סקר חבר'ס, יש סקר, יאללה להצביע..
ט טללי בוקר New member 23/2/05 #2 סקר של קמצנים למה רק חמש אפשרויות? מראים לנו את הדלת? נגמר הסוכר? לא ראיתי שם את הרומני עם הבדיחות העצובות
סקר של קמצנים למה רק חמש אפשרויות? מראים לנו את הדלת? נגמר הסוכר? לא ראיתי שם את הרומני עם הבדיחות העצובות
צ צוחה ובוכקת New member 23/2/05 #3 למה למה למה ... עוד לא נולד הפורום וכבר טענות. מי זה הרומני עם הבדיחות העצובות? דבר פינטו, הבנק שומע, איזה דברים חסרים לך שמה
למה למה למה ... עוד לא נולד הפורום וכבר טענות. מי זה הרומני עם הבדיחות העצובות? דבר פינטו, הבנק שומע, איזה דברים חסרים לך שמה
G giba70 New member 23/2/05 #4 הרומני, קאלאראשו כמובן! בעצם... טוב, הוא בטח התכוון לזה שיש לו שם של אשת נשיא ארה"ב לשעבר. הנשיא לשעבר, לא האשת... האמת הנשיא הזה ממש לשעבר. בעיקרון זה יכול להיכנס ל"אחרים" אבל הייתי מציין גם את חבורת לול כולל "כבלים". בין האחרים אפשר להזכיר גם דברים חדשים כמו "אחורי החדשות" למשל.
הרומני, קאלאראשו כמובן! בעצם... טוב, הוא בטח התכוון לזה שיש לו שם של אשת נשיא ארה"ב לשעבר. הנשיא לשעבר, לא האשת... האמת הנשיא הזה ממש לשעבר. בעיקרון זה יכול להיכנס ל"אחרים" אבל הייתי מציין גם את חבורת לול כולל "כבלים". בין האחרים אפשר להזכיר גם דברים חדשים כמו "אחורי החדשות" למשל.
G gil levi New member 23/2/05 #6 חסר שם החמישיה הקאמרית אני מבין קטן מאוד במערכונים קלאסים, אבל לא מגיע לחמישיה אפשרות משל עצמה (לא בתוך "אחרים")?
חסר שם החמישיה הקאמרית אני מבין קטן מאוד במערכונים קלאסים, אבל לא מגיע לחמישיה אפשרות משל עצמה (לא בתוך "אחרים")?