. אחד בגיל 23, השני ממש לפני בעלי. עד היום קשה לי לחשוב על מה שהם עשו לי. אבל אני חושבת שהיה לי מזל, כי העפתי את שניהם יחסית מהר (אם כי הייתי אמורה לעשות את זה קודם לטעמי) וכי המשכתי בחיי ועכשיו טוב לי כל כך, שאני מאחלת לכל האנשים הטובים אהבה כמו זו שיש לי, ואמן שלא ייגמר לעולם.

noamlah

New member
אוקיי

מעשה הכי טוב - שני זוגות הורים (התחום שלי הוא עבודה עם חבר'ה בעלי מוגבלות שכלית) של חניכים מעבודה שעבדתי שהמליצו עליי לעבודה הקודמת שבה עבדתי במשך 3 וחצי שנים (עד שיצאתי ללמוד) ודיי ביססה אותי בתחום של החינוך המיוחד

מעשה הכי רע - הייתי אומר המורים בבית הספר היסודי שלי, במיוחד המחנכת בכיתה ו' שכחלק משיטת החינוך שלה הייתה מרחיקה את השולחן שלי משאר הקבוצה (אני זוכר גם שהייתה דוחפת אותו איתי פיזית), מאיימת עלי כשהיא משתמשת באבא שלי כנשק ("חכה, חכה אני אקרא לאבא שלך"), מחליטה שאני ביצעתי מעשים מסויימים על פי סברות ודיעות קדומות שלה והכי גרוע היה שאצל שאר הכיתה היא נחשבה כמורה "נשמה"

תשובותיי

לפני כעשור הפקתי וביימתי סרט עלילתי - אנשים טובים התגייסו למערכה למעלה משנה.
פוטרתי ממקום עבודה (נבעטתי) על אף העובדה שנתתי את הלב ועבודה מקצועית.

גברת ע

New member
מממ...

לגבי משהו טוב... זה ישמע אולי טיפשי אבל לפני כמה שבועות הלכתי לבקר ידיד, הוא ידע שאני מגיעה אחרי יום עבודה ארוך ושאני עצלנית כשזה נוגע בלהכין לעצמי משהו וכשהגעתי אליו חיכתה לי צלחת עם ארוחת ערב קלה חביתה וקצת ירקות חתוכים.
זה נשמע פשוט ולא מיוחד אבל זה היה מעשה נחמד שהאמת לא ציפיתי לו בכלל והזכיר לי שיש כן לפעמים אנשים נחמדים .
&nbsp
מעשה רע... לצערי יש לא מעט ואת כולם אני זוכרת אבל מעדיפה לא להכנס אליהם

שלום

המעשה הכי רע שעשו בשבילי זה שפסיכולוג קליני גאון התעלל בי שנים במלים קשה מאד כי אהבתי את עובדת ההשמה שעבדה בשבילי ביחד אתו וניסיתי ליצור אתה קשר, וזה הזיק קשה לתקשורת שלי. המעשה הכי טוב שעשו בשבילי הוא אולי שפרסמו את ארבעת סיפוריי הראשונים בירחון ספרות.

תמרה 448

New member
עונה

מעשה טוב-לפני כמה חודשים התקלקל לי הנייד.הסתבכתי בקניית חדש היות ורציתי לעבור לסמארטפון ולא היה לי שמץ של מושג מה לקנות ואיפה.הלכתי כבר לאיבוד עם זה לגמרי ואז פניתי לאקס שלי שעשה איתי סקר שוק ועזר לבחור.

מעשה רע- התקשרתי לבן זוגי כשנתקעתי ברחוב עם אמא שחזרה מבית חולים והרגישה נורא ולא רצה לבוא לאסוף אותנו עם הרכב כדי לא לאבד את החניה.

למעלה