סקר

סקר

לפני כמה שבועות ביקרתי בביוטיקר והתלהבתי מהדסקיות החדשות לכל האצבע... זולות (נדמה לי 2.5 שקלים) ויפות (חיקויים
) אז קניתי כמה.
כשהגעתי הבייתה גיליתי שאת אחד הזיופים כבר הזמנתי פעם מהרשת. קצת באסה.. אבל עם לקים זה אף פעם לא קורה לי - ולמה? כי אני ממש יודעת מה יש לי.
אולי זה בגלל הארגון שלהם.
ולכן -

איך אתן מסדרות את הדיסקיות שלכן?

yaelsn

New member
המממ

דווקא את הדסקיות אני די זוכרת, אולי כי רוב מה שיש לי זה סטים של Bundle Monser ואת הבודדות שקניתי בנפרד אני עוד זוכרת איכשהו

קרה לי לאחרונה ש"נפלתי" עם לק שכבר היה לי. קניתי את Queen B של צ'יינה גלייז בלי לשים לב שהוא ממש ממש דומה לNo more film של אסי, אבל מצאתי לזה פתרון:
יש לי את אסי בגירסת המברשת הרחבה וממש קשה למרוח אותו על הרגליים. עכשיו אני מורחת את זה של צ'יינה על הרגליים בלי בעיות (והוא הלק האהוב עליי לפדיקור, אם כי נדמה לי שהגירסא של אסי יותר עמידה מזו של צ'יינה)

מה שכן קורה לי לפעמים עם דסקיות זה שאני לא זוכרת שיש לי עיצוב מסויים וכמעט קונה דסקית אחרת עם עיצוב דומה (סתם דוגמא, ראיתי דיסקית ממש יפה של moyou עם כדורים פורחים ומזל שלא הזמנתי כי מסתבר שכבר יש ל כדורים פורחים בדיסקית של Bundle monster)

בכל מקרה - בתשובה לשאלתך

יש לי "ספר" של כרטיסי ביקור ואני שומרת בתוכו את הדסקיות. כדי שהן לא יזוזו מהמקום אני מכניסה לשם גם חתיכה דקה של בריסטול/כרטיס ביקור ישן

yaelsn

New member

אני קניתי אותה בבורן פריטי, אבל זו אותה דסקית בדיוק :)

denush

New member
אני גם חייבת למצוא דרך טובה יותר לאחסן

את הדיסקיות.... :\ לצערי אין לי הרבה איך לעזור, הם בסתם קופסא כרגע

ככה אני מאחסנת את שלי:

בעקרון הרעיון לקוח מהבלוג הזה:

http://dailysomething.com/image-plate-storage/

אבל ראיתי עוד הרבה שמשתמשות באותה השיטה.
העלות נמוכה ומאוד נוח לבחור ולדפדף בין הדיסקיות.
החיסרון היחיד הוא שמאוד קשה להכניס את המונע החלקה לתוך הכיס אבל עושים את זה רק פעם אחד ואחר כך מוצאים ומכניסים רק את הדיסקית.
הוספתי בעצמי מקומות לדיסקיות הגדולות של נטלי ולפלטה של צ'יקי עם ניילוניות שגזרתי

מצטערת על האיכות של התמונה.

daimond1

New member
שקית ניילון פשוטה

חצי מהן אני צריכה לזרוק, קניתי את הזולות של ביוטי קייר, ומסתבר שהדוגמאות לא עוברות אחרי הגריפה.

למעלה